Moderatori: Andy, Korben Dallas
Korben Dallas scrie:sa va spun una buna: exista persoane (nu motociclisti) care habar nu au ca Transalp e facut de Honda
vintze scrie:ok. putem incerca la kawa sau suzuki?

Korben Dallas scrie:vintze scrie:ok. putem incerca la kawa sau suzuki?
Ar fi culmea sa ne dea aia bani
Pe de alta parte, treaba cu Honda era doar o parere, daca colegii considera ca e mai bine, mai fumos, mai... ce stiu eu cum, atunci asa o facem
Dar argumentul meu cred ca e foarte justificat: nu e cazul sa facem reclama unei firme care nu are nevoie de asaceva si care nici nu vrea sa plateasca
Poate ca dupa infiintarea oficiala a clubului nostru se vor schimba datele problemei
Pana atunci imi mentin parerea
Let it be!
vintze scrie:eu nu pot decat stikere sa fac, si eventual tricouri... ecusoane d-alea misto cum a facut Crivatu, din pacate nu pot
allvlad scrie:vintze scrie:eu nu pot decat stikere sa fac, si eventual tricouri... ecusoane d-alea misto cum a facut Crivatu, din pacate nu pot
domnu' vintze, ecusoane stiu io unde sa facem... si la pret ok... doar asupra modelului sa cadem de acord
john scrie:[eu cred totusi ca nu s-a discutat cu cine trebuie ...!!!![]()
nu sunt impotriva de a fi lasati in pace ...dar, parca as incerca sa contactez pe cineva de la honda si daca are cineva vreo informatie despre reprezentantul, dilarul sau directorul sau bla bla bla-ul hondei la noi in teritoriu dati-mi un www sau un nume si ma ocup eu de o intalnire (daca voi fi primit) ...
as vrea totusi sa stiu daca sunteti si de acord cu lucrul asta!!!

Korben Dallas scrie:john scrie:[eu cred totusi ca nu s-a discutat cu cine trebuie ...!!!![]()
nu sunt impotriva de a fi lasati in pace ...dar, parca as incerca sa contactez pe cineva de la honda si daca are cineva vreo informatie despre reprezentantul, dilarul sau directorul sau bla bla bla-ul hondei la noi in teritoriu dati-mi un www sau un nume si ma ocup eu de o intalnire (daca voi fi primit) ...
john, nu am zis sa fim lasati in pace, dimpotriva
Intr-o lume a imaginii, atat la propriu cat si la figurat, este important sa ne promovam interesul
Daca de aceasta data romanii de la Honda se vor dovedi mai receptivi, nicio problema, punem numele la loc pe stickere
Dar NU pe gratis
OK, suntem mandri ca avem Transalp, dar asta e rezultatul muncii si sacrificiilor facute pe plan material de fiecare dintre noi, nicidecum meritul celor de la Honda
In plus, vrem sa promovam in primul rand comunitatea noastra, ideea de oameni uniti de o pasiune, oameni care depasesc barierele sociale sau materiale si se simt frati cu toti ceilalti posesori de Transalp
Din cate stiu eu, singura reprezentanta Honda din Romania este la Bucuresti
Eu nu am absolut nimic impotriva sa fie contactati, dar cred ca trebuie mai intai sa infiintam clubul, ca persoana juridica, si sunt convins ca atunci se va discuta altfel cu noi
fade2black scrie:Korben, ai o bere! Gandesti la fel ca si mine!
Transalpistii sunt oameni unu' si unu', nu cred ca avem nevoie de nici un sponsor pentru intrunirea asta, ideea e sa ne simtim noi bine si sa ne distram.
Sa ne sponsorizeze cu ce? Bere? Placute de frana? Un banner? Gacici?
Cazare este si e ieftina, loc de cort este, mancare punem mana de la mana si trantim un gratar de vis, BR este, peisaju' bestial.
Mediatizat? De ce? Sa ne simtim mandrii? Sa ne vedem la TV? Cui ii pasa?
Eu vreau asa: cort, gratar, bere, prieteni, foc de tabara, chitara, bancuri, traseu misto', aer curat, soare, voie buna.
Nu vreau: TV, pitzipoance cu tocuri, sponsori, ploaie.
FadeKorben Dallas scrie:john scrie:[eu cred totusi ca nu s-a discutat cu cine trebuie ...!!!![]()
john, nu am zis sa fim lasati in pace, dimpotriva
Intr-o lume a imaginii, atat la propriu cat si la figurat, este important sa ne promovam interesul
Daca de aceasta data romanii de la Honda se vor dovedi mai receptivi, nicio problema, punem numele la loc pe stickere
Dar NU pe gratis
OK, suntem mandri ca avem Transalp, dar asta e rezultatul muncii si sacrificiilor facute pe plan material de fiecare dintre noi, nicidecum meritul celor de la Honda
In plus, vrem sa promovam in primul rand comunitatea noastra, ideea de oameni uniti de o pasiune, oameni care depasesc barierele sociale sau materiale si se simt frati cu toti ceilalti posesori de Transalp
Din cate stiu eu, singura reprezentanta Honda din Romania este la Bucuresti
Eu nu am absolut nimic impotriva sa fie contactati, dar cred ca trebuie mai intai sa infiintam clubul, ca persoana juridica, si sunt convins ca atunci se va discuta altfel cu noi

Korben Dallas scrie:P.S.2 E jale mare cu tricourile. Trebuie sa-l convingem pe crivat sa mai faca 100

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori