maddog scrie:pentru cei din bucuresti:ramane sa ne vedem miercuri seara la bikers?
nu pot să vin în bikers, lucrez!
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
maddog scrie:pentru cei din bucuresti:ramane sa ne vedem miercuri seara la bikers?

ady scrie:vintze scrie:fabian scrie:Eu plec joi dimineatza din Hunedoara spre Petrosani - Obarsia Lotrului. Ai mei din hunedoara nu vor veni decat Vineri asha ca incer sa ma aciuez pe langa un grup din alt judet care pleaca de joi spre intalnirea transalpistilor.
CU BENZINA INCA NU SUNT IN CLAR..............VOM AVEA PE CINEVA CU MASINA CARE SA AIBA O REZERVA DE BENZINA SAR RAMANE IN SARCINA FIECARUIA DINTRE NOI...?
DE UNDEVA DIN TOPIC REIESE CA AVEM SI O DUBA CA "ASISTENTZA"......POATE NU AR FI RAU SA NE INSCRIEM CU BENZINA DE REZERVA.....
CINEVA SA FACA O LISTA UNDE SA NE INSCRIEM CU 10 LITRI DE CACIULA FIECARE DINTRE DORITORI.
nu stiu daca are cineva bani de "investit" in benzină pentru toată lumea. Dubiţa am înţeles că o "aranjează" Ady, de la Bucureşti până acolo. Nu cred că e maşină de asistenţă, şi nu ştiu dacă o să stea tot timpul cu noi
-Masina nu este de "asistenta" (nu avem licenta),este pt surplus de bageje,cumparaturi,etc
-Benzina o varam pe nv si daca fac rost de recipiente sigure voi lua eu ~100l pt cei din tara pentru ca Bucurestiul v-a merge imreuna cu masina si isi pot platii fiecare
-Masina sta cu noi pana Duminica la pranz

vest scrie::Salutare:
countdown T-7h....

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori