Moderatori: Andy, manach, B43XTM
maddog scrie:Eu vreau la pescuit !!!
Angi scrie:Andy scrie:Angi scrie:BMWisti primiti?
Numa' cu o conditie... sa ne mai exlici oodata cum iese KTM-u' din santuri si rigole d-alea d'un metru adancime![]()
Ok, dar de data asta cu BMWu'![]()
-------------------------------------------------------------------------------------
fade2black scrie::Salutare: Welcome mister Angi![]()
Multumim de propuneri, orice idee e binevenita. Cu privire la TRASEUL OFICIAL al intrunirii ne propunem sa adunam cati mai multi participanti, anu' trecut am cam luat-o in freza si abia am incropit acolo o mana de oameni. Vezi foto:
Ne gandim sa facem inconjurul lacului Vidra plecand de la Obirsie, asa cum zice si Korben.
Apoi in rest e program de voie, fiecare face ce-i taie capu': trasee, pescuit, gratare, bataie cu manelistii, table, sah s.a.m.d.
Traseul tau cu negru e super, eu personal sunt pro, mai ales portiunea aia la stanga de pe Transalpina, care am inteles ca e un drum "startegic" facut de austrieci. Trebe vizionat![]()
Numa bine,
Fade
fade2black scrie::Salutare: Welcome mister Angi![]()
Multumim de propuneri, orice idee e binevenita. Cu privire la TRASEUL OFICIAL al intrunirii ne propunem sa adunam cati mai multi participanti, anu' trecut am cam luat-o in freza si abia am incropit acolo o mana de oameni. Vezi foto:
Ne gandim sa facem inconjurul lacului Vidra plecand de la Obirsie, asa cum zice si Korben.
Apoi in rest e program de voie, fiecare face ce-i taie capu': trasee, pescuit, gratare, bataie cu manelistii, table, sah s.a.m.d.
Traseul tau cu negru e super, eu personal sunt pro, mai ales portiunea aia la stanga de pe Transalpina, care am inteles ca e un drum "startegic" facut de austrieci. Trebe vizionat![]()
Numa bine,
Fade

sisoie scrie: la Obarsie este balamuc intotdeauna in acea perioada. E plin de masini, corturi, muzici de toate felurile.
Parca si eu tind spre niste locuri mai linistite, banuiesc ca se gasesc in zona, dar asta o s-o stabileasca tot majoritatea.
mandeamarcu scrie:sisoie scrie: la Obarsie este balamuc intotdeauna in acea perioada. E plin de masini, corturi, muzici de toate felurile.
Parca si eu tind spre niste locuri mai linistite, banuiesc ca se gasesc in zona, dar asta o s-o stabileasca tot majoritatea.
sper sa fie asa cum zici si un loc mai linistit care sa aiba calmul intrunirii de anul trecut, zicea cineva de lupta cu tiganii, pardon menelisti no problem
vintze scrie:mandeamarcu scrie:sisoie scrie: la Obarsie este balamuc intotdeauna in acea perioada. E plin de masini, corturi, muzici de toate felurile.
sper sa fie asa cum zici si un loc mai linistit care sa aiba calmul intrunirii de anul trecut, zicea cineva de lupta cu tiganii, pardon menelisti no problem
eu cred ca daca vor vedea 100 de oameni seriosi, blanzi, si cu bun simt calare pe mobre dand cercuri in jurul lor si scotand diverse zgomote ascutite, asa cum se purtau in inalta societate comanshii de la curtea lui john wayne, probabil nici nu o sa fie nevoie sa descalecam
Korben Dallas scrie:......vor putea să ne furnizeze informaţii suplimentare în legătură cu vreo cabană pentru cei care nu vor la cort

Angi scrie:Korben Dallas scrie:......vor putea să ne furnizeze informaţii suplimentare în legătură cu vreo cabană pentru cei care nu vor la cort
Pai asta e o problema. Eu in zona aia nu prea stiu cabane, dar asta nu inseamna ca nu exista. Poate stiu altii.
Din ce stiu eu, ca posibilitate de cazare ar fi Voineasa, dar aia e statiune si nu cred ca-si doreste nimeni in aglomeratie. La Vidra exista niste hoteluri dar sunt parasite. Nu prea se poate sta in ele. La Vidra nu mai stiu altceva. Obarsia Lotrului e penala din cauza "faunei" si mare lucru nu cred ca mai ramane. Posibilitatea de campare e la lacul Vidra, sau cel putin era. Sper sa nu se fi gandit vreo autoritate sa interzica asta. Tin minte ca parca mai erau corturi pe langa lacurile Petrimanu si Galbenu.
Concluzie din ce stiu eu:
- Cazare pensiune = Voineasa
- Cort = Lacul Vidra si s-ar putea lacurile Galbenu si Petrimanu.
- Cazare + cort = 0 (repet, din ce stiu eu)
Sper totusi sa existe cineva care cunoaste zona mai bine. Poate reusim sa gasim ceva acceptabil pentru toata lumea. Sau, un drum pana acolo va rezolva multe necunoscute.
bafta
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori