rubrica de SFATURI

Aici se discută despre orice treabă care nu se încadrează în altă categorie

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: rubrica de SFATURI

Mesajde sisoie pe Mie Mai 27, 2009 9:57 am

adrianc scrie:Stiu ca este o motoreta destul de grea, din pacate nu am apucat sa urc pe ea.

Pai vino joi la ora 19:00 in Biker's pe Matei Voievod si o sa te urci pe toate Transalpurile prezente la intalnire. Plus ca poti pune cate intrebari vrei celor prezenti.
:Salutare:
sisoie
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: in vino veritas
Kilometraj: 50000

Mesajde adrianc pe Mie Mai 27, 2009 2:20 pm

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
vintze: Transalpul mi se pare si mie cea mai inteleapta alegere. V-stromu e ceva mai scump si n-as vrea sa ma arunc din prima la asa ceva, iar BMW-ul ..hmm...ramane de vazut. Nu prea ma tenteaza monocilindrul cu tot cu cuplul si vibratiile lui. Are un plus la aspect (parere subiectiva) dar asta cantareste putin in ochii mei.
reltih: merci ca te-ai oferit sa-mi arati motorul :)
Korben Dallas: foarte fain Transalpul tau, se vede cu usurinta ca e ingrijit. Pacat ca esti asa departe..voi vedea ce gasesc prin Bucuresti si apropiere si in functie de asta maresc zona de cautare pana ajung la tine :)
sisoie: bine ca mi-ai zis, maine seara sunt acolo. O sa va stresez cu intrebari (ca tot incepatorul).

:Salutare:
adrianc
Cum ii zice la ....

Kilometraj: 0

Mesajde Korben Dallas pe Mie Mai 27, 2009 8:44 pm

adrianc scrie:Korben Dallas: foarte fain Transalpul tau, se vede cu usurinta ca e ingrijit. Pacat ca esti asa departe..voi vedea ce gasesc prin Bucuresti si apropiere si in functie de asta maresc zona de cautare pana ajung la tine :)

lasa, ca dupa ce se termina toate TA-urile din Bucuresti, o sa-mi vina si mie clientul
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde mandeamarcu pe Lun Iun 15, 2009 1:03 pm

Zece sfaturi utile in caz ca te intalnesti cu ursul!
1. Deoarece ursii evita intalnirea directa cu oamenii, atunci cand mergeti prin paduri in care exista riscul sa va intalniti accidental cu ursii, faceti zgomot, pentru ca ei sa stie ca sunteti in preajma si oferitile mancare, biscuiti, ciocolata, etc

2. In situatia in care va intalniti cu un urs care nu v-a vazut inca, intorceti-va pentru a atrage atentia asupra voastra.

3. Daca ursul va vede, fiti calmi si nu aruncati cu pietre sau cu alte obiecte, vorbiti cu el despre cursul valutar, el nu va intelege si va pleca spre un exchange din apropiere

4. Evitati sa fotografiati ursii folosind filme agfa. Daca totusi vreti sa aveti o amintire, fotografiati animalul cu film kodak

5. Nu priviti ursul in ochi, pentru ca aceasta apare ca un semn de agresivitate si nu ii intoarceti spatele.

6. Daca ursul se apropie de voi, lasati-va mancarea in drum si nu incercati sa va indepartati de el , invitati l la masa si serviti l cu o bere rece.

7. Daca ursul s-a ridicat in doua picioare, pastrati-va calmul deoarece acest gest nu este un semn de atac, ci un mod de a inspecta mediul din jur si a spune multumesc pentru masa.

8. Daca un urs se apropie de voi, nu il provocati la dans si nu faceti miscari bruste, incercati sa mergeti in pasi de break dance

9. Daca ursul este deja foarte aproape de voi, asezati-va pe burta si acoperiti-va capul cu mainile. Stati nemiscati si strigati nu ma vezi fraiere.

10. Evitati intalnirile cu puii de crevedia, pentru ca cele mai multe atacuri sunt ale ursoaicelor care isi apara puii de tip grill.

*Toate aceste sfaturi sunt orientative.
Feriti-va de oamenii lipsiti de pasiuni sau de vicii, contactul cu ei e molipsitor, poate sa duca la pierderea pasiunilor sau viciilor voastre
mandeamarcu
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: tk cinel system

Mesajde Belbody pe Mar Iun 16, 2009 7:39 am

Korben Dallas scrie:
adrianc scrie:Korben Dallas: foarte fain Transalpul tau, se vede cu usurinta ca e ingrijit. Pacat ca esti asa departe..voi vedea ce gasesc prin Bucuresti si apropiere si in functie de asta maresc zona de cautare pana ajung la tine :)

lasa, ca dupa ce se termina toate TA-urile din Bucuresti, o sa-mi vina si mie clientul

Am scos si eu baba la vanzare, dar am pus un pret nesimtit de mare.
Au scazut preturile la Varadero :D
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Mesajde GianyRiscau pe Mar Mar 16, 2010 9:56 pm

Salut!
Zilele trecute am gasit motorul pe jos (TA 600 - 1997)ridicand ul am constatat ca am oglinda fata dr rupta. Problema este ca dispozitivul care tine oglinda este cu tot cu rezervorul de lichid de frana. Ce mi recomandati sa fac?
1. Sa schimb toata prostia ma costa prea mult zic eu...
2. Sa cumpar un colier separat (de unde)
3. Sa improvizez (ce)
GianyRiscau
Cum ii zice la ....

Mesajde robokid pe Joi Mar 18, 2010 2:57 pm

Mai oameni,

Cred eu ca ideea acestui thread(nusht cum i-ar spune pe romaneste) era urmatoarea:

-dragi transalpisti daca vreti sa va luati vaca fara tzatze incercati la Gigel, eu mi-am luat de la el motor si a fost tzatza de matza

sau

-dragi biciclisti, in cazul in care va da vantul cicleta jos de pe batz, va puteti lua intregul subansamblu maneta frana + rezervor frana(sparte in urma impactului cu asfaltul de proasta calitate) de la second hand, eu asa am facut si ma felicit acum pentru ca nu am facut cumparatura de la reprezentanta Honda. In plus, incercati sa va asigurati ca montati un obiect plat si dur sub cricul motoretei daca solul prezinta cea mai mica urma de neincredere(pe de alta parte va puteti baza in orice situatie pe forta gravitationala ).

Cu respect,
si ganduri de bine :Salutare:
robokid
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Cand ramurile-mi bat in geam,
Kilometraj: 30000

Anterior

Înapoi la Discuţii generale