man, eu n-am zis ca toate motoarele cu doua discuri franeaza la fel daca-r avea un disc, am mersi si eu pe motoare sport cu doua discuri si obisnuit cu transalpu ma trezeam facand stopie, este exact ce-am zis eu, practic ai un feedback mai bun si tot ce ai zis tu, nu depinzi asa mult de un lichid bun si proaspat, s.a.m.d. o mica diferenta este, dar prea mica pt. a merita luata in seama, cel putin de mine, din pacate transalpu are nevoie de mai mult de doua discuri pt. a avea frane adevarate, are nevoie de o pompa adevarata, si de niste etrieri cu mai multe pistonas, e o vaca de 200 si ceva de kile cu rezervoru plin si are un etrier pe fata de toata jena, o sportiva la 180 de kile are etrieri cu 4 pistonase si doua discuri de minim 320mm.
daca esti multumit de motorul tau, si sunt convins ca esti si vrei doar sa imbunatatesti frana, i-ati un kit de 320 mm si un furtun sport si o sa ai frana mai buna decat la transalpu cu 2 discuri, este o investite de 200 de euro, dar merita fiecare cent!

te bagi ? 

News