transalp furat

Aici se discută despre orice treabă care nu se încadrează în altă categorie

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

transalp furat

Mesajde silviu pe Joi Mai 21, 2009 2:34 pm

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :azinoapte mi sa furat mtorul din fata blocului!!!!!!!!!!!!!!! aveam un transalp de culoare negru fara scris , adica fara sigla cu nr B 82 XJG. daca il vede cineva va rog din suflet sunati la nr 0730521007 sau trimiteti smssi sun eu .multumesc anticipat si aveti grija cum lasati vacutele peste noapte!!!!!!! :Salutare: ciao
silviu
Cum ii zice la ....

Re: transalp furat

Mesajde vintze pe Joi Mai 21, 2009 2:51 pm

silviu scrie::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :azinoapte mi sa furat mtorul din fata blocului!!!!!!!!!!!!!!! aveam un transalp de culoare negru fara scris , adica fara sigla cu nr B 82 XJG. daca il vede cineva va rog din suflet sunati la nr 0730521007 sau trimiteti smssi sun eu .multumesc anticipat si aveti grija cum lasati vacutele peste noapte!!!!!!! :Salutare: ciao

da si tu mai multe detalii. poate il anunta careva ... de dezmembrat. ce an era? din ce zona l-a furat?
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows
Kilometraj: 0

Mesajde tazspy pe Joi Mai 21, 2009 5:13 pm

SE FURA SI TA?AM RETINUT B-82-XJG,DUCA MAI ARE PE EL NUMARUL ASTA ,MAI VINO SI TU CU CEVA IN PLUS ,CE AVEA PE EL(SUPORTI GENTI,PROTECTII UN ABTIPILD) :Dejtu: SA DEA DUMNEZEU SA IL GASESTI,CRED CA O SA IMI IAU ALARMA SI 10 LANTURI :Salutare:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

Mesajde B43XTM pe Joi Mai 21, 2009 11:20 pm

imi pare rau de ce ti s-a intamplat.
o poza ar fi de ajutor... ca sa stim dupa ce ne uitam
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Mesajde simsonache pe Sâm Mai 23, 2009 10:39 pm

mai imi pare rau pt ce ai patit dar iar au inceput astia cu furturile f......... alex tu sti unde tin eu motoarele la 2 blocuri mai acum ceva noptii au dat sau au incercat sa fure moto la o tipa au alergat dupa ei sau ceav de genul aveau si un papuc alb asa ca lucreaza fin astia asa ca sunt disperat pana marti cand ajung la strungarie sa imi fac un antifurt bagat in ciment si care ori imi asigura moto ori raman doar cu roata de spate nu mai stiu ce adracu au astia in cap :Palidu': :Palidu': :Palidu':
si o parte din vina ne revine si noua dar asta e economia cand nu ai bani iei ceva sh si de aunde atatea motoare lovite sau aduse de afara unele mai sunt si ale noastre trist
drum bun si asfalt uscat
simsonache
Merg pe o roata

Vorba de duh: brmm brmm poc poc

Mesajde alf2linux pe Dum Mai 24, 2009 12:25 pm

Baga tata motocicleta si pe www.motociclism.ro
Mai multi care stiu, mai multe sanse de recuparare. Si asta repede, cu cat trece mai mult timp cu atat scad sansele.
Si mai multe detalii te rog, sper sa putem sa te autam.
alf2linux
Cred ca stiu ...

Mesajde peter pe Lun Iun 29, 2009 9:03 am

clar se fura si TA-uri. incusiv astea noi. ziua in amiaza mare. cu un tupeu imens. ma intreb ce dracu fac cu ele.

vineri in timpul programului vine un nene cu o duba mercedes in parcarea privata a cladirii unde lucrez. se apropie de agentul de paza cu o bancnota de 50 si ii transmite ca trebuie sa bage duba in parcare cit mai linga motor ca sa poata sa-l urce inauntru. scopul operatiunii era "sa duca motorul in service".

noroc ca respectivul agent ma cunoaste si il trimite pe respectivul nene la plimbare.
mentionez ca motorul era cu ghidonul blocat si cu un dispozitiv mini-alarma de blocat discul de frina. si e si o camera de vederi a cladirii indreptata exact catre locul unde parchez. tupeu imens sau inconstienta maxima pe hotul nostru, inca nu m-am hotarit care.

ma duc azi sa cumpar si o alarma pe bune ca vad ca nu tine treaba cu dispozitive din astea discrete.
peter
Merg pe o roata

Specimen: XL700

Mesajde vintze pe Lun Iun 29, 2009 1:29 pm

peter scrie:clar se fura si TA-uri. incusiv astea noi. ziua in amiaza mare. cu un tupeu imens. ma intreb ce dracu fac cu ele.

vineri in timpul programului vine un nene cu o duba mercedes in parcarea privata a cladirii unde lucrez. se apropie de agentul de paza cu o bancnota de 50 si ii transmite ca trebuie sa bage duba in parcare cit mai linga motor ca sa poata sa-l urce inauntru. scopul operatiunii era "sa duca motorul in service".

noroc ca respectivul agent ma cunoaste si il trimite pe respectivul nene la plimbare.
mentionez ca motorul era cu ghidonul blocat si cu un dispozitiv mini-alarma de blocat discul de frina. si e si o camera de vederi a cladirii indreptata exact catre locul unde parchez. tupeu imens sau inconstienta maxima pe hotul nostru, inca nu m-am hotarit care.

ma duc azi sa cumpar si o alarma pe bune ca vad ca nu tine treaba cu dispozitive din astea discrete.

:ciclop2: si unde zici ca lucrezi? :HMM:
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde peter pe Lun Iun 29, 2009 2:20 pm

vintze scrie: :ciclop2: si unde zici ca lucrezi? :HMM:

pai parcarea mai sus amintita apartine sediului central bancpost din calea vitan. :Trist:
nu lucrez la respectiva banca ci doar in aceeasi cladire.
peter
Merg pe o roata

Specimen: XL700

Mesajde allvlad pe Lun Iun 29, 2009 2:30 pm

peter scrie:pai parcarea mai sus amintita apartine sediului central bancpost din calea vitan. :Trist:
nu lucrez la respectiva banca ci doar in aceeasi cladire.

buna precizarea... altfele te trezeai cu o avalansa de cereri de credit... :Geek3:
Mahatma Gandhi was once asked: "Mr Gandhi, what do you think of Western Civilization?"
He replied: "I think that it would be an excellent idea."
allvlad
Moderator

Vorba de duh: to beer or not to beer...

Mesajde The_Mask pe Lun Iun 29, 2009 5:48 pm

peter scrie:nu lucrez la respectiva banca ci doar in aceeasi cladire.

Daca tot esti langa ei, nu te interesezi si pentru noi de programul "Prima Casa" ?
Ah, si creditele de consum s-au deblocat?
"Exemplele au fost lăsate de Dumnezeu pe pămînt, pentru a fi percepute senzorial şi de către proşti!" Nae Ionescu.
The_Mask
Merg pe o roata

Vorba de duh: Esti prost?
Kilometraj: 34000

Mesajde vintze pe Lun Iun 29, 2009 8:24 pm

The_Mask scrie:
peter scrie:nu lucrez la respectiva banca ci doar in aceeasi cladire.

Daca tot esti langa ei, nu te interesezi si pentru noi de programul "Prima Casa" ?
Ah, si creditele de consum s-au deblocat?

citeste si tu click-ul de maine 30 iunie. ca avem in pagina 14 cum e cu 'prima casa'
vintze
Iti pot arata si tie ...

Înapoi la Discuţii generale