Moderatori: Andy, manach, B43XTM

costinell_mc scrie:Vazusem pe adrider.com niste proiectoare care faceau fantastic de multa lumina.
Korben Dallas scrie:Eu când spun LED technology mă gândesc în primul rând la un consum energetic redus
Dar proiectoarele astea consuma 6 A, deci o putere consumată de 72 W
Halogenele clasice (banalele H4) consumă 60/55 W
H3 care se pune în proiectoarele de ceaţă consumă 55W
Un simplu "bec" cu leduri (pentru semnalizar sau poziţie) costă dublu faţă de becurile clasice şi pe mine nu m-au convins, nu generează suficientă lumină, dar acelea sunt cu leduri obişnuite
Unde e avantajul?
namaste scrie:Nu stiu unde ai vazut tu ca e vorba de 6 A.
Cele din filmuletul video consuma 2 A ambele (au cate 1 led de 10 W fiecare cu un consum de 1 a/led).
Cele de 6 A sunt proiectate pentru Jeep-uri si produc suficienta lumina incat sa nu mai ai nevoie nici de far, nici de proiectoare (la o moto). Exista si de 6, 10, 20 A, dar nu sunt pentru noi.
Nu am vazut de 6 A puse vreodata pe motocicleta. Cele mai populare si suficiente sunt cele de 1 A.
Sunt proiectate special pentru moto, consuma putin (24W ambele) si rezista la vibratii, la apa si referitor la functionalitatea lor : uita-te in video-ul de mai sus.
Spor la cautat.
Andrei..

, dar o sa vad dupa ce rezolv cu ele daca renteaza sau nu 
Înapoi la Modificări la Transalp
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori