hondan scrie:io ma gindeam ca se da jos materialul,imitatia piele-musama-si se pune materialul nou pe sa, fara sa mai adaugi ceva in plus...mie imi face cineva care repara canapele,etc scaune masini...si cautam sa cumpar material. din ce miati trimis voi de la louis sa inteleg ca fac ei sau imi trimit ei io doar sa asamblez acasa.mar interesa pt varadero...in lista nu eraa numai pt transalp pe linga alte modele...
RomiC scrie:hondan scrie:io ma gindeam ca se da jos materialul,imitatia piele-musama-si se pune materialul nou pe sa, fara sa mai adaugi ceva in plus...mie imi face cineva care repara canapele,etc scaune masini...si cautam sa cumpar material. din ce miati trimis voi de la louis sa inteleg ca fac ei sau imi trimit ei io doar sa asamblez acasa.mar interesa pt varadero...in lista nu eraa numai pt transalp pe linga alte modele...
http://www.louis.de/_10665bf5573a096548 ... r=10008652
ce ti-am trimis eu este de fapt o bucata de 'piele' la dimensiunile din link si care se foloseste la inlocuirea fetelor de sa deteriorate fara a fi nevoie de cusaturi din cauza elasticitatii materialului . este un dreptunghi care se croieste dupa saua ta
...supra-elastic, mi-am facut eu la dominator

RomiC scrie:http://www.louis.de/_10665bf5573a096548b43bdf6d994375f0/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=260&wgr=382&list_total=15&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10008652 materialul este antiderapant si cu o consistenta moale ceea ce il face 'favoritul' meu . ce fel de burete vrei sa folosesti la modificare ?
hondan scrie:...dar la varadero ma intereseaza ca trebuie sa fie din 2 bucati cusute intre ele.
Unchiu' scrie:RomiC scrie:hondan scrie:io ma gindeam ca se da jos materialul,imitatia piele-musama-si se pune materialul nou pe sa, fara sa mai adaugi ceva in plus...mie imi face cineva care repara canapele,etc scaune masini...si cautam sa cumpar material. din ce miati trimis voi de la louis sa inteleg ca fac ei sau imi trimit ei io doar sa asamblez acasa.mar interesa pt varadero...in lista nu eraa numai pt transalp pe linga alte modele...
http://www.louis.de/_10665bf5573a096548 ... r=10008652
ce ti-am trimis eu este de fapt o bucata de 'piele' la dimensiunile din link si care se foloseste la inlocuirea fetelor de sa deteriorate fara a fi nevoie de cusaturi din cauza elasticitatii materialului . este un dreptunghi care se croieste dupa saua ta
"HB-ule", daca ai nevoie pe negru sau rosu....stii cum sa dai de mine...supra-elastic, mi-am facut eu la dominator
![]()
Deszapezire grabnica!![]()
Liviu
hondan scrie:da la unchiul romica...... mam uitat pe motociclism.ro si am vazut ca te ocupi cu asa ceva...poate imi zici un pret aproximativ... cu materialul tau etc...
nu,nu,nuuu ...ai inteles gresit ,eu ma ocup cu crash'uri de TA . de sei nu m-am apucat (adica vreau sa o fac pe a mea )cauta pe net , ca's o groaza de firme (particulari) care fac tapiterii autoRomiC scrie:nu,nu,nuuu ...ai inteles gresit ,eu ma ocup cu crash'uri de TA . de sei nu m-am apucat (adica vreau sa o fac pe a mea )cauta pe net , ca's o groaza de firme (particulari) care fac tapiterii auto
...Glumesc bineinteles, nici eu nu "ma apuc"... doar pentru prieteni mai fac cite ceva de genul asta.( cine vrea sa fie prieten cu mine???
) Eu mi-am retapitat la Dorian, cu satisfactia de rigoare ca am tapiterie noua si reprosurile de rigoare datorita unor "mici" exceptii la realizare si la timpul de executie care a fost depasit din belsug....
hondan scrie:da,da...ma refeream la dorian...am incurcat numele...cred ca o sal intreb,pe dorian de unde is ia material ca restul am cine sa faca.
m-ai mult cautam sursa de ,,piele,, ...un site ceva acolo ca executia ma descurc...
oricum mersi
Unchiu' scrie:RomiC scrie: Eu mi-am retapitat la Dorian, cu satisfactia de rigoare ca am tapiterie noua si reprosurile de rigoare datorita unor "mici" exceptii la realizare si la timpul de executie care a fost depasit din belsug....
Înapoi la Reparații și îmbunătățiri
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori