de reltih pe Vin Sep 09, 2011 10:45 am
respect pt. munca, insa incerc sa-mi dau seama care este utilitatea acelei plase care face din transalp ( care si asa e o mobra uratica ) o hidosenie.
am mai intrebat asta o data, raspunsul primit a fost ca farul e scump, insa cati dintre voi ati vazut pietricele sarite in far si daca ati vazut, cati v-ati ales cu far spart ? eu am intrat in motorul Asilindeanului pe creasta baiului si farul meu s-a infipt in placa lui de topcase si al dracu daca s-a spart, iar daca se spargea tot nu puneam asa ceva, cu 80 de lei schimbam sticla la far la un mester de faruri si gata.
inca o data, respect, a iesit tare bine plasa, dar pusa pe mobra e groaznic, efectiv nu vad cum poti sparge farul ala, am mers la greu pe pietris cu viteze foarte mari zic eu si n-am vazut O piatra sa sara !
iar ca fapt divers, daca atunci cand am intrat in Adi aveam plasa cu pricina, Sigur spargaem faru.
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE