TRANSALP MEETING ROMANIA 2009 [30 iulie-2 august]

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, Korben Dallas

Re: TRANSALP MEETING ROMANIA 2009

Mesajde piccolino pe Joi Ian 15, 2009 1:48 pm

Asa e ok?
Sigla ITRP2 copy.jpg
piccolino
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Kilometraj: 27000

Mesajde vintze pe Joi Ian 15, 2009 2:53 pm

Korben Dallas scrie:sa va spun una buna: exista persoane (nu motociclisti) care habar nu au ca Transalp e facut de Honda :lol:

ok. putem incerca la kawa sau suzuki? :D

on topic, asa, fara honda e ok?
Fişiere ataşate
honda-transalp-intrunire-2009.jpg
honda-transalp-intrunire-2009.jpg (Array KiB) Vizualizat de 447 ori
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
vintze
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows
Kilometraj: 0

Mesajde Korben Dallas pe Joi Ian 15, 2009 3:44 pm

vintze scrie:ok. putem incerca la kawa sau suzuki?

Ar fi culmea sa ne dea aia bani
Pe de alta parte, treaba cu Honda era doar o parere, daca colegii considera ca e mai bine, mai fumos, mai... ce stiu eu cum, atunci asa o facem
Dar argumentul meu cred ca e foarte justificat: nu e cazul sa facem reclama unei firme care nu are nevoie de asaceva si care nici nu vrea sa plateasca
Poate ca dupa infiintarea oficiala a clubului nostru se vor schimba datele problemei
Pana atunci imi mentin parerea

Let it be!
moto-travel.ro cultură pe două roţi
Maimuţele s-au dovedit mai şmechere ca omul: n-au vorbit şi au scăpat de muncă.
Mona Latif-Ghattas

Imagine

Reguli de bază pe transalp.ro
Korben Dallas
Moderator

Vorba de duh: care e tasta infinit?
Kilometraj: 88888

Mesajde john pe Joi Ian 15, 2009 7:25 pm

Korben Dallas scrie:
vintze scrie:ok. putem incerca la kawa sau suzuki?

Ar fi culmea sa ne dea aia bani
Pe de alta parte, treaba cu Honda era doar o parere, daca colegii considera ca e mai bine, mai fumos, mai... ce stiu eu cum, atunci asa o facem
Dar argumentul meu cred ca e foarte justificat: nu e cazul sa facem reclama unei firme care nu are nevoie de asaceva si care nici nu vrea sa plateasca
Poate ca dupa infiintarea oficiala a clubului nostru se vor schimba datele problemei
Pana atunci imi mentin parerea

Let it be!

eu cred totusi ca nu s-a discutat cu cine trebuie ...!!! :?
ma indoiesc ca, in fata argumentelor:... ca exista deja o editie si cu pozele de grup facute anul trecut... nu vor pune ceva la bataie :cry:
eventual sensibilizati cu poze din traseele facute (ex. aia a lui florad ... cu cracile, cand a scos motorul din groapa singur...!!! aia a lui stiff, parca, pe zapada...etc )
va dau un exemplu: nu exixta concurs pe meserii la noi (silvicultura) la care sa nu fie sponsori... Husqvarna si Stihl ,.. unul da un fierastrau unul o motounealta...!! sau invers ... nu stiu daca are vreo legatura dar, am zis si eu
nu sunt impotriva de a fi lasati in pace ...dar, parca as incerca sa contactez pe cineva de la honda si daca are cineva vreo informatie despre reprezentantul, dilarul sau directorul sau bla bla bla-ul hondei la noi in teritoriu dati-mi un www sau un nume si ma ocup eu de o intalnire (daca voi fi primit) ...
as vrea totusi sa stiu daca sunteti si de acord cu lucrul asta!!! :roll:
CARPE DIEM !
john
Iti pot arata si tie ...

Mesajde allvlad pe Joi Ian 15, 2009 7:28 pm

vintze scrie:eu nu pot decat stikere sa fac, si eventual tricouri... ecusoane d-alea misto cum a facut Crivatu, din pacate nu pot

domnu' vintze, ecusoane stiu io unde sa facem... si la pret ok... doar asupra modelului sa cadem de acord ;)
Mahatma Gandhi was once asked: "Mr Gandhi, what do you think of Western Civilization?"
He replied: "I think that it would be an excellent idea."
allvlad
Moderator

Vorba de duh: to beer or not to beer...

