Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Andry scrie:Intr-adevar, asa este la prima vedere. Dar i-am bagat in fiecare cilindru cate o bucata de plumb si i-am limitat carbelitorul. Parol!
Andry scrie:Intr-adevar, asa este la prima vedere. Dar i-am bagat in fiecare cilindru cate o bucata de plumb si i-am limitat carbelitorul. Parol!
RomiC scrie:Din cei care v-ati modificat saua la Darian , cat de mare-i diferenta intre ce a fost si ce aveti acum ? am vorbit si ma costa cam 200 lei ceea ce nu m-i se pare mult dar ca a doua varianta , ma mai bate gandul sa iau burete de la louis http://www.louis.de/_106f0a145137c258c0 ... r=10008653 si sa o fac eu . deci cat de mare-i diferenta ?

robert scrie:Hopa, au aparut si nemultumitii.
Eu i-am trimis saua lui Darian in iarna si mi-a zis ca in maxim 2 saptamani e gata fiindca nu are de lucru. I-am trimis saua si i-am zis sa nu se grabeasca fiindca nu am de gand sa-mi mut prea curand motocicleta deja demontata, mai avea doar cadrul, motorul si roata spate. Am asteptat o luna si jumatate pana mi-a ajuns saua, modelul pe care i l-am dat a fost un Corbin, evident.
Dupa toate balivernele pe care mi le-a spus credeam ca o sa am un tron ( a se citi scaun domnesc, nu coparseu) in toate regula.
I-am spus ca sunt un tip "chichiricios" si il rog sa aiba foarte mare grija la detalii. Mi-a zis la randul sau ca: "dat fiind faptul ca nu are mult de lucru o sa lucreze cu foarte mare grija la saua mea si ca intr-un sfarsit o sa am o sa care o sa-mi placa sigur".
Ei bine n-a fost asa, linii strambe, saua cusuta putin neglijent, liniile seii nu aveau nici in clin nici in maneca cu saua Corbin, semana doar ca forma ( partea mea era scobita iar a pasagerului foarte putin inaltata ), plus detalii de care nu s-a tinut cont.
Una peste alta pot spune ca ma numar printre fericitii puratatori de sa @Darian. De ce ? Pai comparativ cu ce aveam inainte o mestereala grosolana a unui om ne-priceput la toate ce semana mai mult cu o barca decat cu o sa, saua modificata de Darian este chiar meseriasa. NU ESTE CORBIN ( va asigur, m-am uitat atent ), insa am o sa de care nu ma rusinez atunci cand nu sunt pe motocicleta.
Concluzii:
1. Daca esti pretentios din cale afara mergi cu saua stoc sau cumpara-ti Corbin de pe "iBei".
2. Daca ai saua franjuri, praf, prastie sau pur si simplu iti e rusine cu ce ti-a facut nenea ala bun la toate, du-o la Darian ( el a mai facut sei si stie ).
3. Sa aveti in vedere, Darian nu face carpeala dar nu face nici sei Corbin iar raportul pret calitate este total echitabil.
Personal, nu-mi pare rau ca mi-am facut saua la Darian. Daca saua mea ar fi in situatia in care a fost inainte sa i-o trimit lui Darian, acum dupa ce stiu deja cum lucreaza, i-as trimite-o din nou. Daca as avea saua stoc la TA care sa nu aiba rupturi sau defecte, asa ar ramane STOC.
Înapoi la Modificări la Transalp
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori