axterix_30 scrie:Buna , cine ma poate ajuta si pe mine cu sursa de achizitie , locul de unde pot comanda un melc de km pt un transalap de 650 din 2004 ( are cele doua pute care sunt actionate de roata una este rupta inca mai merge dar nu stiu pana cand va mai maerge )
Multumesc
Daca ai rabdare de chinez batran si vrei sa economisesti bani pentru ''neste'' beri poti proceda asa (chestie facuta de subsemnatul la vacuta juniorului meu, ''functioneste'' de doua sezoane
) :- dai jos complet celebra ''puta'' uzata ( cu o pila fina), degresezi bine materialul si dai in locul ei o gaura adanca de vreo 2-3 mm cu un burghiu
- cauti ceva din material plastic compatibil cu melcul (eu am ''furat'' din camara ''generalei'' mele o cutie din aia in care se pastreaza alimentele
- topesti o bucata din plasticul ala si o picuri cu rabdare pe locul fostei ''pute'' pana realizezi o '' movila'' mai mare decat ea
- astepti sa se intareasca bine, apoi, cu o pila si multa rabdare pilesti o noua '' puta''
Enjoy!

acea piesa care vine fixata pe axul rotii si care invarte cablul de kilometraj, acea piesa este uzata bine de tot si nu mai invarte.
exact ce-mi trebuie mie, dar vroiam si eu sa stiu daca e si alta posibilitate de a achizitiona acea magarie din tara.
, am vorbit deja cu Andrei si am comandat ciudatenia.
dar nu stiu unde sa intreb.... un crash bar de TA'96 la pret bun pe unde gasesc?
News