releul de incarcare !

Postaţi aici probleme întâmpinate

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: releul de incarcare !

Mesajde B43XTM pe Vin Dec 18, 2009 12:48 am

eu zic sa iti iei altul nou, Vlad!

eu mi-am luat asa ceva, si intentionez sa il montez cumva (inca nu sunt hotarat cum, astept sugestii). limite de masura: 9-16V. Are eroare (masurata aceeasi sursa cu voltmetrul electronic) de 0.2V.
l-am luat de aici, am platit 50 lei la posta.

arata cam asa:
PC180004_resize.JPG

PC180006_resize.JPG
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Mesajde Belbody pe Vin Dec 18, 2009 10:44 am

E fain, dar rezista la apa/umezeala? Oriunde l-ai monta pe motocicleta ca sa fie vizibil, tot se va uda la un moment dat... cum faci sa previi asta?

Acum am vazut in prima poza ca deja lucrezi la asta... :Salutare:
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Mesajde pedros pe Dum Dec 20, 2009 10:41 am

Belbody, cum rezolvi si pe mine de un releu de inc de africana rd 04. Al meu sa belit.
Fişiere ataşate
rel-reg xrv.jpg
rel-reg xrv.jpg (Array KiB) Vizualizat de 681 ori
MA LAS DE MOTORETE SI O IAU DE LA CAPAT.
pedros
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: Paci mie drumu
Kilometraj: 50000

Mesajde Belbody pe Lun Dec 21, 2009 11:45 am

Pai aici:

http://ignitech.cz/english/rch25z/rch25z.htm

e-mail in engleza aici: ignitech@ignitech.cz - faci comanda, te intelegi cu ei, vezi cum faci plata, etc..

Cu mai multe nu te pot ajuta, imi pare rau.
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Mesajde cornel turda pe Joi Mar 25, 2010 8:17 pm

Salut Baieti. Astazi mi s-a defectat releul de Incarcare. Am fost cu vaca la electrician si am facut masuratori cu volmetru si nu Incarca mai mult de 11,12 v. Abia Incarca sa functioneze motorul,iar daca pun In functiune farurile, Imi descarca bateria. Intrebarea mea este ,unde as putea gasi un releu la mana a doua ,prin apropiere,adica zona Clujului.A, cat pe ce sa uit,vaca e din 1999. Si sa va Intreb pe cei priceputi: Sa cumpar unul nou, sau e bun si la bani mai putini?
cornel turda
Cred ca stiu ...

Mesajde floralp pe Joi Mar 25, 2010 11:52 pm

Incearca aici:
http://www.bikeshop.ro/accesorii/anuntu ... 81008.html
Baiatul este din Cluj, vine el la tine, iti verifica incarcarea si iti monteaza releul. Si eu l-am chemat sa-mi monteze unul, dar la mine s-a dovedit a fi problema cu bateria, nu cu releul de incarcare, asa ca am scapat mai ieftin. Oricum, releu nou, chiar daca este aftermarket, nu prea gasesti in alta parte la 50 euro.
Bafta!
floralp
Merg pe o roata

Specimen: XL650
Kilometraj: 40000

Mesajde pedros pe Vin Mar 26, 2010 10:35 am

cornel turda scrie:Salut Baieti. Astazi mi s-a defectat releul de Incarcare. Am fost cu vaca la electrician si am facut masuratori cu volmetru si nu Incarca mai mult de 11,12 v. Abia Incarca sa functioneze motorul,iar daca pun In functiune farurile, Imi descarca bateria. Intrebarea mea este ,unde as putea gasi un releu la mana a doua ,prin apropiere,adica zona Clujului.A, cat pe ce sa uit,vaca e din 1999. Si sa va Intreb pe cei priceputi: Sa cumpar unul nou, sau e bun si la bani mai putini?

http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... 499981&hl=
Suna-l si cerei releul, dezmembreaza TA.
MA LAS DE MOTORETE SI O IAU DE LA CAPAT.
pedros
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: Paci mie drumu
Kilometraj: 50000

Mesajde cornel turda pe Dum Mar 28, 2010 3:00 pm

Salut Baieti. Va multumesc pentru sprijinul aratat, dar am ghinion. TA ce urmeaza a fi dezmembrat,nu mai are releul de Incarcare,fiindca e deja dat,iar cu baiatul din Cluj,nu am rezolvat nimic, cu toate ca e un baiat amabil. Problema care m-a determinat sa renunt la oferta lui,nu a fost pretul,ci faptul ca mi-a zis ca trebuie sa modifice la mufe legaturile.Incerc sa gasesc releu ce nu necesita modificari,deoarece din cate am Inteles eu,daca nu e releul In parametrii necesari se pot deteriora grav,alte chestii. Sincer sa fiu cu voi, nu ma prea pricep. Asa ca astept In continuare sfaturile si sugestiile,celor ce se pricep si au fost In situatii asemanatoare. Va multumesc anticipat pentru bunavointa,si raspunsuri.
cornel turda
Cred ca stiu ...

Mesajde vladchi pe Joi Mai 13, 2010 4:33 pm

am eu de vanzare releu pt transalp PD10 comandat de pe http://www.electrexworld.co.uk/
e nou, nici nu l-am scos din pachet, dar stiu ca merge pentru ca mi-a venit altul mai repede (e identic). incarca 13.3-13.4 V constant. pret 460 RON.
daca ai cum sa ajungi la sibiu sambata dimineata (15.05), ne putem vedea sa ti-l dau... eu dup-aia plec spre bucuresti.
salut !
vladchi
Cum ii zice la ....

Vorba de duh: ciao
Kilometraj: 18000

Mesajde cornel turda pe Vin Mai 14, 2010 6:52 pm

Multumesc pentru oferta. Problema cu releul am rezolvat-o atunci.Am cumparat unul nou MADE IN JAPAN cu 600 lei noi. Trebuia sa scriu dar am omis. Imi cer scuze.Iti multumesc pentru intentie.
cornel turda
Cred ca stiu ...

Mesajde Chrisss pe Mie Mai 19, 2010 11:24 am

Salut!

Dintre colegii care ati schimbat regulatorul a ramas la vreunu din voi de la regulatoarele care sau ars mufele alea doua... aia cu trei fire galbene de la faze si cea cu doua verzi doua rosi, daca le aveti si va incurca va pot scapa de ele :roll: ...contra cost bine inteles :) .

Daca am numarat bine sunt deja 3 regulatoare de tensiune confectionate dupa schita din acest topic si a trecut deja un an de cand le folositi...ceva probleme?a picat vreo piesa ? sa ars ceva ? ...

Multumesc! :)
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: un fleac...m-au ciuruit..
Kilometraj: 41000

Mesajde Duta Marius-Razvan pe Mie Mai 19, 2010 6:51 pm

Salut
Regulatoarele confectionate de mine (patru ca numar),toate functioneaza OK, fara nici macar o problema.
Mufa acea de care vorbeste Criss :Salutare: mai trebuie curatata si verificati papuci din interiorul mufei pt ca se oxideaza(deci topirea mufei este datorata contactului inperfect ).
Din pacate eu am vindut vacuta :Trist:
Daaaaar am luat un BMW R1100GS din Germanica,imi trebuia un moto mai serios pt 110KG ale mele
:Salutare: :Salutare: :Salutare:
spor la saiba
Duta Marius-Razvan
Cum ii zice la ....

Vorba de duh: spor la saiba
Kilometraj: 40000

Mesajde Chrisss pe Vin Mai 21, 2010 1:23 pm

Multumesc de informatie am sa curat mufele alea :Salutare: .

Inca un releu e "in scutece" :lol: ...nu sunt electronist da sper sa iasa ceva :big2: .
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Mesajde cornel turda pe Sâm Mai 22, 2010 5:32 pm

Salut. Scriu cu Intarziere raspunsul pentru tine stimate Chrisss,deoarece nu am deschis calculatorul pana azi {am avut treaba}.Pot sa Iti dau mufele de la releu. Numarul meu de telefon este 0745199004 Cornel. :Salutare: :Salutare: :Salutare:
cornel turda
Cred ca stiu ...

Mesajde Chrisss pe Dum Mai 23, 2010 4:53 pm

Multumesc Cornel te deranjez maine cu un telefon azi e duminica :) ...

Intre timp am pus voltmetrul ...

Gemuletul l-am inchis cu picatura pe interior si capacul cu tot plus prinderea pe motor e facuta cu silicon negru vedem cum rezista la vibratii in timp da nu cred sa apara probleme e destul de bine prins.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Probleme electrice