reconditionarea vacutei !!!

Din ciclul "De ce să strici ceva ce merge bine....?"

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: reconditionarea vacutei !!!

Mesajde ivanp pe Sâm Mar 06, 2010 8:37 pm

reltih scrie:dillypoint.ro sau dilodilly pe messenger, eu de la el am luat, a costat 60 - 70 de lei ceva de genu, nu stiu la xl650.
in privinta rabdarii, crede-ma ca nici eu nu stau prea bine, dar a fost iarna lunga :lol:

Salut,
Pentru TA650 eu nu am gasit filtru de aer mai ieftin de 140-150ron (hiflo) prin magazine ... ceea ce m-a impins catre un kn pe care l-am luat in vara trecuta la 60 eu.
Numai bine,
paul
De vanzare statie mobila CB Intek HS520+antena Sunker CB108 - 120 eu
De vanzare scut Touratech - 130 eu
De vanzare sa joasa pt XL650 >2000 - 120 eu
ivanp
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Ninja ... nu-i ca-n filme!!!
Kilometraj: 40000

Mesajde br4iniac pe Lun Iul 19, 2010 2:19 am

Tocmai ce-am vazut si eu toate nebunia asta ce-ai facut-o... ce sa zic... sunt incantat de felul in care a iesit motorul.
Eu am un transalp model 98 de o luna si ma tot bate gandul sa-l fac si eu negru mat. Imi place la nebunie si cand mi se pun pitici pe creier nu`i mai da nimeni jos.
Pentru mine trebuie sa arata mobra impecabil si sa fie asa cum imi place mie. Am vazut poze cu mai multe motociclete negru mat si arata bestial. Pe unde ai vopsit carenele si cat te-a ajuns toata modificarea pe care ai facut-o. Felicitari!!!!
Ma intereseaza cel mai mult vopsirea carenelor. Deocamdata vreau sa le vopsesc astea negru mat si sa pun niste stickere cu dakar pe ea. Mai incolo o sa vreau si eu sa-i fac o sa mai cu mot, sa-i fac si scutul negru, sa-i pun inaltatoare de ghidon, sa o mai inalt putin, etc...
Vreau sa o bag cat mai repede la program de infrumusetare, desi acum e incantatoare.
br4iniac
Cred ca stiu ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Imi dă cu virgula...
Kilometraj: 18500

Mesajde manach pe Lun Iul 19, 2010 8:16 am

si eu am vrut negru mat si m-am linistit.
m-am gandit ca orice picatura de ulei/benzina, orice atingere cu o mana, nu murdara, chiar scoasa din manusa, e destul sa transforme matul in lucios.
sunt curios cum se descurca reltih cu chestia asta.

daca accepti un sfat: apuca-te de lucru in afara sezonului, ca altfel faci spume ca mine, cand se lungeste treaba
manach
Moderator

Kilometraj: 0

Mesajde br4iniac pe Lun Iul 19, 2010 8:47 am

Cat mai repede inseamna prin octombrie, noiembrie, ca pana atunci mai am planificare niste drumuri prin tara si nu vreau sa o desfac ca arata si merge cum nu se poate mai bine... si oricum ma gandeam ca pana la iarna nu prea am ce sa-i fac pentru ca trebuie sa ajung acasa sa o bag in garaj, pentru ca aici in bucuresti nu am unde sa o mesteresc... :)
br4iniac
Cred ca stiu ...

Mesajde reltih pe Lun Iul 19, 2010 10:51 am

@br4iniac: costul total a fost peste 500 de E, nu mai stiu exact acum, vopsitu' l-am facut eu in dormitoru mic :lol: si a fost pana in 200 de lei, este doar vopsea fara lac, lacul mat este mai mult semi lucios si n-ar fi iesit cum vroiam eu!
@manach: problemele alea uleioase nu le am desi ma asteptam, de exemplu cand mai dau benzina pe langa, in 2 minute se zvanta si nu se mai vede nimic, o data am improscat cu wd40 rezervoru si carena ca ungeam nu stiu ce dracu pe la ghidon si la fel s-a dus in cateva minute, singura problema sunt mustele si insectele, zeama lor ramane lucioasa dar se curata foarte usor, iese chiar de la ploaie, dar sa fim seriosi mustele nu arata bine pe nicio vopsea 8)
acum, ca sfat personal, br4iniac, colanteaz-o, am gasit un autocolant de la Oracal cu aplicatie exlusiva pt. motoare si masini, eu asta fac la iarna :Nigar:
dar tre sa gasesc o carena de fata stanga, ca mi-e sila s-o mai repar, si nici nu mai iese mare lucru.
va atasez niste poze cu autocolantu' de care vorbesc!
6m.jpg

2m.jpg
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: The Power of Cows !!!
Kilometraj: 50000

Mesajde florinelu30 pe Lun Iul 19, 2010 12:15 pm

Si eu as vrea sa o fac negru mat
,dar in talon e trecut Gri-negru

Si apropos cu autocolantu' se muleaza (intinde sau cum) pe toate curbele si denivelarile carenelor?
florinelu30
Merg pe o roata

Vorba de duh: Iubesc Romania
Kilometraj: 42

Mesajde reltih pe Lun Iul 19, 2010 4:24 pm

pai a mea a fost exact ca a ta, si la mine trecuta in talon, negru-gri si am facut-o neagra, daca ma intreaba cineva, am motoru si cadru gri :D
autocolantul se intinde si se muleaza perfect, vezi oglinzile masinilor de ex.
ete si o poza cu motor colantat negru lucios si mat
4m.jpg
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Mesajde manach pe Lun Iul 19, 2010 5:35 pm

autocolant am folosit eu.
oracal seria 751 pentru ca 951 (pe care probabil l-ai vazut tu) nu este nicaieri in tara negru mat/lucios. cel putin acum 1-2 luni nu era...
751 se intinde destul de bine dar deja a inceput sa de desprinda pe aclocuri.
eram mare fan al autocolantului, dar cred ca la iarna trec pe vopsea.

ca costuri: autocolant 150 materialul (mult mai mult daca iei 951) + 200 manopera.
vopsea ceva mai scump, dar tind sa cred ca merita
manach
Moderator

Mesajde B43XTM pe Lun Iul 19, 2010 5:56 pm

vopsea la spray: vreo 150 de lei (cu tot cu smirghel, cu primer de fier si de plastic si cu lac)
vopsea la atelier: vreo 500-600 cu/fara manopera (depinde la cine mergi)
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Mesajde br4iniac pe Lun Iul 19, 2010 6:24 pm

La mine in talon e trecut doar negru, desi carenele spate sunt gri :D. Eu vroiam sa o vopsesc pentru ca oricum carena spate dreapta are o julitura si masca din jurul farului la fel. La autocolante mi-e frica sa nu se dezlipeasca cum a spus si manach si sa arate pe urma ca dracu`. Probabil ca o sa folosesc vopsea pentru mai multa siguranta. Acum ramane de vazut daca ma duc la un atelier sau daca o fac singur... Singur mi-e putin frica sa nu o dau in bara si de la programul de infrumusetare sa ajung cu ea pe masa de operatie.. oricum, mersi de sfaturi. Cand ma apuc de treaba o sa va povestesc ce-am facut si bineinteles o sa postez rezultatele :D
br4iniac
Cred ca stiu ...

Mesajde reltih pe Lun Iul 19, 2010 9:53 pm

parca 951 este, acum n-am mailul la indemana, oricum 95ceva, il aveau pe stoc in aprilie, vorbesc de importator si firma la care lucrez are contract cu ei iar pretul ar fi ceva mai mic, problema desprinderii pe alocuri vine din faptul ca nu ai inchis colantu la capete, sau nu stiu cum sa ma exprim, arata cam asa:
679.jpg
reltih
Iti pot arata si tie ...

Mesajde reltih pe Lun Iul 19, 2010 9:54 pm

colantul ala aplicat cum trebuie are garantie de 10 ani, pana si mizeriile care le folosesc taximetristii tin 5-6 ani si sunt printre cele mai ieftine.
reltih
Iti pot arata si tie ...

Mesajde manach pe Mar Iul 20, 2010 9:22 am

am dus autocolantul pana pe spatele pieselor; l-am lipit pe spate, pe portiune degresata si dreapta; am folosit si pistol cu aer cald.
s-a dezlipit pe zonele concave, nu pe margini
manach
Moderator

Mesajde reltih pe Mar Iul 20, 2010 9:28 am

atunci, nasoala treaba, poate poti sa pui o poza mai in detaliu ca tare's curios :Salutare:
reltih
Iti pot arata si tie ...

Mesajde reltih pe Sâm Dec 10, 2011 11:50 pm

o noua iarna si o noua mancarime in dos, masuratori si detalii in curand, pana atunci luati niste pozne din garajul de apartament de etajul 5 :nana
Fişiere ataşate
IMG_0019.JPG
IMG_0018.JPG
IMG_0017.JPG
IMG_0015.JPG
IMG_0014.JPG
IMG_0012.JPG
IMG_0011.JPG
IMG_0010.JPG
IMG_0009.JPG
IMG_0008.JPG
IMG_0007.JPG
IMG_0006.JPG
IMG_0005.JPG
IMG_0004.JPG
IMG_0003.JPG
IMG_0002.JPG
IMG_0001.JPG
reltih
Iti pot arata si tie ...

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Modificări la Transalp