Valentin scrie:Korben Dallas, parca erai unul dintre cei care doreau sa ajunga la Codlea, intre timp am observat ca “te-ai reorientat”.
Dunavatul de jos – la 45 km de Tulcea
Sasca Montana – Parcul National Cheile Nerei – Beusnita
mihai m scrie:asa a fost in anii trecuti, cu vot
dar din moment ce pentru locatia propusa anul asta a fost "dragoste la prima vedere" pentru foarte multi (poate majoritatea) ,nu vad care e problema
Hai sa nu facem ca la licitatiile alea care sunt contestate la nesfarsit .Daca locatia este deja pe placul majoritatii membrilor,ne putem concentra pe alte aspecte ce tin de organizare
mihai m scrie: anul asta a fost "dragoste la prima vedere" pentru foarte multi (poate majoritatea) ,nu vad care e problema
. locatia este deja pe placul majoritatii membrilor,
Valentin scrie:Noi romanii, suntem inzestrati cu multe calitati, suntem destepti, muncitori,inovativi, avem simtul umorului, si lista ar putea continua, avem insa o problema: nu am stiut niciodata sa ne organizam. Acest aspect care ar fii tratat drept o chestiune minora este de fapt cheia multor probleme pe care le-am avut de-a lungul istoriei.
...
Valentin scrie:...
Am ramas surprins cand, intrand pe forum am gasit: Andy scrie: „A fost "votarea" Joi 13.01.2011. Si-a iesit Rachitele”.
Cine a votat, unde, cum ? Postul a fost deschis de manach Luni 10 Ianuarie 2011 10:06 am. S-a votat in doar 3 (trei) zile ?
Asa cum scria si Pedros „ Era bun un vot cu locatii” . RomiC este si el, se pare, nemultumit.
...
Recomandarile pe care le fac in legatura cu sistemul de votare sunt:
1. Dreptul de vot il au totii membrii inregistrati.
2. Se va vota nominal si nu sub forma de Poll.
3. Votul, cu privire la stabilirea locatiei de intrunire pe anul in curs, va incepe la 1 Ianuarie si se va incheie la 31 Martie, eventual 30 Aprilie. Propunerile dupa aceasta data nu vor fii luate in considerare.
4. Propunerea care intruneste cele mai multe voturi va fi aleasa ca locatie de intalnire a transalpistilor in acel an.
5. Intalnirea sa aiba loc, anual, in ultimul weekend al lunii Iulie.
...
Locatia aleasa, Rachitele, are cateva dezavantaje:
- Se afla la 83 de km de Cluj, destul de departe pentru aprovizionare.
- Suntem la mana cabanierilor: neavand posibilitatea de a cumpara alimente dintr-un oras vom plati mai mult pentru mancare si bautura.
- Departe de apa. Ar fii fost mult mai interesant si placut daca am fii avut un lac prin apropriere, vara la peste 30 de grade simti nevoia sa te racoresti si sa inoti.
- Pensiunea Susman din Rachitele are doar 8 camere ! O sa fim cam inghesuiti, astia care nu avem cort !
- Nu sunt trasee soft enduro, seamana mai mult a hard enduro., bune pentru cei care au anvelope moto cross.
- Obiective si posibilitati restranse de ture in imprejurimi.
...
Propunerile mele cu privire la locatiile unde am putea organiza Intalnirea Transalpistilor din 2011 sunt:
Codlea – la 15 km de Brasov
...
Dunavatul de jos – la 45 km de Tulcea
...
Sasca Montana – Parcul National Cheile Nerei – Beusnita
...
As mai dori sa scriu in legatura cu modul de alegere al pensiunii sau al cabanei, cu modul de colectare al banilor si alte idei insa, deocamdata, astept un feedback de la voi. In masura in care cele scrise de mine mai sus le veti gasiti utile sau interesante voi continua.
Orice idei sau comentarii constructive sunt binevenite.
vrajitoru scrie:zici ca poate majoritatea...de unde sti?
"poate" nu are nici o valoare...din moment ce se vaita lumea ca nu a putut vota e clar ca nu se stie inca dorinta majoritatii....votul asta inseamna, alegerea fiecaruia si la final se aplica dorinta majotiratii....
pedros scrie:mihai m scrie: anul asta a fost "dragoste la prima vedere" pentru foarte multi (poate majoritatea) ,nu vad care e problema
. locatia este deja pe placul majoritatii membrilor,
Nu fi sigur de asta. Votarea sa facut intr-un bar si ceva beri, ma bucur ca nu sa ales Odessa.
Cert este ca postul lui Valentin releva adevarul.
Sa vezi ce frigider plin de carne am.

Înapoi la Discutii, idei, proiecte
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori