O zi in ploaie e acceptabila, doua sunt greu de indurat, iar dupa trei o sa vrei cu siguranta o baie... O baie de soare..
Mi-am promis-o in ultima zi din East European bla bla si mi-am facut-o cadou week-ul trecut..
A fost primul meu traseu fara tovarasi de drum si sincer nu le-am simtit nevoia..
Ba mai mult, judecand dupa locul ales a fost o alegere inteleapta..
Vadu este o bucata de tarm aflata la cativa zeci de km de Navodari, undeva dupa Corbu..
Unul din putinele locuri unde pantofarul urban nu ajunge in numar atat de mare.
Pe langa faptul ca a fost prima plecare solitara, a fost si prima in care nu am fost grabit cu reparatii, modificari sau impachetat bagaje..
Mi-am facut bagajele, am dormit 3 ore, am lipit cativa metrii de banda reflectorizanta pe vacuta mea, care arata mai mult a sorcova acum decat a bovina si am luat-o usurel din loc.
Am plecat de la bunici, la vreo 30 km de Ploiesti, caci acolo aveam cortul pus la uscat dupa experienta de acum 2 week-uri..
Le dus am luat-o pe drumul vechi si am ajuns la locul cu pricina pe la ora 6...
Evident ca am ramas cu Dunlop-urile in nisip, dar am scos-o usor cu ajutorul lemnelor de foc..
Dusmanii talpilor mele...
Vedere din cort..
Vaca la pascut...
M-a gasit si aici ploaia...
Si...marea...
Costuri..n-am tinut evidenta, dar nu am cheltuit decat pe benzina, apa si ceva mancare...
Concluzia: Pe vaci si la drum..
Sa ne vedem cu bine, la marea intrunire..
Andrei..

News