Parbriz (windshield) de calitate

Cum s-o facem să fie mai cu moţ

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: Parbriz (windshield) de calitate

Mesajde valdemar pe Mie Iun 24, 2009 8:28 am

Daca nu te intelegi cu Mihai la schimb, sa zici, ca am si io tot parbriz original si vreau unul mai inalt. :Nigar:
If it ain't broken, don't fix it!
valdemar
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: O dau pe 2 roti
Kilometraj: 0

Re: windshield TA650v

Mesajde vest pe Mie Iun 24, 2009 9:34 am

dov scrie:
vest scrie:sal,

Eu am MRA VARIO pe al meu, am 1.80 si e ok,ofera protectie buna.ti-l arat daca ne intalnim in TM(tot la omv.... :mrgreen:).

vest

As vrea si eu sa stiu cum arata, sau niste dimensiuni (poza).
Am 1.82 si nu stiu ce sa cumpar: unul mai scurt cu deflector, sau unul mai inalt fara deflector. Bineinteles iau in calcul si pretul fiecarei variante.
Daca pun deflector pe asta standard, am facut vreo smecherie? :HMM:

:Salutare:
scuze pt intarziere, daca mai vrei sa-l vezi se face,eu vin in TM destul de des, da-mi nr de molecula si te sun.

:Geek3:
In Nemurirea Mea,Am Trecut Si Pe AICI... Imagine
vest
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Nu fii pork
Kilometraj: 40000

Mesajde Belbody pe Mie Iun 24, 2009 9:49 am

asilindean scrie:SAlut,

si eu am varianta de parbriz Givi mai inalt. Vreau sa incerc varianta scurta.
Are cineva unul in plus? Vrea cineva un schimb?

eu am 1,78 si parbriz inalt Givi, si nu am nici o treaba... probabil stau eu mai cocosat.

Nu ai incercat sa stai mai aplecat? nu neaparat fortat, dar cu fundul mai in spate pe sa.
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Mesajde asilindean pe Mie Iun 24, 2009 10:44 am

SAlut,

am incercat si mai in spate , si mai aplecat, dar trebuie sa ma aplec destul de mult ca sa nu mai sint vant si turbulente. Am sa mai fac in we niste experimente. Am incercat aseara sa il dau jos, dar are suruburile blocate si nu ajung ca lumea sa tin contra. Mai demontan din plastice si va merge.
Ideea e ca vreau sa incerc si cu ala inalt si cu ala mic. Vorba cuiva de pe forum, pana nu incerci nu sti ce ti se potriveste. Eu am modificat si saua si acum e un pic mai inalta...
Adrian
asilindean@yahoo.com

Oh, the wind, the wind is blowing,
Through the graves the wind is blowing,
Freedom soon will come;
Then well come from the shadows.
asilindean
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 45000

Mesajde Belbody pe Mie Iun 24, 2009 2:13 pm

Pai trebuie sa scoti toata masca fata ca sa scoti parbrizul, are 4 suruburi in zona bordului, in cele 4 colturi.
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Mesajde March pe Vin Iul 17, 2009 2:11 pm

Daca va deranjeaza asa mult zgomotul produs de turbulente, incercati cu dopuri antifonice. Am folosit la drumuri lungi si fac diferenta uriasa, cand ma cobor de pe motor chiar aud bine, spre deosebire de momentele cand merg fara doape. Si nici atenuarea zgomotului nu este atat de mare incat sa nu mai auzi ce se intampla in jurul tau, asa ca nu e o mare problema pentru mers in oras.
March
Cum ii zice la ....

Vorba de duh: Pumnii mei minte nu stie
Kilometraj: 14000

Mesajde vest pe Vin Iul 17, 2009 8:42 pm

March scrie:Daca va deranjeaza asa mult zgomotul produs de turbulente, incercati cu dopuri antifonice. Am folosit la drumuri lungi si fac diferenta uriasa, cand ma cobor de pe motor chiar aud bine, spre deosebire de momentele cand merg fara doape. Si nici atenuarea zgomotului nu este atat de mare incat sa nu mai auzi ce se intampla in jurul tau, asa ca nu e o mare problema pentru mers in oras.

:Salutare:

asa-i.... :HMM: la vario meu la drum intins zgomotul devine f deranjant din cauza ca tot fileul de aer e trimis in partea superioara a castii.Partea buna este ca asigura o aerisire buna(nu-ti fierbe creieru).am rezolvat problema zgomotecii cu dopuri si e ok!

:D
In Nemurirea Mea,Am Trecut Si Pe AICI... Imagine
vest
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Nu fii pork

Mesajde robokid pe Joi Iul 30, 2009 5:42 pm

Ati descoperit america :)
Eu demult spun in stanga si'n dreapta despre nepretuitele antifoane.
Sunt multe feluri, modele si dimensiuni dar majoritatea te fac sa ajungi la destinatie odihnit si fara sa-ti tiuie urechile.
Eu fiind in domeniu chiar mi-am facut antifoane personalizate si mi-am bagat si difuzoare in ele sa pun si o muzica daca tot stau cu ele in urechi. Personalizate = dupa forma urechii (fiecare ureche are o forma unica, ca si amprenta) = confort sporit
Daca tineti la auzul vostru purtati antifoane pentru ca nici mama Arai-ului nu e destul de silentios ca sa fie sanatos.
Pe perioada indelungata se lasa cu urmari nasoale. Scaderea auzului daca ai noroc sau daca esti destul de insistent si ai casca zgomotoasa rau, se lasa cu zgomote permanente in urechi (acufene). E nasol tare sa incerci sa dormi cu un tiuit continuu in urechi :|
robokid
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Cand ramurile-mi bat in geam,

Mesajde ivanp pe Joi Iul 30, 2009 5:46 pm

robokid scrie:Ati descoperit america :)
Eu demult spun in stanga si'n dreapta despre nepretuitele antifoane.
Sunt multe feluri, modele si dimensiuni dar majoritatea te fac sa ajungi la destinatie odihnit si fara sa-ti tiuie urechile.
Eu fiind in domeniu chiar mi-am facut antifoane personalizate si mi-am bagat si difuzoare in ele sa pun si o muzica daca tot stau cu ele in urechi. Personalizate = dupa forma urechii (fiecare ureche are o forma unica, ca si amprenta) = confort sporit
Daca tineti la auzul vostru purtati antifoane pentru ca nici mama Arai-ului nu e destul de silentios ca sa fie sanatos.
Pe perioada indelungata se lasa cu urmari nasoale. Scaderea auzului daca ai noroc sau daca esti destul de insistent si ai casca zgomotoasa rau, se lasa cu zgomote permanente in urechi (acufene). E nasol tare sa incerci sa dormi cu un tiuit continuu in urechi :|

De acord cu tine ... cu o singura obs ... Araiurile sunt departe de a fi cele mai silentioase casti :Nigar:
ps ... intelegem figura de stil
stima,
paul
De vanzare statie mobila CB Intek HS520+antena Sunker CB108 - 120 eu
De vanzare scut Touratech - 130 eu
De vanzare sa joasa pt XL650 >2000 - 120 eu
ivanp
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Ninja ... nu-i ca-n filme!!!

Mesajde Doc pe Dum Aug 02, 2009 4:59 am

arata antifonarea personalizata? Ce casca (marca) este cea mai silentioasa?
Doc
Merg pe o roata

Kilometraj: 52000

Mesajde March pe Dum Aug 02, 2009 9:47 am

Referitor la castile silentioase observ ca, dintre cele flip-up, cea mai laudata e Schuberth C3. Insa articolele citite pe net spun ca degeaba e casca mai silentioasa, tot doapele in urechi is tata lor.

robokid, se pot face asemenea antifoane la comanda? Sau, macar, da-ne ceva mai multe detalii despre calitatea doapelor, unde se pot gasi unele mai bune samd. Eu chiar tin la urechile mele si as prefera sa stiu ca le protejez cu ceva de calitate.
March
Cum ii zice la ....

Vorba de duh: Pumnii mei minte nu stie
Kilometraj: 14000

Mesajde robokid pe Lun Aug 03, 2009 1:25 pm

Antifoanele profi se fac dintr-un material siliconic moale(se masoara in shore, eu le am 40 shore si au elasticitatea ursuletilor de jeleu jelibon :D).
Casca mea este un Caberg care nu are buzunare la urechi asa ca a trebuit sa le fac foarte mici antifoanele(complet in canal http://www.hearingwell.com/images/photo_cic.jpg ).
De regula antifoanele sunt full conca http://www.ultimateear.com/motorcycle.htm dar pt castile fara buzunar la ureche sunt foarte incomode, daca nu chiar imposibil de purtat.
Cel mai frumos e sa combini dopurile cu castile si obtii ceva de genul http://earplugstore.stores.yahoo.net/westonees1.html si sa vezi placere pe valea jiului ascultand Bach :Geek2: sau ACDC pe cheia :bounce:

Jucariile mi le-am facut eu asa ca sunt marca RK :P
Mai multe despre antifoane gasiti si aici http://www.webbikeworld.com/Earplugs/earplugs.htm
robokid
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Cand ramurile-mi bat in geam,

Mesajde bogdan pe Mie Aug 05, 2009 10:01 pm

Sal'tare !
Am cumparat de 3 zile de pe luis (kronaumoto) un parbriz mra vario touring si am constatat ca e prea mic de mine. Am 180 cm. Daca aveam 175-177 cred ca era ok, insa la inaltimea mea nu prea este eficient. Intra vantul prin partea superioara a castii si face zgomot destul. Are cineva parbrizul inalt ?? Cel pe care il am eu are un deflector si se poate regla insa nu si pentru inaltimea mea. Daca este cineva pe aici interesat de un schimb si poate chiar o diferenta, sa lase un semn.

merci mult si dopuri :Geek3:
bogdan
Cred ca stiu ...

Vorba de duh: ce face fetele ?
Kilometraj: 38000

Mesajde Belbody pe Dum Aug 09, 2009 11:54 am

Bai oameni, inca nu s-a inventat parbriz de Transalp pe care sa nu te bata vantul in moaca, in primul rand asa e motocicleta, asa e pozitia in sa.
Daca ati studia un Varadero de exemplu, o sa vedeti unde e pozitia capului pilotului, e mult mai jos ca la TA, deci cu un parbriz inalt e posibil sa te uiti prin el. Ei, la TA nu se poate decat cu un geam de 1m. Ceea ce e hilar.
A mai zis cineva, luati-va conserva daca nu va place.... sau parerea mea... O CASCA BUNA!
Imagine
Belbody
Moderator

Parbriz (windshield) de calitate

Mesajde bogdan pe Mie Aug 12, 2009 10:22 pm

Am vazut parbrize simple, fara deflectoare, inalte pana la nivelul oglinzilor. Al meu, vario touring cica, de abia depaseste nivelul aparatorilor de maini cu vreo 5 cm :( .
bogdan
Cred ca stiu ...

Vorba de duh: ce face fetele ?
Kilometraj: 38000

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Accesorii