si urcati un pic spre nord, si acolo e ploiestiul.....si locurile din imprejurimi...
si 2 transalpisti
mihai m scrie:da' poate mai iesiti si voi din Buc, sa va mai oxigenati un pic "creerele",
si urcati un pic spre nord, si acolo e ploiestiul.....si locurile din imprejurimi...
si 2 transalpisti(john si mihai)
mihai m scrie:da' poate mai iesiti si voi din Buc, sa va mai oxigenati un pic "creerele",
si 2 transalpisti(john si mihai)
john scrie:http://www.transalp.ro/galerie/albums/userpics/normal_DSC02068.JPG
Andy scrie:Referitor la infiintarea clubului:
- legislatia in vigoare am pus-o AICI,
- pasii care trebuie urmati sunt ASTIA (s-ar putea sa difere putin sumele... nu am apucat sa caut valorile taxelor la zi),
- lista actelor necesare este AICI.
Modele de formulare ce trebuie completate ptr. constituirea dosarului de inregistrare si ghiduri de completare, precum si modele de Act constitutiv si Statut am gasit AICI. Am pus si un format editabil de Act constitutiv si de Statut.
Dupa cum am vorbit si cu baietii vineri seara, hai sa stam saptamana asta ptr. discutii si sa vedem ce idei bune ne mai vin, dupa care sa dam drumu' la treaba. Pana atunci vedem si cum acoperim necesitatile referitoare la spatiu (sediul social), timp ptr. formalitati si banii necesari infiintarii. De acord?
Deci: cine si cu ce poate pune umaru' la treaba asta?
Si inca un subiect mai propun discutiei: ce scop si ce obiective ne propunem ptr. TA Club RO? (ca exemplu putem lua Statutul UCMR-ului si adapta ce-i acolo la necesitatile noastre... da' tre' sa ne hotaram care-s alea).
Andy scrie:Referitor la infiintarea clubului:
Deci: cine si cu ce poate pune umaru' la treaba asta?
Si inca un subiect mai propun discutiei: ce scop si ce obiective ne propunem ... da' tre' sa ne hotaram care-s alea).
Andy scrie:Dupa cum am spus si mai sus: sa ne hotaram ce scopuri si obiective ne propunem. Si la ce actiuni ne gandim pe viitor ca si club.
Ideea era sa bage fiecare ce i se pare ca ar trebui. Le punem cap la cap si vedem ce iese... si la sfarsit avem un draft de Statut.Incerc eu sa fac asta in cateva zile... pana atunci va astept cu idei.
Înapoi la Legislatie, Statut, Obiective
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori