Protectia consumatorului

Aici se discută despre orice treabă care nu se încadrează în altă categorie

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Protectia consumatorului

Mesajde mmario pe Mar Iul 07, 2009 11:36 pm

Cine stie care sunt pasii de urmat pentru a face o reclamatie catre protectia consumatorului, sau OPC sau cum s-o chema.
Am fost la niste meseriasi vulcanizare-service moto pentru a schimba un cauciuc pe fata + echilibrare.
Am demontat singur in parcare roata, si ei trebuia doar sa schimbe cauciucul si sa echilibreze roata.
Fiind mesteri mari, mi-au agatat si rupt camera, asa ca a trebuit sa o folosesc pe cea veche.
La sfarsit, pe langa plata schimbului de cauciuc si echilibrare, mi-au taxat si reparatia camerei pe care ei au stricat-o.
Am cerut bon fiscal, si au spus ca nu pot sa-mi dea momentan.
O sa ma duc maine dupa bon, pentru ca vreau neaparat sa fac o reclamatie.
Feriti-va de http://www.xtrmotor.ro/ :x
Repet intrebarea: Cine stie care sunt pasii de urmat pentru o reclamatie la protectia consumatorului ?
(parerea mea)
mmario
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Dă-i oţet !
Kilometraj: 30000

Re: Protectia consumatorului

Mesajde allvlad pe Mie Iul 08, 2009 7:27 am

nu vreau sa fiu rautacios, dar... neinformarea se plateste! :) mai ales cand ii vezi deja cum se poarta cu rotile de masini pe "meseriashi"... exista, si la noi, si pe forumul vecin, referintze despre vulcanizari unde merita sa mergi si despre cele la care poti pune direct bomba... mandeamarcu si cu mine ne-am informat de 3 ori inainte de a merge o data sa schimbam un cauciuc fatza... sorry pentru ce ai patzit, macar ai invatzat 9sper) ca data viitoare sa iei referintze despre locul in care mergi :D
Mahatma Gandhi was once asked: "Mr Gandhi, what do you think of Western Civilization?"
He replied: "I think that it would be an excellent idea."
allvlad
Moderator

Vorba de duh: to beer or not to beer...
Kilometraj: 0

Mesajde vest pe Mie Iul 08, 2009 8:44 am

:Salutare:

In zilele urmatoare imi soseste si mie cauciucul de fata si am sa fac eu toata treaba, cred ca e cel mai bine.

:Geek3:
In Nemurirea Mea,Am Trecut Si Pe AICI... Imagine
vest
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Nu fii pork
Kilometraj: 40000

Mesajde Andy pe Mie Iul 08, 2009 9:12 am

Incearca o sesizare la ANPC la care trebuie sa primesti confirmarea pe e-mail si un nr. de inregistrare. In termen de 30 zile ei trebuie sa-ti dea un raspuns.

Sau poti face o reclamatie la ONG-ul ASTA si se ocupa ei de toate formalitatile si se asigura ca primesti un raspuns.

Sau poti incerca amandoua variantele.

Beleaua e ca n-o sa se intample nimic spectaculos cu mooistii aia la care ai ajuns sa-ti schimbi cauciucul... poate o sa-ti recuperezi banii si aia o sa-si ia o amenda... si cam atat. Dar ptr. asta o sa ti se solicite documente justificative care sa clarifice faptele reclamate.

Succesuri !
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Specimen: XL650
Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?

Mesajde mandeamarcu pe Mie Iul 08, 2009 12:24 pm

[quote="mmario"]
O sa ma duc maine dupa bon, pentru ca vreau neaparat sa fac o reclamatie.
[quote]
fara bon nu faci nimic,..... nu ai dovada pentru serviciul prestat, poti sa reclami la garda financiara faptul ca nu elibereaza bon fiscal si incaseaza bani si cam atat, pentru asta tebuie sa ai si un martor in data de .... ma aflam la ... impreuna cu .... si nu a eliberat bon, am solicitat expres acest lucru si bla bla bla
Feriti-va de oamenii lipsiti de pasiuni sau de vicii, contactul cu ei e molipsitor, poate sa duca la pierderea pasiunilor sau viciilor voastre
mandeamarcu
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: tk cinel system

Mesajde mmario pe Mie Iul 08, 2009 5:13 pm

Andy scrie:Beleaua e ca n-o sa se intample nimic spectaculos cu mooistii aia la care ai ajuns sa-ti schimbi cauciucul... poate o sa-ti recuperezi banii si aia o sa-si ia o amenda... si cam atat. !

Nu tin neaparat sa li se intample ceva spectaculos, dar ma gandesc ca o sa plateasca ei vreo amenda sau vreo spaga la controlori... care o sa-i usture putin.
Si data viitoare o sa se poarte mai frumos. :evil:
(parerea mea)
mmario
Iti pot arata si tie ...

Mesajde pedros pe Mie Iul 08, 2009 10:35 pm

mmario scrie:
Andy scrie:Beleaua e ca n-o sa se intample nimic spectaculos cu mooistii aia la care ai ajuns sa-ti schimbi cauciucul... poate o sa-ti recuperezi banii si aia o sa-si ia o amenda... si cam atat. !

Nu tin neaparat sa li se intample ceva spectaculos, dar ma gandesc ca o sa plateasca ei vreo amenda sau vreo spaga la controlori... care o sa-i usture putin.
Si data viitoare o sa se poarte mai frumos. :evil:

Sa nu crezi ca sant rautacios si eu ,,,dar nu crezi ca e momentul sa faci o pana singur? si sa ramii si cu bani in buzunar.
MA LAS DE MOTORETE SI O IAU DE LA CAPAT.
pedros
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: Paci mie drumu
Kilometraj: 50000

Mesajde mmario pe Joi Iul 09, 2009 11:00 pm

pedros scrie:Sa nu crezi ca sant rautacios si eu ,,,dar nu crezi ca e momentul sa faci o pana singur? si sa ramii si cu bani in buzunar.

OOOo da' am mai facut pene singur. Zilele trecute nu avem leviere, si mi-era jena sa folosesc surubelnite ca sa schimb cauciucul si camera.
Ieri am cheltuit o mica avere pe 2 leviere, si de acum incolo o sa ma duc la ei doar sa-mi echilibreze roata. :Rege:
(parerea mea)
mmario
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vintze pe Mie Iul 15, 2009 3:00 pm

mmario scrie:
pedros scrie:Sa nu crezi ca sant rautacios si eu ,,,dar nu crezi ca e momentul sa faci o pana singur? si sa ramii si cu bani in buzunar.

OOOo da' am mai facut pene singur. Zilele trecute nu avem leviere, si mi-era jena sa folosesc surubelnite ca sa schimb cauciucul si camera.
Ieri am cheltuit o mica avere pe 2 leviere, si de acum incolo o sa ma duc la ei doar sa-mi echilibreze roata. :Rege:

leviere? de care? din alea mici de moto? de unde? ca mi-e asta de lene sa ma duk pana-n vitan... :Nigar:
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde mmario pe Mie Iul 15, 2009 8:42 pm

vintze scrie:leviere? de care? din alea mici de moto? de unde? ca mi-e asta de lene sa ma duk pana-n vitan... :Nigar:

Io le-am luat din Hornbach ... Nu zice nicaieri ca ar fi de moto, dar le-am ales io pe unele mai mici.
Pe ele scrie doar 12 inch :ciclop2:
Sper sa tina la tavaleala.. ca unu costa 39 lei.
.......scump, scump.... f. scump ... :belitu':
Fişiere ataşate
DSC00184.JPG
(parerea mea)
mmario
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vintze pe Mie Iul 15, 2009 9:44 pm

mmario scrie:
vintze scrie:leviere? de care? din alea mici de moto? de unde? ca mi-e asta de lene sa ma duk pana-n vitan... :Nigar:

Io le-am luat din Hornbach ... Nu zice nicaieri ca ar fi de moto, dar le-am ales io pe unele mai mici.
Pe ele scrie doar 12 inch :ciclop2:
Sper sa tina la tavaleala.. ca unu costa 39 lei.
.......scump, scump.... f. scump ... :belitu':

mda, cam la fel sunt la louis. 9 iepuroi. am comandat intre timp. ca-mi trebuiau si oglinzi, si am gasit ca nu trebuie sa ma deplasez pana acolo
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde The_Mask pe Mie Aug 19, 2009 9:18 pm

vintze scrie:mda, cam la fel sunt la louis. 9 iepuroi. am comandat intre timp. ca-mi trebuiau si oglinzi, si am gasit ca nu trebuie sa ma deplasez pana acolo

Vintze, da-mi si mie te rog un link la louis.de cu levierele mici de 9 iepuroi ca eu am tot cautat si nu am gasit.
Merci!
"Exemplele au fost lăsate de Dumnezeu pe pămînt, pentru a fi percepute senzorial şi de către proşti!" Nae Ionescu.
The_Mask
Merg pe o roata

Vorba de duh: Esti prost?
Kilometraj: 34000

Mesajde vintze pe Mar Aug 25, 2009 1:44 pm

The_Mask scrie:
vintze scrie:mda, cam la fel sunt la louis. 9 iepuroi. am comandat intre timp. ca-mi trebuiau si oglinzi, si am gasit ca nu trebuie sa ma deplasez pana acolo

Vintze, da-mi si mie te rog un link la louis.de cu levierele mici de 9 iepuroi ca eu am tot cautat si nu am gasit.
Merci!

din pacate, sau din fericire, cum vrei sa o iei, nu sunt de-ala mici, au vreo 35 de centimetri, dar intra in topcase deci nu-mi fac probleme codul lor este: 10003816 si ai şi parghia mai buna. ai mai putea comanda asta: 10003904, care este cea mica neagra din mijloc si din ce spun ei e cu 10 cm mai scurta...
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde The_Mask pe Sâm Aug 29, 2009 6:36 pm

Mare om, mare caracter domnul Vintze! :Salutare:
"Exemplele au fost lăsate de Dumnezeu pe pămînt, pentru a fi percepute senzorial şi de către proşti!" Nae Ionescu.
The_Mask
Merg pe o roata

Vorba de duh: Esti prost?
Kilometraj: 34000

Înapoi la Discuţii generale