vintze scrie:Imih scrie:cate despre defilare sincer... nustiu exista destule alte adunari la care mergem la defilare si alte cele aici parca ar fi frumos o defialre in natura nu printre manelari blocuri si alte cele ca si cand ne-am etala motoarele! Propun mai bine o tura de o zi in "haita" prin munti si sa fie aia defilarea noastra! Ce ziceti ? Haideti sa fie adunarea noastra una speciala care sa nu se asemen cu nici o alta intrunire din tara!
nu ma intereseaza manelarii si nici blocurile, cand zic defilare eu imi imaginez un filmult de 10 minute pe youtube in care sa te plictisesti numarand transalpuri, africane si ce-or mai vrea sa vina, eventual capturat de un pasager binevoitor dintr-un varf de stanca. ceva care sa-i arat lui fiu-meu si sa-i zic: iti place tata? am fost si eu acolo.
Deaord cu tine ... dar ce rau este daca se face acest filmulet pe un traseu de munte si cineva sa filmeze de sus cum se face defilare printre stanci pe trasee montane cum trec sute de motoare de TA sau mai stiu eu ce si nu printre cocii cu manele, nu te-ai mandri mai mult la fiul tau .... uite in acea defilare unica in tara am fost si eu

News