reparatii,refacere seaua

Parca ii lipseste ceva ....

Moderatori: Andy, Belbody

Re: reparatii,refacere seaua

Mesajde Unchiu' pe Mar Ian 31, 2012 1:11 am

Sa nu exageram in sensul negativ la adresa lui Darian, seaua refacuta(a se citi modificata) de el este dpdv al confortului net superioara celei stok, materialele alese si combinatia de culori mie mi-au placut(deci client satisfacut) , cu exceptia unei cute si a unei zone care mi-as fi dorit-o altfel lucrarea este de nota 9 sa zicem, mi-as fi dorit-o de 12.....la capitolul timp de realizare nu a fost el foarte realist....a supralicitat ...stiu ca a avut ceva probleme , cel putin in perioada in care mi-a lucrat-o mie...
In alta ordine de idei ar fi si faptul ca am avut de la el alta sea, nu am stat datorita lipsei acesteia.
Acum (dupa 2 ani de atunci) probabil ca am devenit "moftangiu" si am inceput sa vad ca ...."se poate mai bine"...spre exemplu seaua de la bemeve-ul de mai sus care arata foarte bine, are si un pui de spatar...si o sigla..nu ma impac in schimb cu cusaturile facute in material, ornamentale sau nu...se hidrofobizeaza foarte, foarte greu...chiar cu banda vulcanizata pe dos...noh, ce sa ma spun...asta este...asteptam solutii, ideii si apoi sa ne rugam sa fim sanatosi sa putem calari caprele.

Stima,

Liviu
Drumurile incep acolo unde se termina asfaltul...
Incepator in fiecare zi din saptamina/luna/an
Motocilist de forum (pe forum am accelerat prima motocileta si tot pe un forum mi-am luat A-ul)
Unchiu'
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: mmmm...e pe stanga
Kilometraj: 0

Mesajde hondan pe Mar Ian 31, 2012 9:27 am

www.tommot.eu/ro/
...is mai multe modele si explica cum ar fi procesul de productie si ce fac ei,cum...reprezentant e tibi cel de la adresa data mai sus de pe bikeshop...
hondan
Cred ca stiu ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: born to be wild

Mesajde RomiC pe Mar Ian 31, 2012 1:09 pm

http://www.youtube.com/watch?v=0QtnhrRQ ... re=related daca tot vrei sa refaci tapiteria , ai aici o idee foarte buna cum sa pui gel pentru biciclete in locul celui pentru moto, care-i muuult mai scump . maine dau si eu o fuga prin Carefour ca am vazut acolo sha de gel pentru bicle la vreo 30 de lei .
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'

Anterior

Înapoi la Reparații și îmbunătățiri