Moderatori: Andy, manach, B43XTM

crivat scrie:160 sunt. sper sa se dea. toate

crivat scrie:doamnelor... cusoanele:
1.1 Euro s-au facut. asta vine vreo 5 ron bucata.
vintze scrie:fabian scrie:Eu plec joi dimineatza din Hunedoara spre Petrosani - Obarsia Lotrului. Ai mei din hunedoara nu vor veni decat Vineri asha ca incer sa ma aciuez pe langa un grup din alt judet care pleaca de joi spre intalnirea transalpistilor.
CU BENZINA INCA NU SUNT IN CLAR..............VOM AVEA PE CINEVA CU MASINA CARE SA AIBA O REZERVA DE BENZINA SAR RAMANE IN SARCINA FIECARUIA DINTRE NOI...?
DE UNDEVA DIN TOPIC REIESE CA AVEM SI O DUBA CA "ASISTENTZA"......POATE NU AR FI RAU SA NE INSCRIEM CU BENZINA DE REZERVA.....
CINEVA SA FACA O LISTA UNDE SA NE INSCRIEM CU 10 LITRI DE CACIULA FIECARE DINTRE DORITORI.
nu stiu daca are cineva bani de "investit" in benzină pentru toată lumea. Dubiţa am înţeles că o "aranjează" Ady, de la Bucureşti până acolo. Nu cred că e maşină de asistenţă, şi nu ştiu dacă o să stea tot timpul cu noi
Odin scrie:Salutare!
Pleaca cineva Vineri , dupa munca, spre intrunire?
Eu ma gandeam sa plec , din Bucuresti, impreuna cu un prieten pe la un 15:00-16:00.
fabian scrie:Eu plec joi dimineatza din Hunedoara spre Petrosani - Obarsia Lotrului. Ai mei din hunedoara nu vor veni decat Vineri asha ca incer sa ma aciuez pe langa un grup din alt judet care pleaca de joi spre intalnirea transalpistilor.
CU BENZINA INCA NU SUNT IN CLAR..............VOM AVEA PE CINEVA CU MASINA CARE SA AIBA O REZERVA DE BENZINA SAR RAMANE IN SARCINA FIECARUIA DINTRE NOI...?
DE UNDEVA DIN TOPIC REIESE CA AVEM SI O DUBA CA "ASISTENTZA"......POATE NU AR FI RAU SA NE INSCRIEM CU BENZINA DE REZERVA.....
CINEVA SA FACA O LISTA UNDE SA NE INSCRIEM CU 10 LITRI DE CACIULA FIECARE DINTRE DORITORI.
RomiC scrie::hainoroc: Prin Brasov, nu trece nimeni JOI DIMINEATA spre Obarsie ?
ady scrie:-Masina nu este de "asistenta" (nu avem licenta),este pt surplus de bageje,cumparaturi,etc
-Benzina o varam pe nv si daca fac rost de recipiente sigure voi lua eu ~100l pt cei din tara pentru ca Bucurestiul v-a merge imreuna cu masina si isi pot platii fiecare
-Masina sta cu noi pana Duminica la pranz
valdemar scrie:ady scrie:-Masina nu este de "asistenta" (nu avem licenta),este pt surplus de bageje,cumparaturi,etc
-Benzina o varam pe nv si daca fac rost de recipiente sigure voi lua eu ~100l pt cei din tara pentru ca Bucurestiul v-a merge imreuna cu masina si isi pot platii fiecare
-Masina sta cu noi pana Duminica la pranz
O rugaminte daca se poate:
Trebuie sa incarc si eu tricourile undeva, preferabil nu pe motocicletaPot beneficia de un popas al dubitei Joi la 7:00 (daca intalnirea ramane la 7:30) in Dr. Taberei, Al. Sandulesti nr2, Bl OD7, in spatele blocului la gang?
Mai multe detalii la 0745.426.126![]()
Multumesc anticipat.
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori