S-a dus naibii kilometrajul... "melcul magic"

Moderatori: Andy, manach, B43XTM, Unchiu', Chrisss

Re: S-a dus naibii kilometrajul... "melcul magic"

Mesajde vandrash pe Mie Sep 07, 2011 4:01 pm

axterix_30 scrie:Buna , cine ma poate ajuta si pe mine cu sursa de achizitie , locul de unde pot comanda un melc de km pt un transalap de 650 din 2004 ( are cele doua pute care sunt actionate de roata una este rupta inca mai merge dar nu stiu pana cand va mai maerge )
Multumesc

Daca ai rabdare de chinez batran si vrei sa economisesti bani pentru ''neste'' beri poti proceda asa (chestie facuta de subsemnatul la vacuta juniorului meu, ''functioneste'' de doua sezoane :coolrider ) :

- dai jos complet celebra ''puta'' uzata ( cu o pila fina), degresezi bine materialul si dai in locul ei o gaura adanca de vreo 2-3 mm cu un burghiu
- cauti ceva din material plastic compatibil cu melcul (eu am ''furat'' din camara ''generalei'' mele o cutie din aia in care se pastreaza alimentele :D )
- topesti o bucata din plasticul ala si o picuri cu rabdare pe locul fostei ''pute'' pana realizezi o '' movila'' mai mare decat ea
- astepti sa se intareasca bine, apoi, cu o pila si multa rabdare pilesti o noua '' puta''

Enjoy! :beer
Semper in motu !
vandrash
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: za...duh
Kilometraj: 0

Mesajde ACHIMOTO pe Joi Sep 08, 2011 8:25 pm

axterix_30 scrie:Buna , cine ma poate ajuta si pe mine cu sursa de achizitie , locul de unde pot comanda un melc de km pt un transalap de 650 din 2004 ( are cele doua pute care sunt actionate de roata una este rupta inca mai merge dar nu stiu pana cand va mai maerge )
Multumesc

Daca nu vrei sa improvizezi :

Se poate aduce pe original direct de la Honda , in maxim 4 -5 zile , daca nu cumva este pe stoc .

Detalii :
aici piese-moto-consumabile-probabil-cele-mai-bune-preturi-t1205-135.html
sau aici : http://www.piesemoto.achimoto.ro./

RESPECT
.
PIESE MOTO - ACCESORII - CONSUMABILE
_______Probabil cele mai bune preturi din Romania !!!_______
http://www.ACHIMOTO.ro sau pe mail : achimoto_ro@yahoo.com ,
__Incercam sa raspundem in maxim 24 ore ___Mobil : 0040.728290701 _

.
ACHIMOTO
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: RESPECT
Kilometraj: 380

Sistem kilometraj de pe roata

Mesajde Piramidon pe Mie Oct 05, 2011 10:44 pm

Am gasit si eu o problema la indicarea kilometrilor, adik pe scurt si pe inteles popular se f....u :help acea piesa care vine fixata pe axul rotii si care invarte cablul de kilometraj, acea piesa este uzata bine de tot si nu mai invarte.
Am gasit pe un minunat site OEM Motorparts :escape exact ce-mi trebuie mie, dar vroiam si eu sa stiu daca e si alta posibilitate de a achizitiona acea magarie din tara.
Sper sa reuseasca cineva sa-mi dea si mie un raspuns :D
P.S.
Bucurestenii se mai vad joia? ca as venii si eu in calitate de proaspat posesor de TA si proaspat pe 2 roti :beer
Piramidon
Merg pe o roata

Vorba de duh: lasa coaie... sanatosi sa fim!

Mesajde B43XTM pe Mie Oct 05, 2011 11:05 pm

parca facuse Unchiu rost de niste dracovenii metalice, daca vrei ceva de mai aproape
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Re: Sistem kilometraj de pe roata

Mesajde Chrisss pe Joi Oct 06, 2011 7:39 am

Piramidon scrie:Am gasit si eu o problema la indicarea kilometrilor, adik pe scurt si pe inteles popular se f....u :help acea piesa care vine fixata pe axul rotii si care invarte cablul de kilometraj, acea piesa este uzata bine de tot si nu mai invarte.
Am gasit pe un minunat site OEM Motorparts :escape exact ce-mi trebuie mie, dar vroiam si eu sa stiu daca e si alta posibilitate de a achizitiona acea magarie din tara.
Sper sa reuseasca cineva sa-mi dea si mie un raspuns :D
P.S.
Bucurestenii se mai vad joia? ca as venii si eu in calitate de proaspat posesor de TA si proaspat pe 2 roti :beer

Andrei Stefan

Director Vanzari

SC KAMPUR COM SRL

DN 1 - DN 73, Ghimbav, Brasov

Mob : 0733-735678

Tel : 0368-006061

Fax : 0368-006060

e-mail : andrei.stefan@kampurmotors.ro

web : www.kampurmotors.ro

Dai un mail...
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: un fleac...m-au ciuruit..
Kilometraj: 41000

Mesajde Piramidon pe Joi Oct 06, 2011 12:17 pm

Multzam fain de ajutor :inchinare , am vorbit deja cu Andrei si am comandat ciudatenia.
Stiu ca poate fac offtopic :box2 dar nu stiu unde sa intreb.... un crash bar de TA'96 la pret bun pe unde gasesc?
Daca vad moderatorii si se considera offtopic va rog sa-l mutati unde ii este locul si asa mai invat si eu forumul.
Bafta. :byebye
Piramidon
Merg pe o roata

Vorba de duh: lasa coaie... sanatosi sa fim!

Mesajde RomiC pe Vin Oct 07, 2011 6:54 pm

Piramidon scrie:Stiu ca poate fac offtopic :box2 dar nu stiu unde sa intreb.... un crash bar de TA'96 la pret bun pe unde gasesc?
Daca vad moderatorii si se considera offtopic va rog sa-l mutati unde ii este locul si asa mai invat si eu forumul.
Bafta. :byebye

crash-bar-uri-tari-t23-135.html
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'

Anterior

Înapoi la Intrumente si comenzi