Korben Dallas scrie:... eu toata vara am "scurtat" drumul trecand transalpina
Si bine ai facut! Stii cum e, pe doua roti mai important e drumul in sine decat destinatia

Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Korben Dallas scrie:... eu toata vara am "scurtat" drumul trecand transalpina

Angi scrie:Dane_Bad scrie: nu mi se pare asa mare ocol pentru un transalpist adevarat care savureaza fiecare km. de drum frumos

Angi scrie:Dane_Bad scrie:Din nord sau vest totuna, nu prea imi dau seama cum sa venim pe Transalpina ca iesim prea in sud si ocolim de mama focului![]()
Sau era asa la plesneala intre hondisti si bemvistida' tot Banatu-i fruncea
Pe langa ca-i intre benveisti si prietenii transalpisti, sau aia mai amarati cu Africane d-alea pe lampi :nana , daca spre exemplu vii din zona Timisoara/Resita, nu mi se pare asa mare ocol pentru un transalpist adevarat care savureaza fiecare km. de drum frumos
Ramirez scrie:Angi scrie: sau aia mai amarati cu Africane d-alea pe lampi
ANGI da uan end onli))))))

Ramirez scrie:3-5 august langa Sibiu. Asa ramane !!!!!

florad scrie:Salutare fratilor ! Gata , m-am "dezmooortit"! Sunt de acord cu SB 3-5 aug2012 pentru ca este accesibil tuturor colegilor .
In alta ordine de idei,de la Bucuresti nu este deloc putin daca ma gandesc la un traseu prin Lacu Rosu sau prin Herculane (cei care s-au lasat pe mana mea anul trecut stiu despre ce este vorba)![]()
Asa ca, Madog,Freenduro ...etc sa va rezervati saptamana toata incepand cu 30iul.2012.![]()

reltih scrie:astia care n-au participat anu trecut n-au voie sa parleasca si nici sa voteasca, am zis !!!

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori