Plecare Intrunirea Translpistilor din Bucuresti

Aventura incepe aici. Planificare, harti, camarazi de drum.

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: Plecare Intrunirea Translpistilor din Bucuresti

Mesajde edisone pe Joi Iul 23, 2009 3:30 pm

Andy scrie:Deoarece multa lume doreste sa stie cand sa-si ia zile libere ptr. intalnirea de anu' asta, hai sa ne organizam si noi...

Asa ca propun ca cei din Bucuresti si imprejurimi sa plecam de joi dimineata spre Obarsie. Ca loc de intalnire propun Petromul de la intrarea pe autostrada A1 (cel de langa METRO Militari si McDonalds), iar ora de intalnire sa fie 8.45 - 9.00. Avand in vedere faptul ca estimez o participare semnificativa... o sa ne ia ceva vreme pana baga toata lumea gaz, bea cafeaua, trage tigarea si altele asemenea, asa ca plecarea propun sa se faca la ora 9.30.

Tot datorita faptului ca grupul cred ca va fi destul de mare tre' sa stabilim si niste reguli de convietuire'n trafic pe perioada in care vom face traseul Bucuresti - Obarsia Lotrului.

- viteza de croaziera pe autostrada 110-120
- viteza de deplasare pe portiunea Pitesti - Rm.Valcea 70-80 si 50-60 in localitate
- pauze de 15-20 min. ptr. tigare, pisu etc. in Pitesti (la benzinaria dinainte de pasajul ala nou), Rm. Valcea (la Rompetrolul de pe "centura", Brezoi (Petromul dinaintea bifurcatiei spre Voineasa - ATENTIE: ala e ultimul Petrom de pe drum)
- se pasreaza locurile in coloana (nu se fac depasiri !), se merge pe banda 1 (cu exceptia depasirilor)
- depasirile sunt initiate numai de catre conducatorul grupului
- daca cineva ramane in urma pe parcurs, regruparea se face la urmatorul punct de popas (din cele unumerate mai sus).
- in coloana participantii stau intercalati, pastrand o distanta sufienta ptr. a frana in siguranta (fara sa se cocoate pe cel din fata si fara a-l surprinde cu manevra facuta pe cel din spate)

Daca imi mai vin alte chestii in minte le voi adauga pe parcurs. :Dejtu2:

Salve,
:idea: Nu stiu cati dintre noi mananca dimineatza, asa ca propun o halta de o juma' de ora si la Dedulesti (Dealu Negru) la celebrii MICI mari. :Dejtu2:
Imagine
edisone
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: 爱本田
Kilometraj: 0

Mesajde vintze pe Joi Iul 23, 2009 3:49 pm

edisone scrie:
Andy scrie:Deoarece multa lume doreste sa stie cand sa-si ia zile libere ptr. intalnirea de anu' asta, hai sa ne organizam si noi...

Asa ca propun ca cei din Bucuresti si imprejurimi sa plecam de joi dimineata spre Obarsie. Ca loc de intalnire propun Petromul de la intrarea pe autostrada A1 (cel de langa METRO Militari si McDonalds), iar ora de intalnire sa fie 8.45 - 9.00. Avand in vedere faptul ca estimez o participare semnificativa... o sa ne ia ceva vreme pana baga toata lumea gaz, bea cafeaua, trage tigarea si altele asemenea, asa ca plecarea propun sa se faca la ora 9.30.

Tot datorita faptului ca grupul cred ca va fi destul de mare tre' sa stabilim si niste reguli de convietuire'n trafic pe perioada in care vom face traseul Bucuresti - Obarsia Lotrului.

- viteza de croaziera pe autostrada 110-120
- viteza de deplasare pe portiunea Pitesti - Rm.Valcea 70-80 si 50-60 in localitate
- pauze de 15-20 min. ptr. tigare, pisu etc. in Pitesti (la benzinaria dinainte de pasajul ala nou), Rm. Valcea (la Rompetrolul de pe "centura", Brezoi (Petromul dinaintea bifurcatiei spre Voineasa - ATENTIE: ala e ultimul Petrom de pe drum)
- se pasreaza locurile in coloana (nu se fac depasiri !), se merge pe banda 1 (cu exceptia depasirilor)
- depasirile sunt initiate numai de catre conducatorul grupului
- daca cineva ramane in urma pe parcurs, regruparea se face la urmatorul punct de popas (din cele unumerate mai sus).
- in coloana participantii stau intercalati, pastrand o distanta sufienta ptr. a frana in siguranta (fara sa se cocoate pe cel din fata si fara a-l surprinde cu manevra facuta pe cel din spate)

Daca imi mai vin alte chestii in minte le voi adauga pe parcurs. :Dejtu2:

Salve,
:idea: Nu stiu cati dintre noi mananca dimineatza, asa ca propun o halta de o juma' de ora si la Dedulesti (Dealu Negru) la celebrii MICI mari. :Dejtu2:

Io cred că plec singur la 7.00 ca să vizitez viaductul ăsta http://www.wikimapia.org/#lat=45.0594565&lon=24.4756508&z=13&l=0&m=b&gz=0;243958282;450276784;1064301;0;1127816;75216;1217080;114033;1263428;243810;1385308;436601;1512337;509335;1596451;614784;1462555;631750;1335526;636598;1048851;608724;908089;607512;793076;625691;693512;602664;595665;538426;370789;385681;185395;400230;0;472969 şi încerc să vă întalnesc în Râmnicu Vâlcea. Sunt cam 25-30 de kim de ocolit... probabil, o oră-o oră şi jumătate
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde mihai m pe Joi Iul 23, 2009 9:08 pm

@andi

reguli pentru mersul in grup:
http://www.motociclism.ro/tutoriale/files/grup/index.htm

si eu voi pleca de joi,inca nu stiu pe ce traseu, probabil vom face jonctiunea la Obarsie
mihai m
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: sa se dea numa' cate una...

Mesajde vintze pe Joi Iul 23, 2009 11:35 pm

mihai m scrie:
@andi

reguli pentru mersul in grup:
http://www.motociclism.ro/tutoriale/files/grup/index.htm

si eu voi pleca de joi,inca nu stiu pe ce traseu, probabil vom face jonctiunea la Obarsie

dacă nu vrei pe asfalt şi stii un drum prin padure... vreau şi eu şi facem jocnţiunea la ploieşti
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Doc pe Vin Iul 24, 2009 11:41 am

Si eu as fi pentru ora 7:00 intalnirea la Petrom. La ora asta Bucurestiul inca nu s-a trezit bine si este mai usor de tranzitat, iar pe drum putem beneficia de o temperatura mai scazuta la orele diminetii.
Doc
Merg pe o roata

Specimen: XL650
Kilometraj: 52000

Mesajde tazspy pe Vin Iul 24, 2009 1:21 pm

Tot 7 :Dejtu2:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

Mesajde ady pe Vin Iul 24, 2009 5:02 pm

Salutare,

propun ora 8:00 pentru a impaca pe toata lumea

in plus pentru cei care au surplus de bagaje,cei care vor sa-si ia o rezerva de benzina si alte cumparaturi,voi pune la dispozitie o dubita care v-a merge in spatele nostru si ne v-a asigura spatele :Dejtu2:

aaaaa... era sa uit!!! pauza la Dedulesti,sa se faca musai :bounce:

Nu va uitati periuta de dinti si sacii menajeri :Dejtu: :Salutare:
ady
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 6000

Mesajde vintze pe Vin Iul 24, 2009 5:55 pm

ady scrie:Salutare,

in plus pentru cei care au surplus de bagaje,cei care vor sa-si ia o rezerva de benzina si alte cumparaturi,voi pune la dispozitie o dubita care v-a merge in spatele nostru si ne v-a asigura spatele :Dejtu2:

:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: uraaa. în sfârşit cineva e de partea mea :) ok, sunt de acord să cedez o oră. deci ne întâlnim la 7.30 ca să plecăm la 8.00? :bounce:
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vintze pe Vin Iul 24, 2009 7:04 pm

şi prin bunăvoinţa lui edisone am primit şi asta... http://www.railwayfan.ro/?ml=27&r=1 care sper să convingă mai multa lume
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde tazspy pe Sâm Iul 25, 2009 12:41 pm

7,30-8 :Dejtu2: :Salutare:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Mesajde mandeamarcu pe Sâm Iul 25, 2009 1:19 pm

:Salutare: 93,81% prezent joi
Feriti-va de oamenii lipsiti de pasiuni sau de vicii, contactul cu ei e molipsitor, poate sa duca la pierderea pasiunilor sau viciilor voastre
mandeamarcu
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: tk cinel system

Mesajde tazspy pe Sâm Iul 25, 2009 2:40 pm

ady scrie:Salutare,

Buna rau dubita,ADY sa traieste :lol: :Dejtu: :hainoroc: :Salutare: .Recipienti pentru benzina :?: Eu iau 2 peturi de 5l,canistre nu am.Cumparaturile unde le facem :?: ,inainte de Obarsie sau mergem acolo vedem ce este si mergem pe urma :?: Poate gasim niste saci mai rezistenti pentru gunoaie ca cei menajeri se rup repede si mergem cu gunoiul taras. :Dejtu2:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Mesajde ady pe Lun Iul 27, 2009 5:50 pm

Cei ce nu au canistre si au peturi,le vom umple cat mai aproape de destinatie pentru ca in duba la 30 grade afara se fac ~45-50 si devine cam periculos.
Pana atunci incerc sa fac rost de unul sau mai multe recipiente cu o capacitate mai mare si sigure.
:HMM:
Dar poate are cineva printre noi? :Surprins:

:hainoroc:
ady
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 6000

Mesajde tazspy pe Lun Iul 27, 2009 9:53 pm

Cumparaturile :?: Un mic o bere :?:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Mesajde mandeamarcu pe Lun Iul 27, 2009 10:05 pm

pana la urma la ce ora e plecarea ca am vazut mai multe variante 7,00-7,30-8,00-8,30 si 9,00 :?:
Feriti-va de oamenii lipsiti de pasiuni sau de vicii, contactul cu ei e molipsitor, poate sa duca la pierderea pasiunilor sau viciilor voastre
mandeamarcu
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: tk cinel system

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Planificare ture