BAlanuS-u' scrie:tazspy scrie:Poate stabilim o zi din saptamana cand am putea sa ne ARCUIM in afara de JOI ,mai vorbi fata in fata ,cred ca e alceva,poate suntem doar noi cu TRS-urile,mai bem un suc mai ales ca a venit caldura ,veniti cu o propunere.tazspy scrie:ASTEPT PROPUNEREA DE LA SISOIE,GHOSTRIDER, BALANASU,SVR, DOCTORIL SI ALTII,CU ALF2LINUX VIN EU CA SUNTEM PRIETENI ASTA DACA NE PERMITE SERVICIUL ,AVEM UN PROGRAM CAM NASOL.tazspy scrie:si de la barbarosa,valentin 25,saphira,oly,alex,andrei5,broki,vintze,spider7777,angi,demostene,pelerinul,ionivus,rallirider,saf,ratonu.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cred ca sunt peste 30 trs-uri in buc si ar fi frumos sa ne cunoastem.
doctoril scrie:ok, sa ne vedem.
unde si la ce ora?
adica cam la ce ora va permite voua programul incarcat?
Sper ca nu va suparati daca, in favoarea cursivitatii subiectelor discutate pe forum, propun un topic separat pentru stabilirea intalnirilor prin oras, piscotelilor, plimbarilor prin imprejurimi, si alte manifestari sociale care tin de socializare si care nu necesita topic separat.
De exemplu: eu azi (21.05.2008) termin scarbiciul pe la 6. Ne vedem la Arc?... asa gasesc si eu motiv sa ajung p-acolo anu' asta...

News