Dupa cum v-am promis, revin cu imagini cu tooltube-urile pe care le-am construit
Pana la urma am facut doua bucati, ambele de lungime aprox 400 mm, ca 450 mi s-au parut cam lungi. Dtub 110
Testul de etanseitate s-a efectuat in seara asta in incinta laboratorului cu cada si a constat in introducerea in tooltube a electronicelor mici care mi-au venit la indemana: statie walkie talkie, fata de la casetoton, cartile de joc cu fete (Hi hi hihi), telecomanda de la mobra, pagerul de la telecomanda, GPS-ul, ceasul, o frontala, am vrut sa bag un feon dar n-a incaput… aaa, si telefonul.
A urmat infiletarea capacului si scufundarea tooltube-ului in cada. Un pic de balaceala si inapoi pe mal ca era apa rece (din motive de economie apometrica n-am facut testul cu apa calda
La desfacerea capacului toate obiectele erau uscate, testul fiind trecut cu succes.
Mentionez ca pentru etanseitate cat mai buna trebuie strans bine capacul.
Video cu testul aici : http://www.youtube.com/watch?v=VhPAe1HZhYo (va fi disponibil doar cateva zile)
Scorul la vanzare a iesit 85 RON per bucata.
Cele doua prototipuri sunt disponibile commercial, poarta seriile 001 si 002, data si semnatura lui “moi”.
Pentru mine nu le pastrez ca inca nu am suporti de case-uri laterale pe unde sa le plasez.
Asadar daca le vrea careva, amanoua la oferta 155 RON.
PS: fetele care se zaresc pe acolo fac parte din strategia de marketing si da, e si Gina Pistol printre ele

News