tankcase pt transalp

Cum s-o facem să fie mai cu moţ

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

tankcase pt transalp

Mesajde robokid pe Mie Noi 12, 2008 2:16 am

Are cineva rucsac pentru rezervor pe transalp model pana in 2000 ?
Vreau sa-mi cumpar unul dar nu stiu ce model. As vrea sa testez sa vad cum se aseaza pe rezervor inainte sa cumpar dar nu am unde si ce.
Sfaturi ?!
robokid
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Cand ramurile-mi bat in geam,
Kilometraj: 30000

Re: tankcase pt transalp

Mesajde arcgotic pe Mie Noi 12, 2008 9:53 am

Salut,
eu am luat un oxford, dinala cu prindere cu chingi si magneti. chingile nu le folosesc, doar chinga de siguranta ce se prinde de ghidon, in rest sta f bine in magneti-prins de rezervorul metalic.

sfat: ia unu dinala mare, cu mai multe nivele, ce se poate face si mai mic sau mai mare, am vazut unu asa pe un transalp si era beton, la drum intins pui barba pe el si dooooooormi :D

nu cred ca trebuie ceva tankbag special....

Spor la treaba!
arcgotic
Cred ca stiu ...

Vorba de duh: Have fun!
Kilometraj: 0

Mesajde Belbody pe Mie Noi 12, 2008 9:33 pm

Nu cred ca trebuie special.
Eu am set Lojzo, facut in Cehia, cuprinde tank-bag si genti laterale. Topcase se extinde pe verticala si se face dublu ca volum si exact cum spunea colegul, poti sa dormi cu barba pe el la drum lung. :D Caliatea este maxima, prinderea este cu chingi si ventuze pe sub rezervor, demontarea este foarte facila a gentii, ai un fermoar de jur imprejur.
Nu stiu daca se gaseste in Romania. Oricum, daca gasesti ceva in genul asta, face toti banii.
Imagine - geanta se poate extinde dubla ca volum in inaltime.
Imagine

Detalii aici http://lojzo.com/bmw.htm - nu au si in engleza.
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Mesajde Stiff Rider pe Joi Noi 27, 2008 2:44 pm

Belbody scrie:Nu cred ca trebuie special.
Eu am set Lojzo, facut in Cehia, cuprinde tank-bag si genti laterale. Topcase se extinde pe verticala si se face dublu ca volum si exact cum spunea colegul, poti sa dormi cu barba pe el la drum lung. :D Caliatea este maxima, prinderea este cu chingi si ventuze pe sub rezervor, demontarea este foarte facila a gentii, ai un fermoar de jur imprejur.
Nu stiu daca se gaseste in Romania. Oricum, daca gasesti ceva in genul asta, face toti banii.
Imagine - geanta se poate extinde dubla ca volum in inaltime.
Imagine

Detalii aici http://lojzo.com/bmw.htm - nu au si in engleza.

arata destul de compact si util, dar tu cum ti-ai luat, sau noi cum luam, unde gasim ?
Stiff Rider
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Spor şi Lumină Bună !
Kilometraj: 75235

Mesajde Belbody pe Joi Noi 27, 2008 5:06 pm

Eu mi-am cumparat motocicleta cu tot cu ele, le-a cumparat fostul proprietar.
Se gasesc in Cehia, ma gandeam ca poate le importa si vreo firma prin tara, nu stiu.
Sau doar ca idee, daca vedeti ceva asemanator ca design va spun ca merita toti banii.
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Mesajde robokid pe Dum Dec 28, 2008 10:39 pm

Am cumparat un top seller(a se citi ieftin si prost :) de la louis pana la urma.
Cod produs : 10025433
Sta aproape bine pe rezervorul la Xl600v -ului meu. Aproape, pentru ca loveste in butonul de start si in cel de faza mare de pe ghidon atunci cand virez la max dreapta/stanga dar presupun ca majoritatea tank case-urilor universale vor face asta.
In rest e destul de maricel (intra o casca de cros in el cand este desfacut la maxim), materialul este cam subtirel si de aceea arata cam ciufulit si fara forma pe pozitie. Cred ca umplut arata mai bine :). Idem pentru folia de plastic de deasupra prin care ar trebui sa poti citi o harta, are cute multe si e greu de vazut prin ea.
Ca plus categoric pot sa zic ca are husa de ploaie pe care nu am avut ocazia sa o testez inca.
Concluzie: cat dai atata face. Adica 30 €
robokid
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Cand ramurile-mi bat in geam,

Înapoi la Accesorii