Numele societatii: S.C. Noroi SRL
Obiectul de activitate: lucrul cu noroi: excavare, sapare santuri, tapete speciale
Adresa: Strada Mocirla, Nr.1
Email: noroi@transalp.ro
Telefon: 0723 NOROI
Anagajatii:
Kruno, mester in sapat santuri adanci si drepte

Doru, stie toate satele din Timis pe de rost, a vizitat 300 din 360 posibile

Gery, old friend, acuma regasit si in universul moto

si io

Utilajele:

Intalnirea dimineata devreme la McDonald. Am ajuns in mod inexplicabil mai devreme, de vina somnul lung. Se face ora 9, baietii nu-s niciunde. Nu ma pun sa dau telefoane ci profit si ma retrag inauntru sa iau micul dejun, ceva simbolic, nu mananc de obicei dimineata. Rezist eroic in fata bombardamentului cu intrebari de genu "Doriti meniu?", " Portie mare?", "Cartofi prajiti doriti?" si imi iau un hamburger lesinat, portie normala, fara cartofi prajiti si cu suc de portocale.
Regasirea cu Jerry a fost surpriza, nu-l vazusem de cativa ani buni si la telefon nu ne-am dibuit unu' pe altul.
S-au propus 2 trasee, eu cu un traseu prin padurile din Poiana Rusca (TM-Lugoj-Nadrag-Vf Pades-Luncanii de Sus-Zsolt-Surduc-Lugoj-TM), prin padure, locuri unde esti singur cuc pe o raza de 20 km si Gery cu un traseu zig-zag (TM-Cheveresu Mare-Nitchidorf-Duboz-Izgar-Vermes-Valeapai-"si de acolo mai vedem") prin sate de care nu auzisem. Eu personal prefer sa fug de zonele populate dar de data asta majoritatea a decis pentru circuitul prin sate, care se vor dovedi a fi la fel de nepopulate ca si zonele mele "fara semnal" cum imi place sa le zic. Cred ca oamenii pe care i-am intalnit prin sate ii pot numara linistit pe degete.
Prima etapa de noroiala, Duboz-Izgar, noroi mai moale decat kktul ca aici n-am vazut niciunde. Dupa 500m ne-am intors rapusi:

Regrupare in Buzias si reconfigurare traseu: Buzias-Vermes-Valeapai- Duleu- Valea Mare- Farliug- Zorlentu Mare- Zorlencior-Zgribesti-Salbagel- Govajdia- Nadrag- Hauzesti- Fardea- Surducu Mic- Traian Vuia- Lugoj- Buzias- Timisoara.
Macadam cu putine gropi si peisaj super, se simtea primavara in aer:

Pastel satesc, cu drumu' proaspat tras:

si curcile, "the Godfather" leading

si gaitele:

Toata lumea relaxata, inclusiv doggie, atat de negru ca nu iti dadeai seama unde se termina si unde incepe umbra:

Romanu intreprinzator:

Etapa 2 de noroiala: Valeapai-Duleu.

Dupa ce-am trecut si de hopul asta ne-am pus sa mancam, carnati, sunca, slanina cu ceapa rosie

De aici incolo cale batuta spre Gavojdia.

La Nadrag Kruno face o intoarcere minune prin frunze:

Cam pe aici mi s-a gatat filmu. Super excursie, super vreme, super traseul. Mai multe poze lahttp://www.transalp.ro/galerie/thumbnails.php?album=93
Numa bine,
Fade
P.S.

News