Moderatori: Andy, manach, B43XTM
reltih scrie:a venit timpul sa schimb rulmentii pe spate, cum nu sunt dispus sa cumpar originali, v-as ruga sa-mi dati si mie codurile sau cotele rulmentilor, pt a gasi in magazinele autohtone specializate.
Va multumesc !
reltih scrie:a venit timpul sa schimb rulmentii pe spate, cum nu sunt dispus sa cumpar originali, v-as ruga sa-mi dati si mie codurile sau cotele rulmentilor, pt a gasi in magazinele autohtone specializate.
Va multumesc !
reltih scrie:mersi de informatie!
referitor la profil, era deja selectat la specimen XL600v, nu stiu daca mai trebuie si in alta parte, este vorba de anul 1994 si parca stiam ca sunt 3 rulmenti pe spate, am gasit kit de rulmenti originali + cele doua semeringuri la 100 de lei
B43XTM scrie:da, ok, japonezul a pus semeringuri cu un scop: sa nu intre praf/apa/mizerie la rulmenti.
insa de atunci pana azi au aparut si rulmenti gata izolati (incastrati cred ca se numesc) in care nu intra praf, asadar nu e musai nevoie de semeringuri. si daca sa presupunem ca aceasta izolare a rulmentilor tine de 10 ori mai putin decat un semering, tot ies mai ieftin la 60 de lei fata de cei 100 de lei!!!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori