tazspy scrie:Trebuie sa supunem la vot ,care va fi taxa de intrare in club si cotizatia lunara
allvlad scrie:io sunt descalificat din start din potentialul statut de membru fondator (dat fiind ca fiscul roman va avea ceva comentarii...)
in alta ordine de idei... chiar nu se gaseste un sediu social??? :O
prioritatile urmatoare:
1. Nominalizari ptr. membrii fondatori si responsabili in cadrul asociatiei.
2. Cine poate ajuta cu un contract de comodat ptr. sediul social al asociatiei?
3. Cine ne poate ajuta cu latura contabila si eventual cu latura juridica?
4. Cat costa, la cine strangem banii si cat vine de caciula (ptr. asta tre' sa vedem... a.s.a.p.... cati suntem)?
5. Cine are dpdv fizic timp ptr. formalitati?
Andy scrie:- pan'acu' nu exista comentarii la cele 2 documente pe care le-am propus (in special la statut care reglementeaza activitatea asociatiei)... si refuz sa cred ca sunt perfecte - complete si adaptate in totalitate la necesitatile infintarii asociatiei noastre.
Andy scrie:
B. referitor la pct. 3: Cu contabilul avem deja o promisiune din partea lui Sorin.
C. referitor la pct. 4: rezolvarea e legata de stabilirea si definitivarea clarificarii situatiei de la pct. 1
D. referitor la pct. 5: Vlad si-a aratat disponibilitatea ptr. treaba asta. Si chiar daca nu indeplineste conditiile de "eligibilitate" ptr. membru fondator poate fi mandatat sa se ocupe de formalitatile de inregistrare a asociatiei. Sau daca nu. [utem apela la "cunostinta avocata".
CONCLUZII (23.01.2009):
- tot mai sunt cateva aspecte care-s nu-s inca clare![]()
- pan'acu' nu exista comentarii la cele 2 documente pe care le-am propus (in special la statut care reglementeaza activitatea asociatiei)... si refuz sa cred ca sunt perfecte - complete si adaptate in totalitate la necesitatile infintarii asociatiei noastre.
PS: daca toata lumea ar fi disponibila ptr. o intalnire mai devreme maine as putea ajunge si eu - pe la un 17.30-18. Daca nu, voi afla de aici ce subiecte s-au dezbatut si le ce concluzii s-a ajuns.
Korben Dallas scrie:Andy scrie:- pan'acu' nu exista comentarii la cele 2 documente pe care le-am propus (in special la statut care reglementeaza activitatea asociatiei)... si refuz sa cred ca sunt perfecte - complete si adaptate in totalitate la necesitatile infintarii asociatiei noastre.
Dupa ce m-am chinuit juma' de ora sa editez comentarii la cele 2 documente, am pierdut tot pentru ca sesiunea a expirat
Fade, sa faci ceva ca sa nu pierdem ce am scris
Am dat Back, dar fara folos
Acum, comentariile:
comentarii la actul constitutiv:
patrimoniul fiind constituit prin contribuţia integrală a membrilor fondatori. - integrala si egala OK - s-a adaugat
la statut am cateva observatii:
ART.5. SCOPUL ASOCIAŢIEI
Scopul Asociaţiei TRANSALP CLUB ROMÂNIA este:
5.1. De a promova şi încuraja achiziţionarea, utilizarea şi conservarea motocicletelor Honda Transalp în România,
Nu cred ca e cazul sa promovam gratuit vanzarile firmei Honda in Romania Partial ai dreptate. Motivul ptr. care am introdus chestia asta tine de faptul ca ne va pune intr-o pozitie favorabila cand vom negocia unele avantaje cu factorii interesati de vanzarile Honda in RO. Le putem garanta prin asta ca facem mai mult decat sa le promovam imaginea. Si in afara de asta... oricum am auzit de 1000 de ori pe cate unul dintre noi recomandand altora acest model de motocicleta... asa ca promovam chestia asta chiar daca nu e scries in statut. - propun sa remana deschis dezbaterii
ART. 6. OBIECTIVELE ASOCIAŢIEI TRANSALP CLUB ROMÂNIA
....
6.2. Să promoveze imaginea Asociaţiei pe plan naţional, comunitar şi internaţional, astfel încât să crească numărul proprietarilor şi utilizatorilor de motociclete Honda Transalp, - acelasi comentariu ca mai sus acelasi comentariu ca mai sus
7.9. Realizarea unei pagini web, cu adresa http://www.transalp.ro - cred ca mai bine ar fi http://www.transalpclub.ro OK - s-a adaugat
In alta ordine de idei nici nu ma gandesc sa NU fiu membru fondator. Voi imputernici pe cineva sa ma reprezinte. As prefera sa fie unul dintre voiprima nominalizare clara si raspicata
Ma ofer eu sa-ti reprezint interesele in cazul in care se face treaba in Bucuresti
![]()
Da, privind astfel lucrurile iti dau dreptate. La urma urmei nu avem nimic de pierdutAndy scrie: Partial ai dreptate. Motivul ptr. care am introdus chestia asta tine de faptul ca ne va pune intr-o pozitie favorabila cand vom negocia unele avantaje cu factorii interesati de vanzarile Honda in RO. Le putem garanta prin asta ca facem mai mult decat sa le promovam imaginea. Si in afara de asta... oricum am auzit de 1000 de ori pe cate unul dintre noi recomandand altora acest model de motocicleta... asa ca promovam chestia asta chiar daca nu e scries in statut. - propun sa remana deschis dezbaterii ]
Conform principiulu primul venit primul servit, te-ai pricopsit cu inca o sarcinaAndy scrie:As prefera sa fie unul dintre voiprima nominalizare clara si raspicata
Ma ofer eu sa-ti reprezint interesele in cazul in care se face treaba in Bucuresti
![]()
Înapoi la Legislatie, Statut, Obiective
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori