Gata mai copii...am revenit in zona !!!Dupa zile agitate reusesc sa bag si eu ceva impresii

-In primul rand MULTUMEEEEEEEEEEEEESC Adi ffffffffffffffffffffffff muuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllt pentru sprijinul imens acordat sa duc bestia la bucuresti !
-multumesc tuturor colegilor care m-au ajutat sa transport motocicleta de pe munte(nu vreau sa fac nominalizari sa nu uit pe cineva)
Referitor la intalnire eu zic ca este un pas important inainte.Daca se urmareste istoricul de la Golomos-Obarsia Lotrului se va vedea ca locatiile tind catre munte tot mai sus

) si catre peisaje din ce in ce mai mirifice.Eu nu mai fusesem pe Transalpina pana atunci,iar concluzia este ca avem locuri in tara asta care merita umblate pe doua roti cat mai mult.
Una peste alta ....John & Company ai fost de milioane cu organizarea la fata locului.....sa speram ca ne putem baza pe ajutorul tau si alta data !!!
Cu riscul de a ma repeta....multumesc inca odata celor care m-au ajutat sa recuperez motocicleta care avea carterul spart .S-a dovedit inca odata ca Spiritul Transalp este in fiecare din noi

,motociclisti,oameni duri dar totodata sufletisti !
Si pentru cei curiosi care ma vor intreba cum am remediat problema...va spun ca am avut un noroc chior spargand carterul in partea stanga pe o suprafata de circa 3 cm.Daca era in alta parte spartura era f nasol.Cu ajutorul lui Ramirez am reusit sa dau de un baiat de milioane care a facut o treaba super,sudand zona respectiva + ca a facut si un scut de tabla ca sa protejam zona de eventualele ,,pietricele,,
Haideti ca ne mai auzim...asfalt uscat tuturor !!!