Salutare Eu in locul tau mi-as pune Pivot Pegz, toti de pe ADVrider sunt super multumiti de ele si au de ce daca stai sa te gandesti (faptul ca pivoteaza nu numai ca face schimbarea vitezelor si franarea mult mai usoara atunci cand ai ghete de enduro dar si mai important ai aderenta maxima in orice pozitie, fie in urcari,coborari,drum drept,etc fata de cele clasice care iti ofera aderenta maxima intr-o singura pozitie a picioarelor)
Bafta si iti multumesc mult de ajutor (stii tu la ce ma refer ) a fost super tabara alaturi de voi
"-Alcohol is poison. -If it's poison, then why do you drink it? -Because there are things inside of me that I need to kill..." C.S.
Multam, arata bine scaritele alea, nu stiam de ele, foarte interesante In rest, te mai asteptam daca ajungi prin zona Acum ca esti vedeta ) am vazut ca apari prin reviste ... poate luam si autograf Sa traiesti ! PS. Am mai fost we trecut pe la Predeal la cursa de enduro, l-am cunoscut si pe Catalin Mitachescu (Jumba), super caracter...
0724 205 722 Vizitati cu incredere prietenii mei din Rep. Srpska - Tara rafting - http://kamptara87.com/