Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Nevermore scrie:Eu am o jucarie de genul. Simpla, fara rezervor extins si cu un singur injector.
Ajuta la intretinerea lantului dar nu o inlocuieshte complet. Dupa o iesire offroad clar trebuie sa te pui in genunchi si sa cureti frumos lantul.
Trebuie un pic de grije la reglajul debitului ca altfel umpre toata janta spate de ulei. De consumat ulei … cantitati neglijabile: 125 ml la 1000 km (poate si mai putin), iar uleiul pe care il poti folosi e gratis in majoritatea cazurilor.
Belbody scrie:Iar la capitolul "utilitate" imi mentin parerea, chiar la un drum de 800km, la o pauza de tigara intr-o benzinarie pe langa stersul vizierei, pipi si alte alea, nu e mare lucru sa dai un fas-fas cu un spray pe lant... fie el de care-o fi. Dureaza 5 min maxim, si trebuie sa o impingi de vreo 4 ori sa ungi tot.
Belbody scrie:Eu de obicei cand calatoresc cam 600 - 400 - 800km imi iau bagaje, deci top-case si tankbag, unde intra bagaje intra si un amarat de spray, unde intra un spray intra si o carpa, plus ca la ungerea cu sprayul nu ai cum sa te murdaresti.
Daca e o calatorie mai scurta nu iau nimic si nici nu ung nimic.
Oricum, din experienta proprie am observat ca
CHIAR NU CONTEAZA CUM TRATEZI LANTUL, DACA E DE CALITATE REZISTA PESTE 20.000KM, DE PINIOANE NU MAI ZIC.
Acuma fiecare le stie pe ale lui, pentru mine lantul e chiar ultima grija la motocicleta...
Belbody scrie:Eu zic ca ajunge pe toate partile chiar daca e picurat din avion... Nu ai de ce sa-ti faci griji.
Iar la capitolul "utilitate" imi mentin parerea, chiar la un drum de 800km, la o pauza de tigara intr-o benzinarie pe langa stersul vizierei, pipi si alte alea, nu e mare lucru sa dai un fas-fas cu un spray pe lant... fie el de care-o fi. Dureaza 5 min maxim, si trebuie sa o impingi de vreo 4 ori sa ungi tot.
Si la drumuri lungi chiar nu conteaza daca e plin de mizerie, poti sa-l spray-ezi si peste, oricum murdaria se duce pe partea exterioara mereu, unsoarea noua intra unde trebuie...
Belbody scrie:am auzit ca daca nu folositi ulei original "Scotoiler" se strica divaisu...
Înapoi la Modificări la Transalp
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori