Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Belbody scrie:Eu unul, fost posesor de Suzuki DR cu toba Sebring, parca duc lipsa unui "vrooom, vrooom" mai pronuntat... Nu tare, dar mai gros.
TA-ul e ca o albinuta, abia daca se aude...
O toba gen Africa Twin cred ca ar suna mai bine pe ea, sau una custom, oricare dar nu cea originala..
Are cineva idei? A schimbat cineva toba sa ne spuna impresii?
Belbody scrie:Da, chestia e ca o finala poti adapta de la orice, ii pui un colier si o prinzi in cui acolo, eu vreau sa stiu de unde naiba sa iau sau sa fac cotul de teava pana la ea, sau de la ce s-ar potrivi.
Arrow is faine. Nici cu un Sebring nu cred ca i-ar sta rau.
ivanp scrie:[
Si cu toate acestea cateodata imi lipseste sunetul de la toba standard![]()
Belbody scrie:ivanp scrie:[
Si cu toate acestea cateodata imi lipseste sunetul de la toba standard![]()
pai... facem schimb?
Belbody scrie:poti cand ai timp sa inregistrezi un sunet cu toba ta si sa-l pui undeva?
nu am auzit un TA cu toba custom inca..
Belbody scrie:Da, am vazut, asa ceva vreau...
Belbody scrie:am de unde lua mai ieftina, undeva la 150 - 180 eur de aici, cu tot cu montaj...
voiam sa stiu daca mai are cineva si de unde a laut-o.
Belbody scrie:Fara montaj costa tot atat.![]()
Este din inox sau din otel cromat, nu stiu exact... inlocuieste complet toba actuala, deci e cu tot cu teava care vine de la scarita, sau cot, daca la ala te referi.
Chestia e ca sunt vandute de un magazin care le ia de la altcineva si numai acel altcineva are coturile sau le face dupa motocicleta.. .ceva in genul asta. Eu cand m-am dus la ei sa cumpar mi-au zis sa vin cu motocicleta si sa o las vreo 2 zile la ei si cand o iau o iau cu toba noua. Apoi a intervenit altceva si nu am mai luat nimic.
Oricum e complicat sa trimit tobe din Cehia in Romania, aia nu vorbesc decat ceha... e destul de nasol.
Eu zic ca gasiti in RO o gramada de baieti care sa fabrice acel cot. De finale sunt multe optiuni.
Înapoi la Modificări la Transalp
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori