Buna ! sper sa nu deranjez cu topicul meu insa as vrea sa stiu daca careva dintre voi este amator de SETH ON FIRE 2010 CLUJ nu de alta dar daca careva vine sunt bucuros sa il cunosc , deci astept orice veste de la voi NUMAI BINE http://www.sethrc.ro/noutati/70-seth-on-fire-2010-anunt
Din pacate nici macar eu nu particip si sunt la o aruncatura de bat... Dar intrarea mi se pare prea scumpa daca vreau sa stau 2-3 ore si de banii aia prefer sa bag benzina si sa trag o tura pana la Belis daca tine vremea cu mine.
Apoi bine mai Shumi ca mergem toti adica scam toti sti tu de cine vb eu acuma ca doar de noi ne stim bine trupa ( Bucea , Andrei _c etc .) ar fi fost frumos sa vi si tu mah mai ales ca noi suntem clujeni apropooo la huda nai venit
Am vrut sa vin la Huda, dar tot din ratiuni economice a trebuit sa zic pas. Inca nu am reusit sa ii platesc la Mihai nici tricoul si stickerul care mi le-a facut si nici geaca care am luat-o de la el pentru prietena. In situatia asta crezi ca am sa dau 40 de lei pe intrare ca sa stau 2-3 ceasuri(is clasa a 12-a si nu am timp de stat 3 zile)? Dupa parerea mea asta ii cel mai mare minus al acestei intalniri. Oricum nu o sa planga nimeni dupa mine asa ca...