pedros scrie:Baaaaaa, ati inebunit toti?(citiva), luati-va si de mine, ati tabarit doar pe Valentin?
Stim ca esti ocupat cu frigideru'... te mai lasam sa respiri putin si-ti vine randu'

pedros scrie:Baaaaaa, ati inebunit toti?(citiva), luati-va si de mine, ati tabarit doar pe Valentin?

meu abia asteptam sa revedem superbii Apuseni.
meu Rachitele suna excelent!vrajitoru scrie:...
atunci de ce mai exista vot?
...
Se mai voteaza inca perioada in care se va organiza ITR.vest scrie::byebye
Votati ca sa pot sa bat si eu campii cu voi!!!
Please....
vrajitoru scrie:[
atunci de ce mai exista vot?....nu mai puneti fratilor nimic la vot...asta e...alegeti voi cei care va cunoasteti mai de mult, care va puteti intalni mai des decat ceilalti, care stiti trasee si locatii foarte bine si vine cine poate si cine crede ca merita. nu e mai simplu asa?

la mult laudatii castraveti murati de ' Bucovina ' . Asa ca fiind criza , astept si eu niste carne in frigider , da' aveti grija de care -mi trimiteti ca poate v-o pun in tocana
cand veniti la Codlea sa sarbautorim muncitoreste .
) si la anu o luam de la capat.
..... ori nu mai suntem !

Înapoi la Discutii, idei, proiecte
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori