dragi colegi transalpisti, am si io o singura rugaminte fata de ce am tot cetit pacili shea........ lasati mi va rog o minima placere de a crede ca forumu si oamenii de aici sunt ultimu bastion al bunului simtz si al "altceva" ului in sensu bun al cuvantului, asta comparand cu motococalarism.ro
asa ca va rog haideti sa ramanem asa cum suntem ptr. ca ne shade bine asa, vb poetului.....asta ptr a nu ne amesteca avec maksima gloata de mare pork si mizerie de site u de mare kakao mai sus mentzionat, unde toti nedoritzii si nedoritele, sau mai exact toti terminatzii si toate penibilele, care in majoritatea cazurilor n au nici cea mai vaga legatura cu motocicleta si motociclismul, se baga in seama , se gudura , cersesc atentie sau se cred minivedete , lideri de opinie sau mai stiu eu ce. \asa ca va rog sa okolim pedant derizoriu de pe forumul vecin, si sa ne vedem de ale noastre orice ar fi......adiac sa nu amestecam borcanele....a se citi diferentele mari de atitudine , iq, educatie , comportament si altele.....lucruri care ne facc deosebiti de altzii

))
adica sa ramnem asa cum suntem ....fara tam tam, fas uri , rachete torpile si poknitori ca s satul
ne amestecam cu gloata si n ar fi frumos
toate cele bune