Mesajde vintze pe Joi Ian 15, 2009 8:54 pm

allvlad scrie:
vintze scrie:eu nu pot decat stikere sa fac, si eventual tricouri... ecusoane d-alea misto cum a facut Crivatu, din pacate nu pot

domnu' vintze, ecusoane stiu io unde sa facem... si la pret ok... doar asupra modelului sa cadem de acord ;)

eu am ecuson de anul trecut. edisone l-a pierdut (sau l-a dat pe bautura da' nu recunoaste)
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Korben Dallas pe Vin Ian 16, 2009 12:51 am

john scrie:[eu cred totusi ca nu s-a discutat cu cine trebuie ...!!! :?
nu sunt impotriva de a fi lasati in pace ...dar, parca as incerca sa contactez pe cineva de la honda si daca are cineva vreo informatie despre reprezentantul, dilarul sau directorul sau bla bla bla-ul hondei la noi in teritoriu dati-mi un www sau un nume si ma ocup eu de o intalnire (daca voi fi primit) ...

john, nu am zis sa fim lasati in pace, dimpotriva
Intr-o lume a imaginii, atat la propriu cat si la figurat, este important sa ne promovam interesul
Daca de aceasta data romanii de la Honda se vor dovedi mai receptivi, nicio problema, punem numele la loc pe stickere
Dar NU pe gratis
OK, suntem mandri ca avem Transalp, dar asta e rezultatul muncii si sacrificiilor facute pe plan material de fiecare dintre noi, nicidecum meritul celor de la Honda
In plus, vrem sa promovam in primul rand comunitatea noastra, ideea de oameni uniti de o pasiune, oameni care depasesc barierele sociale sau materiale si se simt frati cu toti ceilalti posesori de Transalp
Din cate stiu eu, singura reprezentanta Honda din Romania este la Bucuresti
Eu nu am absolut nimic impotriva sa fie contactati, dar cred ca trebuie mai intai sa infiintam clubul, ca persoana juridica, si sunt convins ca atunci se va discuta altfel cu noi
Mona Latif-Ghattas

Imagine

Korben Dallas
Moderator

Mesajde john pe Vin Ian 16, 2009 10:38 am

sunt de acord ca dupa infiintarea clubului vom discuta altfel... si eu m-am gandit ca nu punem numele "moka" ... doar ca trebuie vorbit cu cine trebuie si...
negociat :wink: mai ales ca de la ei nu am avut niciun ajutor cand am cumparat TA-ul... dar, faptul ca "ei" au fost in stare sa gandeasca modelul asta e de ...apreciat!!!... faptul ca noi facem reclama la el trebuie remunerat!! 8)
CARPE DIEM !
john
Iti pot arata si tie ...

Mesajde fade2black pe Vin Ian 16, 2009 11:39 am

Korben, ai o bere! Gandesti la fel ca si mine!
Transalpistii sunt oameni unu' si unu', nu cred ca avem nevoie de nici un sponsor pentru intrunirea asta, ideea e sa ne simtim noi bine si sa ne distram.
Sa ne sponsorizeze cu ce? Bere? Placute de frana? Un banner? Gacici?
Cazare este si e ieftina, loc de cort este, mancare punem mana de la mana si trantim un gratar de vis, BR este, peisaju' bestial.
Mediatizat? De ce? Sa ne simtim mandrii? Sa ne vedem la TV? Cui ii pasa?
Eu vreau asa: cort, gratar, bere, prieteni, foc de tabara, chitara, bancuri, traseu misto', aer curat, soare, voie buna.
Nu vreau: TV, pitzipoance cu tocuri, sponsori, ploaie.

Fade

Korben Dallas scrie:

Intr-o lume a imaginii, atat la propriu cat si la figurat, este important sa ne promovam interesul
Daca de aceasta data romanii de la Honda se vor dovedi mai receptivi, nicio problema, punem numele la loc pe stickere
Dar NU pe gratis
OK, suntem mandri ca avem Transalp, dar asta e rezultatul muncii si sacrificiilor facute pe plan material de fiecare dintre noi, nicidecum meritul celor de la Honda
In plus, vrem sa promovam in primul rand comunitatea noastra, ideea de oameni uniti de o pasiune, oameni care depasesc barierele sociale sau materiale si se simt frati cu toti ceilalti posesori de Transalp
Eu nu am absolut nimic impotriva sa fie contactati, dar cred ca trebuie mai intai sa infiintam clubul, ca persoana juridica, si sunt convins ca atunci se va discuta altfel cu noi
Călătoria este mai importantă decât destinația.

Imagine
http://www.transalp.ro
http://www.transalpclub.ro
fade2black
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Merg unde nu-i semnal!
Kilometraj: 17000

Mesajde john pe Vin Ian 16, 2009 12:33 pm

fratzilor...!!!!
... voi credeti ca io sunt tolomac sa cer ceva ce nu-mi trebuie si care nu are nicio legatura cu intalnirea noastra...???
tot ce ne trebuie avem: br, suc de prune, gratar si mai ales PRIETENI !!! altceva ce ne mai trebuie ???!!!
mie mi s-a parut ca a revenit problema cu sponsorii intalnirii,... pentru ca discutia asta a fost si inainte de Golomos... si am considerat ca "DACA E NEVOIE!!!" putem vorbi cu cineva pentru acest lucru si atat "punct" nicidecum ca le simtim lipsa la intalnire sau ca au cu ce sa ne ajute!!
noi sa fim sanatosi si sa ne gasim si la a cincizecisiuna editie fara sa avem nevoie de prezenta lor...
eu i-mi desfasor activitatea si in natura... si altceva mai frumos decat sa fii cu cei dragi in mijlocul naturii nu cred ca ieczista!!
apreciez si eu ca toti sau majoritatea din gasca noastra gandim in acelasi fel...
8)
CARPE DIEM !
john
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Andy pe Vin Ian 16, 2009 12:47 pm

fade2black scrie:Korben, ai o bere! Gandesti la fel ca si mine!
Transalpistii sunt oameni unu' si unu', nu cred ca avem nevoie de nici un sponsor pentru intrunirea asta, ideea e sa ne simtim noi bine si sa ne distram.
Sa ne sponsorizeze cu ce? Bere? Placute de frana? Un banner? Gacici?
Cazare este si e ieftina, loc de cort este, mancare punem mana de la mana si trantim un gratar de vis, BR este, peisaju' bestial.
Mediatizat? De ce? Sa ne simtim mandrii? Sa ne vedem la TV? Cui ii pasa?
Eu vreau asa: cort, gratar, bere, prieteni, foc de tabara, chitara, bancuri, traseu misto', aer curat, soare, voie buna.
Nu vreau: TV, pitzipoance cu tocuri, sponsori, ploaie.

Fade

Korben Dallas scrie:

Dar NU pe gratis

Total de acord !

Si in alta ordine de idei, prioritatile pe care le vad eu acu' sunt:
1. identificat oameni care au timp & dispozitie ptr. a pune in practica idea referitoare la obtinerea unui statut (care ne-ar oferi ocazia de a pune in practica unele proiecte de viitor) expusa AICI de Vlad,
2. obtinerea statutului juridic ptr. TA Club RO,
3. voie buna, soare, benzina ieftina, aer verde... da'n primu' rand IARNA SCURTA

Avand toate astea, putem sta de vorba, identifica proiecte care merita puse in practica si evident punerea acestora in practica. D'abea atunci cred ca ar merita sa ne batem capu' cu gasirea sponsorilor ptr. finantarea unora din proiecte (ex.: organizarea unei ITT in RO).

Da' pana atunci, o intalnire anuala a noastra nu cred ca merita efortul de a cauta sponsorizari... cred ca o putem organiza pe banii nostrii, in acest fel asigurandu-ne (printre altele) si de faptul ca nu avem nici o conditionare dpdv al organizarii. Mai mult decat atat, cred ca e cel mai bine ca acesta intalnire sa nu fie foarte "vizibila" si super mediatizata... astfel ne asiguram si de calitatea oamenilor care participa (din pct. meu de vedere anul trecut a fost super OK) nu numai de cantitatea participarii... parerea mea.

Nu as vrea sa degenereze acesta intalnire [a se vedea atmosfera de pe cateva forumuri moto de pe la noi si o gramada de intalniri moto transformate exclusiv in camp de lupta / podium de defilare ptr. pitzi (-ponci si -poance)/ singurele momente - pentru unii - pe parcursul unui an de a etala calitatea/statutul de motociclist], avand in vedere faptul ca este SINGURA la care imi face o mare placere sa particip din toate pct. de vedere - astept sa reintalnesc cateva zeci de OAMENI faini cu care ma bucur ca am interactionat LIVE timp de 3 zile, am stat la o bere si o vorba impreuna si am facut cativa km cu ei. :wink:
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Kilometraj: 65000

Mesajde Korben Dallas pe Sâm Ian 17, 2009 3:23 am

Bun
Se pare ca incepem sa aliniem prioritatile, asa cum a punctat Andy
Nu le mai scriu si eu ca nu are rost
Singurul lucru care as vrea sa-l evitam la viitoarea intrunire este cel pe care l-am mai mentionat anterior:
Sa nu mai fie doua grupuri, sau Doamne fereste, mai multe
Decat asa, mai bine imi las si eu scheletul ruginit afara, la cort

P.S. Andy, lasa iarna la locul ei, ca si asa sunt destule probleme
P.S.2 E jale mare cu tricourile. Trebuie sa-l convingem pe crivat sa mai faca 100
Mona Latif-Ghattas

Imagine

Korben Dallas
Moderator

Mesajde vintze pe Sâm Ian 17, 2009 8:53 am

Korben Dallas scrie:P.S.2 E jale mare cu tricourile. Trebuie sa-l convingem pe crivat sa mai faca 100

din cate am inteles crivatul are programata o tura frumoasa de facut impreuna cu a lui bucovina mc, deci anul asta o sa-si fumeze narghileaua pe alte meleaguri. tricourile le-ar putea vopsi un baiat de la mine de la slujba. asa ca-i trebuie doar suportul. si nu stiu cum e pe la voi, dar pe mine ma afecteaza criza asta financiara de cand m-am nascut si duc o lipsa acuta de lichiditati :roll: daca fac rost de 100 de tricouri o sa le si stampilez. o sa ma uit la chinezii din europa ca sa aiba un pret decent-si daca nu le vreti o sa ma imbrac toata viata in tricouri transalp.ro. ideea e ca traficul in bucuresti este cum este, si e dificil sa ajung in chinatown (colentina) dimineata, pana nu incepe sezonul...
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Korben Dallas pe Sâm Ian 17, 2009 2:50 pm

Pai daca negociezi cu un galbejit sa cumperi de la el 100 tricouri de marimi diferite sunt convins ca le scoti la juma' de pret
Important este sa fie de bumbac, nu de cine stie ce PVC. PGR, NGT, DDF sau alte inventii sintetice
Da si tu un IBAN si iti trimitem fiecare niste lei romanesti, mai intai trebuie vazut ce si cat
Vreme este destula, asa ca traficul din satul cu ministri nu trebuie sa te ingrijoreze chiar asa de mult, pana in martie-aprilie ajunge careva din voi acolo, in chinavillage, pardon, chinatown :D
Mona Latif-Ghattas

Imagine

Korben Dallas
Moderator

Mesajde tazspy pe Sâm Ian 17, 2009 6:27 pm

POATE TRICOURILE LE GASIM TOT LA CRIVAT,SUNT DE CALITATE,DE INSCRIPTIONAT VEDEM NOI,APROPO DE STEME POTE VA INSPIRATI SI DIN DESENELE LUI CRIVAT DIN ALEGE SIGLA TRANSALP PAG. 8 CRED CA SUNT INTERESANTE CU TAUL PE MUNTE.DESPRE HONDA PE SIGLA STIITI PAREREA MEA INCA NU MERITA ,DAR CINE STIE IN VIITOR???
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii