Moderatori: Andy, manach, B43XTM
valdemar scrie:Tot din seria scapat chestii micute (suruburi, piulite, saibe), eu am avut in general noroc sa gasesc cam tot ce am scapat in scut.
adrianc scrie:Salut!
imi pare rau ca trebuie sa opresc seria de sfaturicu niste intrebari, de data asta "pe bune".
Tinand cont ca e primul meu post pe forum cred ca ar fi frumos sa ma prezint: Adrian, 25 ani, Bucuresti (de vreo 6-7 ani), inginer (programator). Posesor de permis de conducere categ. B de 6 ani, mai am putin si termin scoala pentru categ. A la Cristi Bratovici (cine e din Bucuresti il stie cu siguranta).
Buun....cu scoala aproape am rezolvat-o (nu imi fac mari probleme la examen...in fine). Ca si tip de motocicleta ma intereseaza enduro/touring : Transalp, V-strom, Bmw f650gs + care mai sunt, fiecare cu avantajele si dezavantajele ei. Am pretentia ca-s un tip responsabil si cu simt de raspundere; mai practic activitati de-astea care implica adrenalina (catarat, mers cu bicicleta prin Buc) dar ma stiu cu capul pe umeri. Nu ma mira absolut deloc faptul ca mor motociclistii ca mustele cand vad gramada de "rideri" in pantaloni scurti si tricou cu 1000RR accelerand printre sinele de tramvai sau altele de gen.
Echipamentul l-am luat deja, mai putin casca (la care trebuie sa ma hotarasc): pantaloni si geaca din textil SPIDI, manusi si cizme, toate de la magazinul MotorTeam. Nu m-am zgarcit la bani, omul de la magazin m-a intrebat toate detaliile despre cum, unde si cand o sa merg cu motorul si astfel zic eu ca am ales ce trebuia.
Acu marea mea problema e ca as vrea Transalp. Sfaturile pe care le cer despre asta sunt: cat de potrivit e Transalpul pentru un incepator de 1.76 70 kg? Stiu ca este o motoreta destul de grea, din pacate nu am apucat sa urc pe ea. Vreau sa dau pe ea intre 2000-2500 euro, in functie de ce si cum gasesc. Am colegi de serviciu care stiu cu ce se mananca motoarele, are cine sa-si exprime o parere obiectiva asupra starii motocicletei cand o fi sa o cumpar. Pana una-alta eu apelez la ajutorul vostru... credeti ca e ok Transalpul pentru mine sau mai bine sa ma orientez spre altceva? Nu prea ma intereseaza vitezane, choppere, enduro si alte astea...vreau sa fac drumuri in general lungi (de weekend, concedii) pe asfalt si eventual cate un drum forestier.
Multumesc de pe acum pentru ajutor!
adrianc scrie:Acu marea mea problema e ca as vrea Transalp. Sfaturile pe care le cer despre asta sunt: cat de potrivit e Transalpul pentru un incepator de 1.76 70 kg? Stiu ca este o motoreta destul de grea, din pacate nu am apucat sa urc pe ea. Vreau sa dau pe ea intre 2000-2500 euro, in functie de ce si cum gasesc.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori