Va citez dintr-un anunt gasit pe motoretism. M-am gandit sa anunt si aici pt ca stiu ca sunt multi transalpisti in Bucuresti. Concluziile le trageti singuri.
http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... pic=492817
"Salutare!
Ieri am intrat aici si ma vad nevoit sa recunosc ca povestea lui Victor (Paun) m-a emotionat. La fel ca multi dintre voi, ulterior m-am gandit ca toata aceasta poveste ar putea fi cusuta cu ata alba si am vrut sa ma conving cu ochiii mei. Azi l-am sunat, am urcat pe motor si m-am intalnit cu el. Ne-am vazut la pranz, in fata Liberty Center (mall-ul ala de pe Sebastian). Era imbracat cu o pereche de pantaloni sport negri, o geaca rosie si niste adidasi. Vorbeste cat de cat OK si ceea ce ati citit pana acum despre el chiar e adevarat!!!
Victor e din Constanta, are 28 de ani, a terminat Dreptul la Spiru Haret si este de 7 luni in Bucuresti sa faca rost de bani pentru operatia la picior. Pana acum, ajutorul i-a venit din partea unei familii de medici stomatologi care, induiosati de povestea lui, au trecut deja la actiune. Mai exact s-au folosit de cunostintele si relatiile dumnealor pentru a-i face lui Victor o diagnosticare la centrul medical BIO MEDICA. Diagnosticul rezultat e cutremurator: semipareza de nerv sciatic, plaga suprainfectata, infectie cap tibie si peroneu si osteita + Hepatita C.
Nu ma pricep eu la termeni de-astia medicali, asa ca am dat si eu search pe google sa vad ce-i aia osteita. Iata ce am gasit: "infectia unui os de origine microbiana, promovata in cele mai multe cazuri de stafilococul auriu" (romedic.ro).
CE FACEM: Baiatul are nevoie reala de ajutor din partea noastra. Facem si noi un pas in directia asta si organizam o actiune de strangere de fonduri pentru a-l pune pe Victor pe picioare. Asta inseamna ca ii donam 10% din incasari pentru a se putea opera.
CAND: Sambata, 10 aprilie 2010, cu incepere de la ora 20:00.
UNDE: La ALTER EGO Club. Adresa: Str. Vulturilor 35A, Sector III, Bucuresti (zona B-dul Unirii - Traian).
CE AI DE CASTIGAT: o seara misto cu gasca ta de prieteni + ocazia de a face un act umanitar + o carafa de vin pe masa din partea casei + tuica (1 shot de om) tot din partea casei.
P.S. : Nu este o reclama facut barului Alter Ego, pur si simplu asa a fost sa fie.
Multam!
TE ASTEPTAM!*
* Fara masina, motor sau scuter, ca o sa bem pana dimineata !!!"

News