Protectie far gen Touratech

Cum s-o facem să fie mai cu moţ

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: Protectie far gen Touratech

Mesajde patraullea pe Vin Aug 12, 2011 10:51 am

inca nu e gata; e proiectat, dat la debitat.
Va tin la curent cu evolutia.
Vice, cand te intorci din concediu, rediscutam, daca nu iti rezolvi intre timp.
"Gasesc hotelul. E fantoma, dar central. Dau peste un domn undeva la intrare, pazind un ghiseu. “Do you speak English?”. “Yes”. Si atat, de-aici incolo nu ne-am mai inteles." Mihai Barbu, Vand kilometri
patraullea
Cred ca stiu ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: muuuuuu
Kilometraj: 6000

Mesajde patraullea pe Vin Sep 09, 2011 10:25 am

ma inclin, cu scuzele de rigoare; a durat mai mult decat am estimat
dar dupa multe schite, foi decupate si table taiate i-am dat de cap; rezultatul - in imagini
dupa montaj bataia farului a scazut cam cu 5-10 procente; am iesit si noaptea si diferenta nu e deranjanta. cred ca s-ar compensa cu un bec mai puternic
sus prinderile sunt comune cu ale parbrizului; dedesubt, prin doua gauri de 5 in carena; nu se vad si nu deranjeaza; din pacate nu exista alta posibilitate (cel putin la PD10); toate prinderile le-am tamponat cu garnituri sa evit vibratii/zgarieturi.
momentan mai am material doar pentru inca 2, max 3 bucati. le pot face in 120 RON / buc.
pentru Vice, discount cum am promis - 110 RON

liviu
Fişiere ataşate
IMG_5104 q.jpg
IMG_5103.jpg
"Gasesc hotelul. E fantoma, dar central. Dau peste un domn undeva la intrare, pazind un ghiseu. “Do you speak English?”. “Yes”. Si atat, de-aici incolo nu ne-am mai inteles." Mihai Barbu, Vand kilometri
patraullea
Cred ca stiu ...

Mesajde reltih pe Vin Sep 09, 2011 10:45 am

respect pt. munca, insa incerc sa-mi dau seama care este utilitatea acelei plase care face din transalp ( care si asa e o mobra uratica ) o hidosenie.
am mai intrebat asta o data, raspunsul primit a fost ca farul e scump, insa cati dintre voi ati vazut pietricele sarite in far si daca ati vazut, cati v-ati ales cu far spart ? eu am intrat in motorul Asilindeanului pe creasta baiului si farul meu s-a infipt in placa lui de topcase si al dracu daca s-a spart, iar daca se spargea tot nu puneam asa ceva, cu 80 de lei schimbam sticla la far la un mester de faruri si gata.
inca o data, respect, a iesit tare bine plasa, dar pusa pe mobra e groaznic, efectiv nu vad cum poti sparge farul ala, am mers la greu pe pietris cu viteze foarte mari zic eu si n-am vazut O piatra sa sara !
iar ca fapt divers, daca atunci cand am intrat in Adi aveam plasa cu pricina, Sigur spargaem faru.
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: The Power of Cows !!!
Kilometraj: 50000

Mesajde patraullea pe Vin Sep 09, 2011 12:24 pm

cu spartu e relativ; poti sa te dai pe macadam si sa n-ai nimic, poti sa intri pe asfalt si sa-ti sara o pietricica de la unu cu masina / camion care are santurile mai generoase la cauciuc si agata; eu am patit-o la masina si am auzit si de alte parbrize ciobite
cu aspectul e chestie de gust; eu mi-am facut 40 % pentru utilitate, 60 % pentru aspect, personalizare, aerul off pe care il da mobrei
si sincer imi place la nebunie ce-a iesit
patraullea
Cred ca stiu ...

Mesajde vice pe Vin Sep 09, 2011 1:06 pm

Interesant, doar ca farul la a mea e dreptunghiular si nu trapezoidal.
Daca putem modifica proiectul, m-as baga.
Image0004.jpg

Nici acum nu am facut carenele sa cada frumos, dar nu-i problema, ca vad ca se prinde de ele si nu de far.
Ce marerial e ala? Inox sau tabla normala?
Ca eu vrea s-o vopsesc neagra.
Vand alimentator auto notebook Dell nou.

http://www.onlinesell.ro OnLineSell.ro - Your Dell & HP spare parts online ordering & info site
vice
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: aha
Kilometraj: 0

Mesajde patraullea pe Vin Sep 09, 2011 2:00 pm

:)) pionierat
alt proiect alta distractie
deal ! nu pare mare bataie de cap; dar tre sa ne gasim sa-ti luam masuri
rama e debitata din inox de 2, "plasa" e semifabricat de 1;
daca gasesc alternativa la plasa, pot trece si pe tabla moarta la rama sa putem vopsi
vopsea pe inox e ca james dean - cool dar viata scurta
Vice, continuam pe privat
patraullea
Cred ca stiu ...

Mesajde patraullea pe Lun Oct 03, 2011 11:46 pm

PD06 done!
Vice, s-o stapanesti sanatos!
Fişiere ataşate
_DSC0951.jpg
_DSC0956.jpg
patraullea
Cred ca stiu ...

Mesajde vice pe Dum Oct 09, 2011 8:30 pm

Merci, la fel, Liviu.
Super om, super protectie! Ca fapt divers, ieri, cand duceam motorul la iernat (am plecat pe soare, caldura si m-am intors cu masina pe ploaie si frig...), mergeam in spatele unui TIR si la un moment dat, aud casca transformandu-se in gong... sarise, cred, o piatra de la ala. Cand am ajuns la destinatie, am vazut o ditamai zgarietura pe casca. Daca era sa sara in far, in mod sigur in crapa (nu si acum, cand am protectie :nana ).
Iarna cat mai scurta, tuturor!
Vand alimentator auto notebook Dell nou.

http://www.onlinesell.ro OnLineSell.ro - Your Dell & HP spare parts online ordering & info site
vice
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: aha
Kilometraj: 0

Anterior

Înapoi la Accesorii