TRANSALP MEETING ROMANIA 2009 [30 iulie-2 august]

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: TRANSALP MEETING ROMANIA 2009

Mesajde mihai m pe Vin Mar 13, 2009 9:38 pm

angi, mai bine fii tu spionul nostru, ca un bmw nu bate la ochi intre bmw-uri

Nicule cred ca o sa te dezamagesc. stateam de vorba cu Edi si am relizat ca de fapt Kali si Ralucone sunt de fapt un fel de Mihaela Radulescu cu Andreea Marin... deci e destul de greu sa le duci pe amandoua la aceeasi intrunire... dar eu zic sa ne multumim cu kali... iti spun eu ca o sa fie de ajuns :belitu':

Daca mai vine si Ralucone, ni se ridica deja foarte mult prestigiul
--------nu ma intereseaza acest tip de prestigiu,nu am de demonstrat nimic nimanui

m-am simtit bine anul trecut (si nu cred ca sunt singurul)si fara prezenta vreunei "vedete"
mihai m
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: sa se dea numa' cate una...
Kilometraj: 0

Mesajde Angi pe Vin Mar 13, 2009 11:00 pm

mihai m scrie:angi, mai bine fii tu spionul nostru, ca un bmw nu bate la ochi intre bmw-urie"

Eu voi merge de 1 mai la o plimbare de 4 zile. N-o sa mai am bani si pentru intalnirea bmw. Sincer, cred ca va veti descurca foarte bine si fara "ajutoare" din afara. Eu abia astept intalnirea voastra :bounce:
Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde edisone pe Sâm Mar 14, 2009 10:09 pm

Daca mai vine si Ralucone, ni se ridica deja foarte mult prestigiul
--------nu ma intereseaza acest tip de prestigiu,nu am de demonstrat nimic nimanui

m-am simtit bine anul trecut (si nu cred ca sunt singurul)si fara prezenta vreunei "vedete"[/quote]

asa este Mihai si eu m-am simtit minunat alaturi de niste transalpisti (si nu numai) de nota 10, anul trecut la Golomos. Dar Kali si Ralucone sunt doua personaje deosebite care se implica foarte mult in actiuni caritabile. Eu cred ca Nicu a vrut sa spuna ca vom puta avea ocazia sa le cunoastem si poate chiar sa luam lectii de sustinere si de a incerca, de ce nu, sa facem si noi astfel de actiuni.
n-avem de demonstrat nimanui nimic, doar noua insusi.
Imagine
edisone
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 爱本田

Mesajde Kali pe Dum Mar 15, 2009 11:33 am

Alea jacta est!

Mi-am luat concediul la vara in functie de intrunirea voastra, asa ca va poftesc sa nu tineti locatia secreta :))
Ideea de Vidra mi-a suras foarte mult, pt ca acel loc este unul cu o valoare deosebita pentru mine. Daca va hotarati la alta locatie, tot vin, ca-s precum ciulinul: nu scapati de mine. :)

N-auziti sfarait de gratare incinse si muzica de chitara? Ca io aud :) E cazul sa iau pastile, a?:)

Va pup,

K.
Kali
Cum ii zice la ....

Mesajde Korben Dallas pe Dum Mar 15, 2009 10:43 pm

Kali scrie:Alea jacta est!

Mi-am luat concediul la vara in functie de intrunirea voastra,

K.

Ca sa vezi
Intrunirea a fost programata dupa concediul meu :D

Bine ai venit pe forumul nostru, Kali :bounce:
Din cate stiu eu, esti singura fata de p'aci
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde tazspy pe Lun Mar 16, 2009 10:13 am

Eu cred ca cine vrea sa ne onoreze cu prezenta e binevenit si mai ales binevenita,mai cred ca ne intalnim ca sa ne simtim bine impreuna ,nu conteaza de unde venim cat de urati sau frumosi suntem ce an e moto care calarim cat de saraci sau bogati suntem sau ce prestigiu avem sau vedete suntem.Asa ca e loc destul pentru amandoua daca doresc si le face placere sa vina si daca au ceva de impartit poate se impaca la intrunirea noastra ca poate impreuna pot fi mai puternice( :twisted: ) ,este o provocare :?: :?: :?:ANUL TRECUT A FOST FRUMOS, SPER CA ANUL ACESTA SA FIM MAI MULTI SI MAI FRUMOS(daca se poate :?: ). :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :Dejtu2: :Salutare:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

Mesajde mandeamarcu pe Mie Mar 18, 2009 12:15 pm

am inteles ca vine nu stiu cine......... pentru mine nu prea conteaza, io vreau sa vina prietenii de pe transalp.ro :bounce: , dar in final ce locatie ramane, ca vorba aia ....sa ne organizam, ca de zece minute.................... :shaking2:
Feriti-va de oamenii lipsiti de pasiuni sau de vicii, contactul cu ei e molipsitor, poate sa duca la pierderea pasiunilor sau viciilor voastre
mandeamarcu
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: tk cinel system

Mesajde Korben Dallas pe Mie Mar 18, 2009 5:09 pm

mandeamarcu scrie:am inteles ca vine nu stiu cine......... pentru mine nu prea conteaza, io vreau sa vina prietenii de pe transalp.ro :bounce: , dar in final ce locatie ramane, ca vorba aia ....sa ne organizam, ca de zece minute.................... :shaking2:

Pentru mine contează cine vine, şi încă destul de mult. Evident, este doar părerea mea

Despre locaţie, am scris cu câteva pagini mai devreme că voi merge împreună cu Geza (fade2black) la primăvară în vizită de lucru
Cum la Arad astăzi am fost gratulaţi cu ninsoarea mieilor, nu cred ca la munte a sosit deja primăvara...
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vest pe Joi Mar 19, 2009 10:31 pm

Korben Dallas scrie:
mandeamarcu scrie:am inteles ca vine nu stiu cine......... pentru mine nu prea conteaza, io vreau sa vina prietenii de pe transalp.ro :bounce: , dar in final ce locatie ramane, ca vorba aia ....sa ne organizam, ca de zece minute.................... :shaking2:

Pentru mine contează cine vine, şi încă destul de mult. Evident, este doar părerea mea

Despre locaţie, am scris cu câteva pagini mai devreme că voi merge împreună cu Geza (fade2black) la primăvară în vizită de lucru
Cum la Arad astăzi am fost gratulaţi cu ninsoarea mieilor, nu cred ca la munte a sosit deja primăvara...

hi,

Cand vreti sa mergeti incolo dati un bip ca viu siu eu!!

:mrgreen:
In Nemurirea Mea,Am Trecut Si Pe AICI... Imagine
vest
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Nu fii pork
Kilometraj: 40000

Mesajde Korben Dallas pe Vin Mar 20, 2009 12:59 am

vest scrie:hi,

Cand vreti sa mergeti incolo dati un bip ca viu siu eu!!

Copy that, skipper!
Daca e prea frig in mai, e posibil sa mergem cu masina, dar nu e sigur
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Mesajde marce pe Sâm Mar 21, 2009 3:51 pm

Salut,

Ma bag si eu la o plimbare,indiferent cu ce se merge!
marce
Cred ca stiu ...

Kilometraj: 42000

Mesajde Angi pe Dum Mar 22, 2009 8:41 pm

Pentru putina mediatizare a evenimentului, nu cred ca ar strica un topic la categoria "Intalniri, evenimente, excursii" pe site-urile motociclism.ro si pro-bike.ro. Poate mai sunt transalpisti care nu stiu de siteul sau intalnirea asta.
Ar fi interesant daca s-ar vorbi cu cei de la reprezentanta Honda ca sa aduca niste motoare pentru drive test.

Bafta
Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vintze pe Dum Mar 22, 2009 8:57 pm

Angi scrie:Pentru putina mediatizare a evenimentului, nu cred ca ar strica un topic la categoria "Intalniri, evenimente, excursii" pe site-urile motociclism.ro si pro-bike.ro. Poate mai sunt transalpisti care nu stiu de siteul sau intalnirea asta.
Ar fi interesant daca s-ar vorbi cu cei de la reprezentanta Honda ca sa aduca niste motoare pentru drive test.

Bafta

angi, s-a mai discutat problema Honda si la club. nu sunt interesati. nu au nevoie de reclama. :Greata2:
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde Ramirez pe Lun Mar 30, 2009 11:03 pm

dragi colegi transalpisti, am si io o singura rugaminte fata de ce am tot cetit pacili shea........ lasati mi va rog o minima placere de a crede ca forumu si oamenii de aici sunt ultimu bastion al bunului simtz si al "altceva" ului in sensu bun al cuvantului, asta comparand cu motococalarism.ro

asa ca va rog haideti sa ramanem asa cum suntem ptr. ca ne shade bine asa, vb poetului.....asta ptr a nu ne amesteca avec maksima gloata de mare pork si mizerie de site u de mare kakao mai sus mentzionat, unde toti nedoritzii si nedoritele, sau mai exact toti terminatzii si toate penibilele, care in majoritatea cazurilor n au nici cea mai vaga legatura cu motocicleta si motociclismul, se baga in seama , se gudura , cersesc atentie sau se cred minivedete , lideri de opinie sau mai stiu eu ce. \asa ca va rog sa okolim pedant derizoriu de pe forumul vecin, si sa ne vedem de ale noastre orice ar fi......adiac sa nu amestecam borcanele....a se citi diferentele mari de atitudine , iq, educatie , comportament si altele.....lucruri care ne facc deosebiti de altzii :)))

adica sa ramnem asa cum suntem ....fara tam tam, fas uri , rachete torpile si poknitori ca s satul
ne amestecam cu gloata si n ar fi frumos

toate cele bune
Ramirez
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: las o asheaaaaaa
Kilometraj: 72000

Mesajde fade2black pe Lun Mar 30, 2009 11:25 pm

Adevarat ai grait!
:Dejtu:

Fade
Ramirez scrie:dragi colegi transalpisti, am si io o singura rugaminte fata de ce am tot cetit pacili shea........ lasati mi va rog o minima placere de a crede ca forumu si oamenii de aici sunt ultimu bastion al bunului simtz si al "altceva" ului in sensu bun al cuvantului, asta comparand cu motococalarism.ro

asa ca va rog haideti sa ramanem asa cum suntem ptr. ca ne shade bine asa, vb poetului.....asta ptr a nu ne amesteca avec maksima gloata de mare pork si mizerie de site u de mare kakao mai sus mentzionat, unde toti nedoritzii si nedoritele, sau mai exact toti terminatzii si toate penibilele, care in majoritatea cazurilor n au nici cea mai vaga legatura cu motocicleta si motociclismul, se baga in seama , se gudura , cersesc atentie sau se cred minivedete , lideri de opinie sau mai stiu eu ce. \asa ca va rog sa okolim pedant derizoriu de pe forumul vecin, si sa ne vedem de ale noastre orice ar fi......adiac sa nu amestecam borcanele....a se citi diferentele mari de atitudine , iq, educatie , comportament si altele.....lucruri care ne facc deosebiti de altzii :)))

adica sa ramnem asa cum suntem ....fara tam tam, fas uri , rachete torpile si poknitori ca s satul
ne amestecam cu gloata si n ar fi frumos

toate cele bune
Călătoria este mai importantă decât destinația.

Imagine
http://www.transalp.ro
http://www.transalpclub.ro
fade2black
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Merg unde nu-i semnal!
Kilometraj: 30000

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii