A urmat un "gagal it " sa vad mai multe poze cu el sa imi fac o parere despre ce si cum e vorba , luat hartia si creionu si inceput un mic desen dupa care o intalnire cu Cosmin ,el are asa ceva, ca sa vad mai multe detalii.
Dupa 2 sambete in garaj asta a iesit ...

Detalii :

Sfoara este ca sa o tina pentru "shootingul foto" pentru ca nu a venit arcul inca. NU merg cu el asa .

Detalii constructive :

Cricul este doar dat cu grund pentru ca mai trebuie prins un inel sau ceva de genu unde sa prind arcul si mai trebuies date 2 gauri pentru tampoanele de cauciuc, dupa care vopsit si gata de drum
Mi-am uns lantul mult mai usor si mi-am schimbat cauciucurile folosind acest cric.
Aveti nevoie de :
-teava 30 x20 x2 2 m sunt arhi suficienti ( asta pentru ca am avut mai multe incercari ) teava de 15 x15 x2 am avut o bucatica prin garaj am pus dinasta pt ca are o si mai mare distanta pana la lant dar merge la fel de bine si cea 30 x20 x2.
- tabla de 5 ~ 6 mm pentru talpa si opritorul de cursa
-30 de electrozi
-2 placi flex
- piese la strung ~ 80 de ron ( Ax , Busca principala si 2 bucse mai mici din poliamida 42 lungime interior 14 mm exterior 19 mm ) .
-aparat de sudura , un flex mic
-o cutie de grund
- o cutie vopsea neagra
-arcul si tampoanele de cauciuc de la honda ~ 15 E
- 2 zile de lucru RELAX ( mia luat 2 zile facut de la ZERO fara sa am un desen ceva de unde sa incep)
Greutate totala 1,8 kg .
Unghiul realizat costructiv din poza l-am facut folosind scoch dinala de hartie lipit in zona de contact , il ridicam sus si daca nu imi palce cum sta vedeam unde "freaca" ( pt ca rupea hartia) si acolo mai dadeam un pic cu flexu...si tot asa de 3 4 ori si am gasit unghiul potrivit.
Daca se doresc si alte detalii ce am uitat sa le pun aici , doar intrebati si am sa incerc sa raspund.
Spor la munca

News