Moderatori: Andy, manach, B43XTM
silviu scrie::shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:azinoapte mi sa furat mtorul din fata blocului!!!!!!!!!!!!!!! aveam un transalp de culoare negru fara scris , adica fara sigla cu nr B 82 XJG. daca il vede cineva va rog din suflet sunati la nr 0730521007 sau trimiteti smssi sun eu .multumesc anticipat si aveti grija cum lasati vacutele peste noapte!!!!!!!
ciao
peter scrie:clar se fura si TA-uri. incusiv astea noi. ziua in amiaza mare. cu un tupeu imens. ma intreb ce dracu fac cu ele.
vineri in timpul programului vine un nene cu o duba mercedes in parcarea privata a cladirii unde lucrez. se apropie de agentul de paza cu o bancnota de 50 si ii transmite ca trebuie sa bage duba in parcare cit mai linga motor ca sa poata sa-l urce inauntru. scopul operatiunii era "sa duca motorul in service".
noroc ca respectivul agent ma cunoaste si il trimite pe respectivul nene la plimbare.
mentionez ca motorul era cu ghidonul blocat si cu un dispozitiv mini-alarma de blocat discul de frina. si e si o camera de vederi a cladirii indreptata exact catre locul unde parchez. tupeu imens sau inconstienta maxima pe hotul nostru, inca nu m-am hotarit care.
ma duc azi sa cumpar si o alarma pe bune ca vad ca nu tine treaba cu dispozitive din astea discrete.
vintze scrie:si unde zici ca lucrezi?
peter scrie:pai parcarea mai sus amintita apartine sediului central bancpost din calea vitan.![]()
nu lucrez la respectiva banca ci doar in aceeasi cladire.
peter scrie:nu lucrez la respectiva banca ci doar in aceeasi cladire.
The_Mask scrie:peter scrie:nu lucrez la respectiva banca ci doar in aceeasi cladire.
Daca tot esti langa ei, nu te interesezi si pentru noi de programul "Prima Casa" ?
Ah, si creditele de consum s-au deblocat?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori