Cauciuce Transalp

Cum s-o facem să fie mai cu moţ

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: Cauciuce Transalp

Mesajde florad pe Joi Apr 10, 2008 8:03 pm

salutare ! DESPRE E07 : am prins in week-end " toate vremurile " prin zona Focsani > Tg. Secuiesc ; NU SUNT GROZAVE PE NOROAIE ;pe asfalt ud sunt OK; pe iarba e NA$PA ; pe asfalt uscat si pe dr. forestiere uscate se comporta f.bine ; PER TOTAL nu degeaba le-au numit 50% ON , 50% OFF .
In final parca mi-as lua E 09 ;
Are careva idee unde pot gasi roti complete ?- vreau sa le ekipez cu anvelope: plec in week-end pun enduro;vin din week-end pun asfalt;
florad
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: plutesc
Kilometraj: 80000

Mesajde vest pe Vin Apr 11, 2008 8:27 am

sal,

azi pun michelin anakee pe spate.abia astept sa vad cum se comporta!!!!

:mrgreen:
In Nemurirea Mea,Am Trecut Si Pe AICI... Imagine
vest
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Nu fii pork
Kilometraj: 40000

Mesajde vest pe Vin Apr 11, 2008 8:31 am

ghostrider_fl scrie:salutare ! DESPRE E07 : am prins in week-end " toate vremurile " prin zona Focsani > Tg. Secuiesc ; NU SUNT GROZAVE PE NOROAIE ;pe asfalt ud sunt OK; pe iarba e NA$PA ; pe asfalt uscat si pe dr. forestiere uscate se comporta f.bine ; PER TOTAL nu degeaba le-au numit 50% ON , 50% OFF .
Are careva idee unde pot gasi roti complete ?- vreau sa le ekipez cu anvelope: plec in week-end pun enduro;vin din week-end pun asfalt;

sal,

ideea e buna dar costa..... m-am interesat la fratii nostrii de ginta(italienii) si numa geanta(fara butuc si spite) costa pe la 270 euroi...
vest
Iti pot arata si tie ...

Mesajde florad pe Dum Apr 13, 2008 12:50 am

vest scrie:
ghostrider_fl scrie:salutare ! DESPRE E07 : am prins in week-end " toate vremurile " prin zona Focsani > Tg. Secuiesc ; NU SUNT GROZAVE PE NOROAIE ;pe asfalt ud sunt OK; pe iarba e NA$PA ; pe asfalt uscat si pe dr. forestiere uscate se comporta f.bine ; PER TOTAL nu degeaba le-au numit 50% ON , 50% OFF .

sal,

ideea e buna dar costa..... m-am interesat la fratii nostrii de ginta(italienii) si numa geanta(fara butuc si spite) costa pe la 270 euroi...

Deci mai bine trec pe la vulcanizare;Multam mult !
florad
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: plutesc
Kilometraj: 80000

Mesajde mihai m pe Lun Apr 14, 2008 5:45 pm

eu mi-am luat cauciucul de spate de aici http://ssl.delti.com/cauciucurimoto/start.html
nu le fac reclama,dar am apreciat si cum e structurat site-ul si seriozitatea lor.sicer,am stat un pic cu inima stransa,dupa ce am platit si pana am vazut cauciucul.
mi-am ales un dunlop trailmax pentru spate, Imaginesi se pare ca am ales bine, ca pe uscat (asfalt,piatra ,pamant etc )se comporta excelent.Pe ploaie inca nu am avut ocazia sa-l testez,dar nu cred sa am surprize.
pe fata am pus metzeler tourance ,luat de la chemtraders, comandat azi ,maine am avut cauciucul
la unele marci au preturi bune, la altele asa si asa,dar s-au miscat repede, la o saptamana de la plata am avut cauciucul.
mihai m
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: sa se dea numa' cate una...
Kilometraj: 0

Mesajde vest pe Mar Apr 15, 2008 7:16 pm

sal,
eu am pus de cateva zile un michelin anakee pe spate:

Imagine
am si tras un drum pe ploaie!!! e super
:D
vest
Iti pot arata si tie ...

Mesajde svr pe Vin Apr 25, 2008 8:56 am

ghostrider_fl scrie:Are careva idee unde pot gasi roti complete ?

Am o pereche de roti de Dominator, daca se potrivesc la tine ti le dau. Vin-o sa le vezi si sa discutam.
svr
Cred ca stiu ...

Mesajde pista pe Vin Apr 25, 2008 9:24 am

Parerea mea este sa puneti anvelope la fel spate fata sa nu aveti surprize.Poate pierde aderenta spatele sau fata daca nu-s pereche,chiar daca sint de la aceasi producator.Parerea mea sa nu amestecam gumele.
pista
Merg pe o roata

Vorba de duh: vazzeg
Kilometraj: 57000

Mesajde ivanp pe Vin Apr 25, 2008 9:46 am

pista scrie:Parerea mea este sa puneti anvelope la fel spate fata sa nu aveti surprize.Poate pierde aderenta spatele sau fata daca nu-s pereche,chiar daca sint de la aceasi producator.Parerea mea sa nu amestecam gumele.

Sunt parereri si pareri. Ex. eu agreez parerea in care (mai ales pentru clima din romania si pentru stilul meu de condus - 90% onroad, pe orice vreme si multi km) ai pe spate un cauciuc care sa reziste la multi km (metzeler tourance) si pe fata unul dovedit aderent (Michelin Anakee).

Spor,
Paul
De vanzare statie mobila CB Intek HS520+antena Sunker CB108 - 120 eu
De vanzare scut Touratech - 130 eu
De vanzare sa joasa pt XL650 >2000 - 120 eu
ivanp
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Ninja ... nu-i ca-n filme!!!

Re: Anvelope TA 650 XL

Mesajde doctoril pe Lun Mai 12, 2008 7:36 pm

dar de camere nu zice nimeni nimic
are cineva idee de unde imi cumpar (din Bucuresti) o camera (noua) pe fata, de 21?
am oferte de la doi, unul mi-o vinde cu 30 lei altul cu 20 lei, dar stiu eu daca-s noi? nici macar una noua nu stiu ce pret are, iar pe la magazine nu prea ajung ca eu ies de la serviciu la 18 si ... sunt inchise
Drum bun călare!
Imagine
doctoril
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: :)
Kilometraj: 123456

Mesajde oly pe Joi Mai 15, 2008 2:48 am

vad ca cineva zicea michelin anakee king of rain .........are cuse careva pe transalp ? ca eu am pirelli scorpion si cum se uda un pic asfaltul Doamne ce morcovi am ...ca fuge spatele de sub mine in curba cat ai zice peste .....http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemI ... 1716#photo asta e ....e super tare pe uscat dar cum s-a udat s-a terminat
in cazul in care imi cumpar anakee pe spate pot pune 150/70 R 17 ??? sau imi atinge bascula
oly
Cred ca stiu ...

Mesajde saf pe Joi Mai 15, 2008 10:17 am

Eu am Anakee fata+spate, aproape noi, asa a venit obiectul cand l-am luat.
Sincer, pana acum nu mi-a pasat daca afara e soare sau toarna cu galeata (inclusiv la frane).
Am venit pe 3 mai de la mare pana in bucuresti, aproape tot drumul numai ploaie si nu am simtit nimic deosebit la manevrabilitatea in curbe.
Per total, sunt FOARTE multumit de ele.
saf
Cred ca stiu ...

Mesajde Korben Dallas pe Lun Mai 19, 2008 11:46 pm

oly scrie:vad ca cineva zicea michelin anakee king of rain ..

EU eram cel cu "king of rain" si imi mentin parerea, uite ca saf imi da dreptate
Deosebirea e ca eu nu am Anakee-urile pe motor, ci le-am pipait, si din clipa aceea mi-am dat seama ca sunt cele mai bune gume
Puteti rade de mine, dar mergeti intr-un magazin specializat (eu am fost in Budapesta) si incercati experienta asta. V a veti convinge ca nu sunt tzacanit. Nu complet :lol:
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde Korben Dallas pe Lun Mai 19, 2008 11:49 pm

oly scrie:in cazul in care imi cumpar anakee pe spate pot pune 150/70 R 17 ??? sau imi atinge bascula

Nu are rost
Nu e sigur ca iti atinge bascula, si cel mai probabil e ca NU iti va atinge, dar guma lata nu te ajuta pe offroad, iar pe ploaie abundenta (pe asfalt) creste riscul acvaplanarii
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde ivanp pe Mar Mai 20, 2008 2:59 pm

oly scrie:in cazul in care imi cumpar anakee pe spate pot pune 150/70 R 17 ??? sau imi atinge bascula

Salut,
Si eu zic ca nu ar atinge bascula insa curbura cauciucului ar fi alta pe janta standard ... un posesor de vitezana cu antecedente in domeniul modificarii dimeniunilor la cauciuce ar putea sa iti insiruie dezavantajele pe curbe cu mai multa motivatie decat mine.
Singurul "plus" cred ca ar fi aspectul estetic.
Oricum daca schimbi dimensiunea tine-ne te rog si pe noi la curent.

Numai bine,
Paul
De vanzare statie mobila CB Intek HS520+antena Sunker CB108 - 120 eu
De vanzare scut Touratech - 130 eu
De vanzare sa joasa pt XL650 >2000 - 120 eu
ivanp
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Ninja ... nu-i ca-n filme!!!

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Accesorii