Sfat generic pentru achizitie

Aici se discută despre orice treabă care nu se încadrează în altă categorie

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: Sfat generic pentru achizitie

Mesajde reltih pe Mie Noi 03, 2010 2:28 pm

man, eu n-am zis ca toate motoarele cu doua discuri franeaza la fel daca-r avea un disc, am mersi si eu pe motoare sport cu doua discuri si obisnuit cu transalpu ma trezeam facand stopie, este exact ce-am zis eu, practic ai un feedback mai bun si tot ce ai zis tu, nu depinzi asa mult de un lichid bun si proaspat, s.a.m.d. o mica diferenta este, dar prea mica pt. a merita luata in seama, cel putin de mine, din pacate transalpu are nevoie de mai mult de doua discuri pt. a avea frane adevarate, are nevoie de o pompa adevarata, si de niste etrieri cu mai multe pistonas, e o vaca de 200 si ceva de kile cu rezervoru plin si are un etrier pe fata de toata jena, o sportiva la 180 de kile are etrieri cu 4 pistonase si doua discuri de minim 320mm.
daca esti multumit de motorul tau, si sunt convins ca esti si vrei doar sa imbunatatesti frana, i-ati un kit de 320 mm si un furtun sport si o sa ai frana mai buna decat la transalpu cu 2 discuri, este o investite de 200 de euro, dar merita fiecare cent!
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: The Power of Cows !!!
Kilometraj: 50000

Mesajde reltih pe Mie Noi 03, 2010 2:32 pm

manach scrie:@reltih: http://en.wikipedia.org/wiki/Spherical_Earth :D

care e site-ul ala cu date, ca eu ma cam plictisesc la lucru?

http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/Honda%20.htm
noroc cu criza asta, eu tot din plictiseala la locul de munca scriu pe aci :escape
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Mesajde reltih pe Mie Noi 03, 2010 2:42 pm

marius.roibu scrie:Tot ce ai spus e adevarat...Dar zau ca m-ai lasat masca la faza cu pe disc si tambur e la fel. Pe asta nu o credeam.

Stii ce...pana la urma nu mai conteaza si sa ne bucuram de ele...poate sa facem polemici la adunarea de la anu.
PS: in oras cat si inafara niciodata sun 5000rpm...
Nici la masina sun 3000 3200 3500 nu schimb....iar daca ma joc...ii mai dau si 5500 :D :wheelie

pai de ce te-am lasat masca omule, 90 - 100% din forta de franare este pe fata, in momentul in care se comprima suspensiile fata, spatele e ca si inexistent, nu stiu de ce iti pare atat de imposibil, eu pun pariu cu tine pe un disc de frana, ca opresc in aceeasi distanta cu tine, ca sa terminam o data cu certurile :ceaun te bagi ? :ride
daca castig imi dai un disc de la tine, iar daca castigi tu iti dau discul meu sa-ti pui trei :bandit
reltih
Iti pot arata si tie ...

Mesajde marius.roibu pe Mie Noi 03, 2010 3:20 pm

Deal!...
eu pana atunci imi mai pun inca 2....nu de alta dar daca pierd sa mai am cu ce ma intoarce acasa!... :writing
Imagine
marius.roibu
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: Intreaba...si vei fi ajutat
Kilometraj: 0

Sfaturi pentru achizitie transalp ?

Mesajde radu_olah pe Mar Noi 16, 2010 12:07 pm

Salut. Sunt un fost posesor de "comuniste" si un viitor posesor de vacuta. Desi am cunostinte de mecanica (depanarea o faceam integral la 2 timpi), nu stiu sa ascult motorul de transalp. Sambata voi merge sa vad o motocicleta din 1990 in stare buna, cum zice proprietarul. Rog daca se poate, 2-3 repere de la cei experimentati sau alte "secrete" care sa ma ajute sa iau decizia finala - o cumpar sau nu. Pretul e 1000 euro.
radu_olah
Cum ii zice la ....

Re: Sfaturi pentru achizitie transalp ?

Mesajde edisone pe Mar Noi 16, 2010 8:03 pm

Salutare!
Ai trei pagini aici sa te lamuresti sau nu :cofee
Imagine
edisone
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 爱本田

Mesajde rolo pe Mie Dec 08, 2010 7:52 pm

Mai am si eu o intrebare daca vrea cineva sa imi raspunda: in momentul cand vrei sa iti iei un transalp cum verifici sau cum poti verifica ambreiajul sa vezi daca e dus sau mai tine? Ca sa iti faci o idee asupra starii lui.
rolo
Cum ii zice la ....

Mesajde Korben Dallas pe Mie Dec 08, 2010 10:55 pm

Depinde ce intelegi prin uzura: patineaza sau nu debreiaza complet
Daca patineaza nu poti face demaraje puternice, adica motorul se tureaza dar motocicleta nu demareaza (se vede si pe turometru)
Daca nu debreiaza bine, iti agata la schimbarea vitezelor
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde rolo pe Joi Dec 09, 2010 2:49 pm

In principiu e ca la masina.Multumesc.
rolo
Cum ii zice la ....

Anterior