Korben Dallas scrie:
Eu, având în vedere că am doar 24, ani optez pentru cort
oricum anul asta mai suntem vreo zece care facem doar 21 de ani (allvlad, andy, sisoie,maddog si inca 6) si optam tot pentru cort
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Korben Dallas scrie:
Imih scrie:Eu astept sa se topeasca zapada ca trebuie sa ajung in zona cu niste treburi si atunci ma pot interesa mai bine de ce si cum este acolo unde se poate sta, conditii eventual loc de cort ,campare,cabane..etc! Sau cand ma duc in colo am putea face chiar o iesire de grup cativa sa vedem cum sta treaba!
mandeamarcu scrie:Korben Dallas scrie:
oricum anul asta mai suntem vreo zece care facem doar 21 de ani (allvlad, andy, sisoie,maddog si inca 6) si optam tot pentru cort![]()
sisoie scrie:Stiu cabana Groapa Seaca, am stat acolo. Din pacate nu sunt locuri de cort de aia nici nu am pomenit de ea. Oricum trebuie luate toate locurile daca vrei sa ai liniste. Noua ne-au cantat in cap manelele unora de mai erau cazati acolo.

Angi scrie: ori inchiriem toata cabana (oricare ar fi ea), ori stam la cort undeva mai izolati, probabil pe malul unuia din lacurile din zona
Korben Dallas scrie:
Capacitatea de cazare este de 15 camere cu o capacitate totala de 36 locuri, situate in 2 cabane:
- 3 camere cu 4 locuri confort sporit
- 2 camere cu 2 locuri confort sporit
- 5 camere cu 2 locuri cu grup sanitar propriu
- 5 camere cu 2 locuri cu grup sanitar comun
Cabana dispune de:
- incalzire centrala
- apa rece si apa calda
- restaurant cu bar de zi
- pastravarie
- microferma proprie
- teren de sport
Si are confort 2 stele.
Incep sa cred ca va fi Cabana Petrimanu
daca o inchiriem pe toata, de fapt amandoua, ne-am scos
Dar avem nevoie de garantia ca umplem cele 36 locuri
Socoteala, conform tarifelor afisate, de 70 lei pe zi pentru grupuri ne duce la cifra de 70x36=2.520 lei pe zi !!!
La patru zile se aduna 10.080 lei
cred ca o lasa la 10.000 curat, asta insemnand 100 milioane lei vechi
Angi, multumim pentru informatii
Korben Dallas scrie:Incep sa cred ca va fi Cabana Petrimanu
Nu se admit animale de companie in cabana.
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori