YEP,pai povestea e cam asa,plecatam joi la 6 dimineata din Galati,si mersem pe la Murgeni,Husi,Iasi,Manoleasa,Radauti Prut,Varful Campului,Siret,Sucevita si pauza la Campulung Moldovenesc unde am si dormit ca de la 17-19 00 a plouat,apoi a doua zi am ajuns pe la Carlibaba,Borsa,Satul Mare,Oradea,Curtici,Arad unde am si inoptat tot de la 8 dimineata pina la 20 00seara ca iar ne-a umplut plouaia gropile de pe sosea...si a luat ceva timp,apoi a doua zi din cauza gps-ului si a unui pod peste Mures inchis in Arad,am pierdul cam 1 ora de la 8 pina pe la 9 30 in final am ajuns si la Sanicolaul Mare ,apoi pe la Moravita,Moldova Noua,Drobeta,Calafat,apoi in apropiere de Bechet un pic mai inainte e un camping pe malul raului Jiu unde am ajuns pe la 21 00,foarte curat si cam singurul disponibil pe sectorul Calafat-Giurgiu,acolo am plecat duminica la 5 dimineata catre Corabia ,Giurgiu,Calarasi unde am avut si o singura pauza din ziua respectiva pe bac cam o ora asteptare si trecerea ,apoi Constanta,Tulcea si pentru ca dorul de casa era mare si in ultima zi nu a mai plouat, am ajuns seara in jur de ora 20 00 la bac in Galati ,multumindui lui Dumnezeu ca ne-am intors sanatosi ,intregi si fara nici-o problema acasa .
As spune doar atat ,pentru curiosi nu a fost un tur de palmares ,il recomand cu caldura oricui,nu va regreta , e deosebit de placut si incitant,provocator ,preferabil mai mult pe uscat ca sa poti trage calumea de gaz pe serpentine ,sa te bucuri deplin de peisajul oferit si mireasma codrilor dupa roua ploilor,cautati pe cat posibil cazare din timp pentru reusita etapei din ziua respectiva ,e mult mai comod sa ajungi seara dupa ploaie intr-un cadru omenesc posibil...
ca date tehnice,spray de lant uns si curatat 2 tuburi ca am lant uzat...110 litri de benzina pe 2480 de km...faceti si voi calculul,ulei nu am completat deloc ,am schimbat pina in maxim de 6000 de ture ,uzual 4000-4500 turatie,si viteza acolo unde s-a putut maxim 100-110 rare ori am atins 120km/h,cam asta ,o sa punem si poze si poate daca a iesit si o filmare,poate mai multe impresii de peste traseu dar sincer nici timp de poze nu a fost prea mult,[am o cunostinta care spune ca daca vrei sa iti pastrezi amintirile ...mai vii odata,eu promit sa revin poate cel mai devreme la anul,dar cu pasager pe motor nu solo]

tara dacilor e acum a noastra,sa incercam sa o cunoastem cit mai bine...[adi,galati,0745384804]