SMAEB 2009?

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

SMAEB 2009?

Mesajde Pelerinul pe Vin Apr 10, 2009 11:02 pm

Am reusit sa ajung astazi spre dupamiaza; eu zic SLAB. Dublat de demonstratii de turizme tunate ce faceau atmosfera in zona, intrarea 10 lei - muult prea mult pentru oferta. Fetele, ca de obicei, la locul lor suite pe biciclete, etaleaza inteligenta nativa pentru care au fost angajate. Motoare amestecate, discounturi respectabile (10-15% la BMW, cred cca 40-50% la ceva chinezarii). In rest banal cred ca e termenul potrivit.

Voi ce ziceti?
Pace voua!
Pelerinul
Cred ca stiu ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Pace voua!
Kilometraj: 25500

Re: SMAEB 2009?

Mesajde B43XTM pe Sâm Apr 11, 2009 12:25 am

subscriu. nici nu merita mai mult de un rand
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Mesajde Pelerinul pe Sâm Apr 11, 2009 11:08 am

QED
Fişiere ataşate
Smaieb09.JPG
Definitoriu pentru imaginea moto // or fi strugurii...?
Pace voua!
Pelerinul
Cred ca stiu ...

Mesajde Nevers pe Sâm Apr 11, 2009 4:12 pm

Frumos.. cat ar costa o asemenea minunatie? :oops:
[center]Imagine

[color="#8B0000"]Somnul Ratiunii Naste Monstri![/color][/center]
Nevers
Cum ii zice la ....

Vorba de duh: Somnul Ratiunii Naste Monstri!

Mesajde peter pe Sâm Apr 11, 2009 7:10 pm

eu zic ca a meritat din doua puncte de vedere:

am vazut pentru prima oara in carne si oase un motor care a luat parte la Dakar (un KTM al echipei Vectra Racing)
si am primit de la cineva un DVD foarte interesant despre Enisala Moto Adventure - vedeti detalii la http://enisalamotoadventure.ro/ (aventuri soft enduro in diverse parti ale tarii)
peter
Merg pe o roata

Specimen: XL700

Mesajde tazspy pe Sâm Apr 11, 2009 8:49 pm

SI EU AM FOST PRINTRE CEI CARE AU PRIMIT DVD,SUPER.FETELE AU INCERCAT SA IASA IN FATA DAR NU AU AVUT NICI CEL MAI MIC SUCCES IN FATA MOTOCICLETELOR, NEFIIND NICI O DIFERENTA INTRE CELE DIN PAVILION SI CELE PARCATE AFARA . :Salutare:Tipa din imagine ,nu respect pentru moto(pantofii pe mansoane de supermotor) si din ce am vazut eu la salon nu in poza , rromanca de la noi.ERAU FETE MULT MAI FRUMOASE DAR CRED CA AM FOST SA VEDEM MOTOARELE NU FETELE, SAU NU :?: :lol: :lol: :Salutare:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

Mesajde Pelerinul pe Sâm Apr 11, 2009 9:04 pm

Faina treaba cu dvd despre Enisala; am ratat chestia asta, poate rezolv maine. E o zona superba unde chiar meria o tura, ma refer la toata Dobrogea. In special cheile dobrogei ar merita o intalnire de TA. Cred ca zona aia are un loc special in sufletul meu. dar asta e alt topic...
Pace voua!
Pelerinul
Cred ca stiu ...

Mesajde easy pe Lun Apr 13, 2009 1:23 pm

de acord cu pretul destul de mare, insa ca eveniment si ca mesaj adresat soferimii cred ca a meritat. impactul a fost bun si cu o prezenta maricica as zice din partea motoristilor, overall as zice ca a meritat.

apropo de rromance, cu riscul sa fiu asimilat ca extremist sunt de acord cu demersul de separare clara intre romani si tigani, nu rromi

s-auzim de bine
easy
Cred ca stiu ...

Vorba de duh: de unde si legatura
Kilometraj: 1500

Mesajde hobo pe Lun Apr 13, 2009 5:58 pm

Eu am batut 360 km pana acolo, si m-a costat drumul cu intrarea si cu radar 300 ron,dar a meritat.(am fost cu conserva&family)Nu e salonul de la Milano, dar exista si trebuie apreciat ca atare ,fiindca astea sunt posibilitatile >Am vazut in carne si oase motorul echipei Vectra racing,si noul Transalp pe care am si probat dar ca aspect tot nu m-a convins.Standul BMW era inca pe placul meu ,si nu ma intereseaza hostesele cateodata deranjante(stateau in peisaj)Eu sunt axat mai mult pe motociclete enduro touring si nu prea ma intereseaza quad-urile sau scuterele ,dar poate sa steie acolo fiindca sunt admiratori si la astea.Intr-un final e cum e ,dar e al nostru. :Salutare:
Ce m-a deranjat ,si era o surpriza pt mine ,era faptul ca intrarea la masini tunate era de 20 ron.Nu cred ca merita.
Ultima oară modificat de hobo pe Lun Apr 13, 2009 6:12 pm, modificat 1 dată în total.
hobo
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 130000

Mesajde tazspy pe Lun Apr 13, 2009 8:39 pm

easy scrie:de acord cu pretul destul de mare, insa ca eveniment si ca mesaj adresat soferimii cred ca a meritat. impactul a fost bun si cu o prezenta maricica as zice din partea motoristilor, overall as zice ca a meritat.

apropo de rromance, cu riscul sa fiu asimilat ca extremist sunt de acord cu demersul de separare clara intre romani si tigani, nu rromi

s-auzim de bine

Am vrut sa fiu finut ca era vorba de o fetiscana dar iti impartasesc si eu ideile,cred. :Dejtu2:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

Mesajde easy pe Vin Apr 17, 2009 3:39 pm

nu cred ca a pierdut nimeni, ba din contra as zice. au fost foarte multi motoristi si nu am vazut parcarea aia atat de plina niciodata, ceea ce spune multe despre fenomenul in sine, dar si despre atentia pe care o merita. poate se ajunge si in romania sa te misti pe strada la fel de bine ca in franta sau anglia, sau sa iti poti parca motorul fara probleme in fata blocului, iar asta cred ca se va castiga in timp si datorita unor astfel de expozitii.
sa nu uit de stiva de echipamente expuse, la preturi bunicele...

chicios dpdv al pasarimii si al junghiurilor de masini tunate, de acord, dar nu asta era scopul smaeb, nu?

s-auzim de bine
easy
Cred ca stiu ...

Vorba de duh: de unde si legatura
Kilometraj: 1500

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii