reparatii,refacere seaua

Parca ii lipseste ceva ....

Moderatori: Andy, Belbody

reparatii,refacere seaua

Mesajde hondan pe Joi Ian 26, 2012 7:06 pm

salut
daca stie care-va unde gasesc material sa refac seaua...
ar fi asta care se folosesc pt masini dar e bun doar pt interior...trece apa prin el deci trebuie ceva de exterior,imi trebuie sa cumpar doar materialul,imitatia piele,ca am cine sa faca seaua
stie care-va unde gasesc?
hondan
Cred ca stiu ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: born to be wild
Kilometraj: 0

Re: reparatii,refacere seaua

Mesajde pista pe Joi Ian 26, 2012 7:56 pm

pista
Merg pe o roata

Vorba de duh: vazzeg
Kilometraj: 57000

Mesajde RomiC pe Vin Ian 27, 2012 12:16 am

http://www.louis.de/_10665bf5573a096548 ... r=10008652 materialul este antiderapant si cu o consistenta moale ceea ce il face 'favoritul' meu . ce fel de burete vrei sa folosesti la modificare ?
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'

Mesajde hondan pe Vin Ian 27, 2012 2:23 am

io ma gindeam ca se da jos materialul,imitatia piele-musama-si se pune materialul nou pe sa, fara sa mai adaugi ceva in plus...mie imi face cineva care repara canapele,etc scaune masini...si cautam sa cumpar material. din ce miati trimis voi de la louis sa inteleg ca fac ei sau imi trimit ei io doar sa asamblez acasa.mar interesa pt varadero...in lista nu eraa numai pt transalp pe linga alte modele...
hondan
Cred ca stiu ...

Mesajde RomiC pe Vin Ian 27, 2012 11:31 am

hondan scrie:io ma gindeam ca se da jos materialul,imitatia piele-musama-si se pune materialul nou pe sa, fara sa mai adaugi ceva in plus...mie imi face cineva care repara canapele,etc scaune masini...si cautam sa cumpar material. din ce miati trimis voi de la louis sa inteleg ca fac ei sau imi trimit ei io doar sa asamblez acasa.mar interesa pt varadero...in lista nu eraa numai pt transalp pe linga alte modele...

http://www.louis.de/_10665bf5573a096548 ... r=10008652
ce ti-am trimis eu este de fapt o bucata de 'piele' la dimensiunile din link si care se foloseste la inlocuirea fetelor de sa deteriorate fara a fi nevoie de cusaturi din cauza elasticitatii materialului . este un dreptunghi care se croieste dupa saua ta
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Unchiu' pe Vin Ian 27, 2012 12:49 pm

RomiC scrie:
hondan scrie:io ma gindeam ca se da jos materialul,imitatia piele-musama-si se pune materialul nou pe sa, fara sa mai adaugi ceva in plus...mie imi face cineva care repara canapele,etc scaune masini...si cautam sa cumpar material. din ce miati trimis voi de la louis sa inteleg ca fac ei sau imi trimit ei io doar sa asamblez acasa.mar interesa pt varadero...in lista nu eraa numai pt transalp pe linga alte modele...

ce ti-am trimis eu este de fapt o bucata de 'piele' la dimensiunile din link si care se foloseste la inlocuirea fetelor de sa deteriorate fara a fi nevoie de cusaturi din cauza elasticitatii materialului . este un dreptunghi care se croieste dupa saua ta

"HB-ule", daca ai nevoie pe negru sau rosu....stii cum sa dai de mine :nana ...supra-elastic, mi-am facut eu la dominator :bandit

Imagine

Deszapezire grabnica! :rockon

Liviu
Drumurile incep acolo unde se termina asfaltul...
Incepator in fiecare zi din saptamina/luna/an
Motocilist de forum (pe forum am accelerat prima motocileta si tot pe un forum mi-am luat A-ul)
Unchiu'
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: mmmm...e pe stanga

Mesajde hondan pe Vin Ian 27, 2012 1:00 pm

RomiC scrie:http://www.louis.de/_10665bf5573a096548b43bdf6d994375f0/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=260&wgr=382&list_total=15&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10008652 materialul este antiderapant si cu o consistenta moale ceea ce il face 'favoritul' meu . ce fel de burete vrei sa folosesti la modificare ?

da am inteles,pt seaua dintr-o bucata...dar la varadero ma intereseaza ca trebuie sa fie din 2 bucati cusute intre ele.
sa fac dintro bucata as strica modelul si nu cred ca ar arata nici bine...chiar daca as taia acea bucata mie ca nu ajunge dupa aia pt ca seaua la varadero e mare ,lata...
in fine o sa masor sa vad ce si cum
mersi oricum
hondan
Cred ca stiu ...

Mesajde RomiC pe Dum Ian 29, 2012 1:28 pm

hondan scrie:...dar la varadero ma intereseaza ca trebuie sa fie din 2 bucati cusute intre ele.

atunci apeleaza la varianta "Unchiu" :Dejtu2:
Unchiu' scrie:
RomiC scrie:

"HB-ule", daca ai nevoie pe negru sau rosu....stii cum sa dai de mine :nana ...supra-elastic, mi-am facut eu la dominator :bandit

Imagine

Deszapezire grabnica! :rockon

Liviu
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Mesajde hondan pe Dum Ian 29, 2012 6:48 pm

da la unchiul romica... :D ... mam uitat pe motociclism.ro si am vazut ca te ocupi cu asa ceva...poate imi zici un pret aproximativ... cu materialul tau etc...
hondan
Cred ca stiu ...

Mesajde RomiC pe Dum Ian 29, 2012 7:49 pm

hondan scrie:da la unchiul romica... :D ... mam uitat pe motociclism.ro si am vazut ca te ocupi cu asa ceva...poate imi zici un pret aproximativ... cu materialul tau etc...

:nono nu,nu,nuuu ...ai inteles gresit ,eu ma ocup cu crash'uri de TA . de sei nu m-am apucat (adica vreau sa o fac pe a mea )cauta pe net , ca's o groaza de firme (particulari) care fac tapiterii auto
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Unchiu' pe Dum Ian 29, 2012 9:14 pm

RomiC scrie: :nono nu,nu,nuuu ...ai inteles gresit ,eu ma ocup cu crash'uri de TA . de sei nu m-am apucat (adica vreau sa o fac pe a mea )cauta pe net , ca's o groaza de firme (particulari) care fac tapiterii auto

Poate ar trebui sa te apuci nenea...pretul tau si materialul meu :nana ...Glumesc bineinteles, nici eu nu "ma apuc"... doar pentru prieteni mai fac cite ceva de genul asta.( cine vrea sa fie prieten cu mine??? :nana ) Eu mi-am retapitat la Dorian, cu satisfactia de rigoare ca am tapiterie noua si reprosurile de rigoare datorita unor "mici" exceptii la realizare si la timpul de executie care a fost depasit din belsug....
Ti-am ambalat "pielea mea" la cutie nenea Rrom-micule, dimineata e la "fun"

Liviu
Drumurile incep acolo unde se termina asfaltul...
Incepator in fiecare zi din saptamina/luna/an
Motocilist de forum (pe forum am accelerat prima motocileta si tot pe un forum mi-am luat A-ul)
Unchiu'
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: mmmm...e pe stanga

Mesajde hondan pe Lun Ian 30, 2012 9:29 am

da,da...ma refeream la dorian...am incurcat numele...cred ca o sal intreb,pe dorian de unde is ia material ca restul am cine sa faca.
m-ai mult cautam sursa de ,,piele,, ...un site ceva acolo ca executia ma descurc...
oricum mersi
hondan
Cred ca stiu ...

Mesajde RomiC pe Lun Ian 30, 2012 10:15 am

hondan scrie:da,da...ma refeream la dorian...am incurcat numele...cred ca o sal intreb,pe dorian de unde is ia material ca restul am cine sa faca.
m-ai mult cautam sursa de ,,piele,, ...un site ceva acolo ca executia ma descurc...
oricum mersi

http://www.scuteristi.ro/tuning-estetic ... ogica.html dai si tu un telefon la colegii de prin Bucuresti si poate te rezolva careva .
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Re: reparatii, refacere seaua

Mesajde Korben Dallas pe Lun Ian 30, 2012 2:40 pm

Unchiu' scrie:
RomiC scrie: Eu mi-am retapitat la Dorian, cu satisfactia de rigoare ca am tapiterie noua si reprosurile de rigoare datorita unor "mici" exceptii la realizare si la timpul de executie care a fost depasit din belsug....

Liviu, nu este prima data cand aflu despre maniera libertina de lucru a domnului Darian
Intamplarea face ca am aflat de tapiteri moto mult mai aproape de mine (Arad) in tara vecina si semi-prietena de la vest
Cum vreau si eu sa retapitez saua la africana, o sa va tin la curent (deci in priza :mrgreen: ) cu capacitatile mesterilor unguri
Sa vina vara, am zis!
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde hondan pe Mar Ian 31, 2012 12:11 am

http://www.bikeshop.ro/accesorii/anuntu ... 51467.html
...ar fi si asta o solutie dar preturile is mai piperate,cu oate ca lucrarea arata fain...
hondan
Cred ca stiu ...

Următorul

Înapoi la Reparații și îmbunătățiri