Moderatori: Andy, manach, B43XTM
mihai m scrie:uite asa se inmultesc transalpistii
bine ati venit in club, oameni buni
fade2black scrie:Am actualizat lista, nu uitati sa dati cache. Noii inscrisi rog atasati foto cu voi si cu mandrele pentru ca e topic de posesori
Special pentru @John cu ocazia sarbatorilor ii fac cadou lista posesorilor de TA in format .xls astfel incat sa poata pleca linistit in ture de acum incolo.
Donload lista ---> http://transalp.ro/download/category/6-diverse.html?download=30%3Atransalp-owners-romania
Numai bine,
Fade
pedros scrie:Gata ma comformez si eu.Duta.R.Petre. Buc-grozavesti-leu. pedro650rs@yahoo.com, id mes perdro650rs. A.T rd04/92.Posed o mica baraka de 30mp, unde" eu comand eu execut" pe bd-l timisoara. 0723172823.....0762260449.
Nevermore scrie:Dupa mai bine de un an de citit forumul, dupa ce am fost in 2008 la Golomosh ca pedestrime iaca ma prezint si eu pe forum ca transalpist:
Nume: Cristolovean Nicolae (Nae)
Locatie: Dresden Germania (Brasovean de fel; in ian 2010 plec din Germania ... nu se shtie unde si pt cat timp)
Motor: XL700VA
mail: crysti37@yahoo.com
tel: +4915153872670 (valabil pina in dec 2009) sau +40726331881 (Nr de Ro - prefer mesaj si sun eu inapoi)

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori