de smokker pe Dum Mai 30, 2010 8:58 am
Va salut. Eu personal am avut un pitic cu modelul din 96, am tinut neaparat 96 deoarece era cel mai nou model posibil fabricat in Japonia(sunt fan inrait al lucrurilor made in Japan), si in acel an s-au facut modificari care eliminau multe neajunsuri ale modelelor anterioare, printre care cele 2 cdi-uri au fost inlocuite cu un singur TCI, suspensia fata nitel mai ferma si alte mici detalii. Uite aici de pe site-ul lui deti toate modoficarile din acel an "Changes in the engine tuning are dictated mostly by the new emission and noise standards, new colours, new gear ratios, new whole electronic (TCI) ignition system (new ignition unit, new impulse ignition coils, new ignition advance, etc), extra throttle-position sensor, new front suspension system, new carburators (VDFLA), new air-intake system with new filter and 2 additional small air-filters, new rear wheel tyre (120/90-17), new electronic tachometer, new bike weight (191 Kgr)". Cel ce mi-a adus motorul din Germania a cautat mult pana a gasit ce am vrut eu, si ca sa-ti dai seama de pret, in octombrie 2009 eu am dat 2700 Euro cu tot cu adusul pana la mine acasa si un an garantie. Mentionez ca motocicleta era doatata cu de toate, 3 case-uri, crash-bar-uri, cric central. Multi zic ca am dat mult pe ea, dar asta a fost pretul visului meu, si nu am vrut sa fac compromisuri. Sfatul meu este sa cauti una echipata, in pretul final al motorului accesoriele se regasesc foarte putin dar daca te apuci sa le cumperi tu separat ajungi la multe sute de euro, desigur ca exista sii varianta manufacturizarii dar acolo e nevoie de mult talent si nu toti il au.
Despre mitul "mosnegului cu semipareza care merge o data la 2 saptamani la biserica" intradevar in zilele noastre este 99% fals, pe timpuri existau asa ocazii, si acum mai sunt dar tre sa cauti acul in caruta cu fan. Motorul meu de exemplu (conform Briefului german) a avut un proprietar din 96 pana in 2007 care la momntul achizitiei avea 59 de ani, dupa care din 2007 pana in 2009 au fost doua "fimei" una de 28 si una de 35 ani (banuiesc ca s-au speriat de greutatea lui).
Numai bine, si succes la achizitie.
Eugen
P.S. intradevar nu exista frana prea puternica, si asta-i singurul lucru care ii lipseste modelului din 96 frana dublu disc pe fata.