TRANSALP MEETING ROMANIA 2009 [30 iulie-2 august]

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: TRANSALP MEETING ROMANIA 2009

Mesajde Imih pe Lun Feb 02, 2009 11:07 am

Parerea mea este sa supunem la vot! Mi se pare o idee mult mai buna cu o adunare numai cu corturile departe de ochii lumii!
Imih
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Be Free Live for Ever
Kilometraj: 42600

Mesajde maddog pe Lun Feb 02, 2009 5:45 pm

Eu vreau la pescuit !!!
maddog
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 0

Mesajde john pe Lun Feb 02, 2009 5:47 pm

maddog scrie:Eu vreau la pescuit !!!

...si la foc nu?? cu o frigare?? :bounce: :wink:
CARPE DIEM !
john
Iti pot arata si tie ...

Mesajde tazspy pe Lun Feb 02, 2009 5:57 pm

Stai la coada cu pestele :evil: Si eu tot mincinos problema e ca poate o sa traga si ce facem cand ne-o baga la fund(in apa) :lol:
tazspy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: SI EU TOT OM,CRED

Mesajde fade2black pe Lun Feb 02, 2009 10:34 pm

:Salutare: Welcome mister Angi :soarele:

Multumim de propuneri, orice idee e binevenita. Cu privire la TRASEUL OFICIAL al intrunirii ne propunem sa adunam cati mai multi participanti, anu' trecut am cam luat-o in freza si abia am incropit acolo o mana de oameni. Vezi foto:

Imagine

Ne gandim sa facem inconjurul lacului Vidra plecand de la Obirsie, asa cum zice si Korben.

Apoi in rest e program de voie, fiecare face ce-i taie capu': trasee, pescuit, gratare, bataie cu manelistii :Pirat: , table, sah s.a.m.d.
Traseul tau cu negru e super, eu personal sunt pro, mai ales portiunea aia la stanga de pe Transalpina, care am inteles ca e un drum "startegic" facut de austrieci. Trebe vizionat :wink:

Numa bine,

Fade

Angi scrie:
Andy scrie:
Angi scrie:BMWisti primiti? :alien:

Numa' cu o conditie... sa ne mai exlici oodata cum iese KTM-u' din santuri si rigole d-alea d'un metru adancime :Limboc: :lol:

Ok, dar de data asta cu BMWu' :alien:

-------------------------------------------------------------------------------------
Călătoria este mai importantă decât destinația.

Imagine
http://www.transalp.ro
http://www.transalpclub.ro
fade2black
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Merg unde nu-i semnal!
Kilometraj: 30000

Mesajde Korben Dallas pe Lun Feb 02, 2009 11:00 pm

fade2black scrie::Salutare: Welcome mister Angi :soarele:

Multumim de propuneri, orice idee e binevenita. Cu privire la TRASEUL OFICIAL al intrunirii ne propunem sa adunam cati mai multi participanti, anu' trecut am cam luat-o in freza si abia am incropit acolo o mana de oameni. Vezi foto:

Ne gandim sa facem inconjurul lacului Vidra plecand de la Obirsie, asa cum zice si Korben.

Apoi in rest e program de voie, fiecare face ce-i taie capu': trasee, pescuit, gratare, bataie cu manelistii :Pirat: , table, sah s.a.m.d.
Traseul tau cu negru e super, eu personal sunt pro, mai ales portiunea aia la stanga de pe Transalpina, care am inteles ca e un drum "startegic" facut de austrieci. Trebe vizionat :wink:

Numa bine,

Fade

Anul trecut nici nu am avut traseu oficial, remember?
...
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde Angi pe Lun Feb 02, 2009 11:00 pm

fade2black scrie::Salutare: Welcome mister Angi :soarele:

Imagine

Numa bine,

Fade

Inteleg ca pe TRASEUL OFICIAL se va desfasura defilarea.
Eu v-am sugerat acest traseu nu ca traseu de defilare. Ma gandeam ca putem merge impreuna pe acolo dupa defilarea oficiala. Suprafata de rulare seamana cu cea a unui drum de tara, dar peisajele sunt superbe. Pe traseul asta am fost impreuna cu Mihai M. Eventual va poate povesti si el cate ceva despre cariera de Mica si lacurile Petrimanu si Galbenu. O sa va pun si niste poze. Am propus drumul asta mai mult pentru voi, deoarece eu am fost pe acolo deja.
Oricum, asa cum am mai spus, unde mergeti voi merg si eu. Orice hotarare luati pentru mine e super ok :Dejtu2:

bafta :alien:
Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Angi pe Mar Feb 03, 2009 12:26 pm

Am promis ca revin cu niste poze. Iata.

Lacul Vidra din nou.

Imagine

Imagine

Acum drumul intre Lacul Vidra si Voineasa.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Si acum drumul si lacurile dintre Voineasa si drumul 67C

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Acestea fiind cateva poze facute pe drumul indicat cu negru pe harta de mai sus.

Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde sisoie pe Mar Feb 03, 2009 4:17 pm

Salutam pe toata lumea, bun venit pe la noi Angi!
Vad ca ai propus exact traseul pe care vreu sa-l fac si eu. Nu tin neaparat sa fie cel oficial (pe care o sa-l aleaga majoritatea) dar sigur merita facut.
Mai vin si eu cu o completare sau varianta la ce ai propus tu (drumul marcat cu rosu). Oricum zona e plina de trasee toate la fel de frumoase ,cel putin din ce gasesti prin harti.
In cea ce priveste locul in care vom sta este intradevar o problema pentru ca la Obarsie este balamuc intotdeauna in acea perioada. E plin de masini, corturi, muzici de toate felurile.
Parca si eu tind spre niste locuri mai linistite, banuiesc ca se gasesc in zona, dar asta o s-o stabileasca tot majoritatea. Tre sa mai dezbatem pe tema asta ca sa impacam pe toata lumea.
Cele bune! :Salutare:
Fişiere ataşate
Obarsie_cr.jpg
sisoie
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: in vino veritas
Kilometraj: 50000

Mesajde mandeamarcu pe Mie Feb 04, 2009 12:31 am

sisoie scrie: la Obarsie este balamuc intotdeauna in acea perioada. E plin de masini, corturi, muzici de toate felurile.
Parca si eu tind spre niste locuri mai linistite, banuiesc ca se gasesc in zona, dar asta o s-o stabileasca tot majoritatea.

sper sa fie asa cum zici si un loc mai linistit care sa aiba calmul intrunirii de anul trecut, zicea cineva de lupta cu tiganii, pardon menelisti no problem :Dejtu:
Feriti-va de oamenii lipsiti de pasiuni sau de vicii, contactul cu ei e molipsitor, poate sa duca la pierderea pasiunilor sau viciilor voastre
mandeamarcu
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: tk cinel system

Mesajde vintze pe Mie Feb 04, 2009 10:43 am

mandeamarcu scrie:
sisoie scrie: la Obarsie este balamuc intotdeauna in acea perioada. E plin de masini, corturi, muzici de toate felurile.
Parca si eu tind spre niste locuri mai linistite, banuiesc ca se gasesc in zona, dar asta o s-o stabileasca tot majoritatea.

sper sa fie asa cum zici si un loc mai linistit care sa aiba calmul intrunirii de anul trecut, zicea cineva de lupta cu tiganii, pardon menelisti no problem :Dejtu:

eu cred ca daca vor vedea 100 de oameni seriosi, blanzi, si cu bun simt calare pe mobre dand cercuri in jurul lor si scotand diverse zgomote ascutite, asa cum se purtau in inalta societate comanshii de la curtea lui john wayne, probabil nici nu o sa fie nevoie sa descalecam :Pirat:
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde Imih pe Mie Feb 04, 2009 11:06 am

vintze scrie:
mandeamarcu scrie:

eu cred ca daca vor vedea 100 de oameni seriosi, blanzi, si cu bun simt calare pe mobre dand cercuri in jurul lor si scotand diverse zgomote ascutite, asa cum se purtau in inalta societate comanshii de la curtea lui john wayne, probabil nici nu o sa fie nevoie sa descalecam :Pirat:

OOOO da ! Eu nu as miza pe asta! cand prostul e provocat i se vosr scula penele iar eu voi merge sa ma relaxez nu sa ma enervez sau daca e adunare de "mancat manlaro-tigani " atunci sa stiu ca ma voi pregati ca atare :mrgreen: ! Dar daca nu e eu propun un loc linistit in care sa savurez linistea caldura si frumusestea naturi si sa stau sa ascult cum"cresc pietrele"!
Imih
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Korben Dallas pe Mie Feb 04, 2009 2:01 pm

Bun...
Hai să incerc să trag o concluzie după informaţiile furnizate de voi
Obârşia Lotrului rămâne ca referinţă şi loc de întâlnire primar (sau primordial, cum vreţi voi)
E clar că toti suntem cu nervii la pământ şi că toţi vrem linişte, nu manele şi lupte cu maneliştii
Am observat că există printre noi băieţi care cunosc zona, ceea ce e bine
Înseamnă că aceşti băieţi vor putea să ne furnizeze informaţii suplimentare în legătură cu vreo cabană pentru cei care nu vor la cort
Eu, având în vedere că am doar 24, ani optez pentru cort
Un singur lucru este imperativ pentru o adunare ca a noastră: apa
Toţi şi toate vom avea nevoie de apă, de preferinţă curgătoare
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde Angi pe Mie Feb 04, 2009 3:59 pm

Korben Dallas scrie:......vor putea să ne furnizeze informaţii suplimentare în legătură cu vreo cabană pentru cei care nu vor la cort

Pai asta e o problema. Eu in zona aia nu prea stiu cabane, dar asta nu inseamna ca nu exista. Poate stiu altii.
Din ce stiu eu, ca posibilitate de cazare ar fi Voineasa, dar aia e statiune si nu cred ca-si doreste nimeni in aglomeratie. La Vidra exista niste hoteluri dar sunt parasite. Nu prea se poate sta in ele. La Vidra nu mai stiu altceva. Obarsia Lotrului e penala din cauza "faunei" si mare lucru nu cred ca mai ramane. Posibilitatea de campare e la lacul Vidra, sau cel putin era. Sper sa nu se fi gandit vreo autoritate sa interzica asta. Tin minte ca parca mai erau corturi pe langa lacurile Petrimanu si Galbenu.
Concluzie din ce stiu eu:
- Cazare pensiune = Voineasa
- Cort = Lacul Vidra si s-ar putea lacurile Galbenu si Petrimanu.
- Cazare + cort = 0 (repet, din ce stiu eu)

Sper totusi sa existe cineva care cunoaste zona mai bine. Poate reusim sa gasim ceva acceptabil pentru toata lumea. Sau, un drum pana acolo va rezolva multe necunoscute.

Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Imih pe Mie Feb 04, 2009 4:17 pm

Angi scrie:
Korben Dallas scrie:......vor putea să ne furnizeze informaţii suplimentare în legătură cu vreo cabană pentru cei care nu vor la cort

Pai asta e o problema. Eu in zona aia nu prea stiu cabane, dar asta nu inseamna ca nu exista. Poate stiu altii.
Din ce stiu eu, ca posibilitate de cazare ar fi Voineasa, dar aia e statiune si nu cred ca-si doreste nimeni in aglomeratie. La Vidra exista niste hoteluri dar sunt parasite. Nu prea se poate sta in ele. La Vidra nu mai stiu altceva. Obarsia Lotrului e penala din cauza "faunei" si mare lucru nu cred ca mai ramane. Posibilitatea de campare e la lacul Vidra, sau cel putin era. Sper sa nu se fi gandit vreo autoritate sa interzica asta. Tin minte ca parca mai erau corturi pe langa lacurile Petrimanu si Galbenu.
Concluzie din ce stiu eu:
- Cazare pensiune = Voineasa
- Cort = Lacul Vidra si s-ar putea lacurile Galbenu si Petrimanu.
- Cazare + cort = 0 (repet, din ce stiu eu)

Sper totusi sa existe cineva care cunoaste zona mai bine. Poate reusim sa gasim ceva acceptabil pentru toata lumea. Sau, un drum pana acolo va rezolva multe necunoscute.

Eu astept sa se topeasca zapada ca trebuie sa ajung in zona cu niste treburi si atunci ma pot interesa mai bine de ce si cum este acolo unde se poate sta, conditii eventual loc de cort ,campare,cabane..etc! Sau cand ma duc in colo am putea face chiar o iesire de grup cativa sa vedem cum sta treaba!
Imih
Iti pot arata si tie ...

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii