TRANSALP MEETING ROMANIA 2010 [29 iulie - 01 august]

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: TRANSALP MEETING ROMANIA 2010 [29 iulie - 01 august]

Mesajde reltih pe Mar Iun 01, 2010 6:36 pm

astea's povesti de speriat inceparetii, daca punem pe traseu cate o pereche de oameni sa ajute la impins sau la urcat mobra, ceva ca la bikes on ice, o sa ajunga cu tontii sus, unde-i asteapta altii cu o tuica, pana la urma asta-i aventura si despre asta vom povestii copiilor nostri :Salutare:
apropo Don Pedro, tot la vot se hotaraste, daca's eu mai satanist acuma nu inseamna ca s-a mutat intrunirea la Giumalau, desi mi-ar place sa fim seriosi :evil:
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: The Power of Cows !!!
Kilometraj: 50000

Mesajde mmario pe Mar Iun 01, 2010 7:28 pm

pedros scrie:...,Moldova este cea mai saraca regiune a romaniei, ca sa nu zic anosta.
Astept criticile.

Care critici? Pana la critici, poti sa mai elaborezi putin ideea cu "saracia" si "regiune anosta". Nu se intelege mare lucru...
(parerea mea)
mmario
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Dă-i oţet !
Kilometraj: 30000

Mesajde smokker pe Mar Iun 01, 2010 7:47 pm

crivat scrie:in giumalau, mai ales daca vremea o sa fie nasoala, nu o sa se bucure prea multi. am fost pe-acolo cu bagaje serioase si daca adaugam in ecuatie si un pasager, treaba se poata imputi tare, in sensul ca o sa fie destul de greu de urcat, ca nu-s bolovani ca pe transalpina de anul trecut si un strat de nisip, apoi un strat de macadam care joaca in toate directiile si pe deasupra sunt bolovanii mai maricei. nu e iadul pe pamant, dar riderii cu mica/zero experinta pe asa traseu (cum eram si eu la vremea aia) o sa dea cu trotineta de glie si o sa impinga de le ies ochii.

pot sa-l sun pe bebe (prieten foarte vechi de-al meu) in giumalau sa vad ce are la cabana, dar sa stiti ca nici acolo nu e loc prea mare de parcat motoare, trebuie de asezat chibzuit; e pe-o coasta de munte cabana; sa scobesc sa vad daca dau de poze.

E clar in cazu asta, am fost si eu de nenumarate ori pe acolo da niciodata cu mobra, daca zici ca e nasoala traba, atunci o lasam pt o plimbare pt cine vrea intr-un we. Despre spatiu, in curte intr-adevar nu incap mai mult de 10 corturi confortabil da imprejurul curtii ai spatiu ca sa aterizeze un 747(aproape :) ). Poze facute de mine, vazute de pe traseul spre vf ca sa vezi in ansamblu.
P1010408.JPG
P1010406.JPG

reltih scrie: pe Mar Iun 01, 2010 6:36 pm
astea's povesti de speriat inceparetii, daca punem pe traseu cate o pereche de oameni sa ajute la impins sau la urcat mobra, ceva ca la bikes on ice, o sa ajunga cu tontii sus, unde-i asteapta altii cu o tuica, pana la urma asta-i aventura si despre asta vom povestii copiilor nostri :Salutare:
apropo Don Pedro, tot la vot se hotaraste, daca's eu mai satanist acuma nu inseamna ca s-a mutat intrunirea la Giumalau, desi mi-ar place sa fim seriosi :evil:

Mie unuia imi surade ideia ta, si aventura o accept bucuros, da sunt si alte pareri. Din pacate Crivat mi-a adus aminte de o chestie importanta, vreamea, vf-ul ala este mai tot timpul in nori si deseori e un fel de ceata care te uda pana la chiloti in 10 minute. Din partea mea oricum est o ideie de luat in seama in continuare.

Pentru pedros, daca ai glumit cu "Moldova este cea mai saraca regiune a romaniei, ca sa nu zic anosta" misto gluma, m-am prapadit de ras, daca ai vorbit serios...ce sa zic in cazul asta si moldova te considera anost si nu te doreste pe meleagurile ei.
smokker
Cred ca stiu ...

Kilometraj: 0

Mesajde freeenduro pe Mar Iun 01, 2010 8:10 pm

ady scrie:Din ce am observat eu pe aici,problema sta cam asa:
nimic concludent in afara de dat cu parera,voturi si o locatie ferma (Lepsulet) (sa traiasca John)
Parerea mea e ca s-ar rezolva multe daca am baga cotizatia la club.Am avea mai multe "picioare",cred!
M-am bagat si eu in seama cu un carciumar care sa vina dupa noi cu un dozator cu bere,gratareala,ceva ciorba acra,ceva cico,apa (maine ma intalnesc cu el sa scotem un pret de criza).Tot maine sau zilele astea mai mai intalnesc cu cineva pentru tricouri si stikere si tot cu pret de criza si plata dupa intrunire ca de criza bat-o vina.Revin cu scoruri si detalii.

Votati,dati-va cu opinia,inscrieti-va si cotizati :Dejtu2:
:Salutare:

Bravo tata, asa te vreau. Ca anu trecut ne-am cam chinuit la capitolul gratar. si ar fi ok ca nu mai caram si bautura dupa noi. Si dupa intalnire avem ce colinda toata tara si vizitam de ne saturam nu trebuie sa ramanem asa fixati pe o locatie. Si eu sunt nebun dupa enduro mai hard...dar la Codlea pot sa zic ca a fost ceva noroi si nu cine stie ce pana si destul de scurta si tot au pus-o unii jos. La Obarsie ne-am fatzait care mai de care pe diverse trasee si a fost un du-te vino pe drumul de intrare iesire in locatie spre diverse trasee.
In Giumalau avem trasee accesibile ptr Transalp-uri Si din cate vad eu in Giumalau nu prea avem unde parca cortu la umbra pe platoul acela imens? Lepsa mi se pare super accesibila ca traseu, avem toate conditiile acolo (o toaleta, baie, curent electric, ar putea ajunge si cunostinta lui Ady acolo etc),
freeenduro
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Cine rade la urma...treaba lui
Kilometraj: 69

Mesajde RomiC pe Mar Iun 01, 2010 11:28 pm

freeenduro scrie:Am ceva de comunicat din partea lui John deoarece el nu poate sa ajunga azi pe net.

Citez:
a vorbit cu omologul lui din jud. Vrancea care i-a confirmat ca la cabana de la Lepsa se poate merge deoarece este libera in accea perioada deocamdata.
Cabana trebuie platita in avans cat mai repede ca sa nu ramanem fara ea.

Cabana dispune de 3 camere cu paturi duble; - baie proprie
3 camere cu cate doua paturi simple - baie proprie
1 camera cu un pat simplu - baie la comun
2 sufragerii
loc de campare 3000 mp2
foisor
gratar
etc.
Toata Cabana costa 1000ron/noapte cu factura.

Intr-un fel sau altul trebuie vazut cum si in ce fel trebuie stransi banii si platit in avans ptr a nu pierde cabana.

Inchei citatul.

Pan'la urma cati mai vor sa stea in cabana in conditiile date si daca nu sta nimeni ,atunci cum de mai discutam cu atata entuziasm despre Lepsa ? sau iar 'luptam ' pentru o cauza pierduta ca si Raraul ?
Apropo Flavius, parca tu vroiai neaparat sa stai la camera, cati sunteti pin'acum ?
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'

Mesajde pedros pe Mie Iun 02, 2010 10:03 am

smokker scrie:
Pentru pedros, daca ai glumit cu "Moldova este cea mai saraca regiune a romaniei, ca sa nu zic anosta" misto gluma, m-am prapadit de ras, daca ai vorbit serios...ce sa zic in cazul asta si moldova te considera anost si nu te doreste pe meleagurile ei.

Bunici mei sunt din Vaslui, primarul din Husi a fost bunicul, toata copilaria am petrecuto in vacante in Vaslui,Bacau,Piatra Neamt, armata am facuto in Birlad,Negresti si Albita, pe fiecare an de sarbatori merg cu neamurile sa ne luam ratia de vin si tuica din Moldova.
Doar parte de nord este mult mai "rasarita".si Piatra Neamt are munti, in rest campii.
La chestiile astea ma referam.,,,,,Si apropo, Moldova nu-i a ta si nici a mea, e a urmasilor urmasilor nostri.
E, ce zici iti place? :Dejtu2:
MA LAS DE MOTORETE SI O IAU DE LA CAPAT.
pedros
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: Paci mie drumu

Mesajde transalp pe Mie Iun 02, 2010 10:23 am

Salut,

Discutiile despre afis, banner, cuson, ecuson s-au mutat aici:

http://www.transalp.ro/forum/itr-2010-banner-cuson-ecuson-t893.html

Va rog continuati pe topicul de mai sus orice discutie pe tema respectiva.

Numai bine,
Gheza
transalp
Site Admin

Vorba de duh: Merg unde nu-i semnal !
Kilometraj: 10000

Mesajde freeenduro pe Mie Iun 02, 2010 11:47 am

RomiC scrie:
freeenduro scrie:Am ceva de comunicat din partea lui John deoarece el nu poate sa ajunga azi pe net.

Citez:
a vorbit cu omologul lui din jud. Vrancea care i-a confirmat ca la cabana de la Lepsa se poate merge deoarece este libera in accea perioada deocamdata.
Cabana trebuie platita in avans cat mai repede ca sa nu ramanem fara ea.

Cabana dispune de 3 camere cu paturi duble; - baie proprie
3 camere cu cate doua paturi simple - baie proprie
1 camera cu un pat simplu - baie la comun
2 sufragerii
loc de campare 3000 mp2
foisor
gratar
etc.
Toata Cabana costa 1000ron/noapte cu factura.

Intr-un fel sau altul trebuie vazut cum si in ce fel trebuie stransi banii si platit in avans ptr a nu pierde cabana.

Inchei citatul.

Pan'la urma cati mai vor sa stea in cabana in conditiile date si daca nu sta nimeni ,atunci cum de mai discutam cu atata entuziasm despre Lepsa ? sau iar 'luptam ' pentru o cauza pierduta ca si Raraul ?
Apropo Flavius, parca tu vroiai neaparat sa stai la camera, cati sunteti pin'acum ?

Apropo Romi C daca te-ai uita pe formular ai vedea ca sunt trecut cu un pat (cabana are o camera cu un pat) ptr a mea mandra friguroasa. Ce naiba...iar ti sau aburit lentilele de contact :lol: .
Eu in continuare sunt ptr Lepsa dar bineinteles ca voi merge unde vrea majoritatea :hainoroc:
freeenduro
Iti pot arata si tie ...

Mesajde freeenduro pe Mie Iun 02, 2010 11:50 am

Angi scrie:Si ca sa se poata vota mai usor, am facut un FORMULAR
unde ne putem exprima opiniile.

am adus mai aproape formularul de ochii lui RomiC
freeenduro
Iti pot arata si tie ...

Mesajde ady pe Vin Iun 04, 2010 1:10 pm

Salut voios de pionier!
Asa cu v-am spus,am vorbit cu un carciumar si o societate de inscriptionari iar treburile stau cam asa:

Oferta carciumar:
bere becks-4 lei pahar 0,4l (mai negociem)
mici+mustar-2,5 lei buc
ceafa/cotlet-9 lei buc
carnati afumati-5 lei buc
salata varza-2 lei portia
ciorba trezie (potroace)-5 lei portia
gulas cu cartofi-7 lei portia
sandwichuri-2-3 lei buc
sucuri/apa 0,5l-4 lei buc
cafea-1,5 lei buc
paine-0,5 lei 1/4 paine
mujdei-0,5 lei portia
sos picant-0,5 lei portia
Cerinte carciumar:
transport (il asigur eu)
lada frigorifica tip inghetata
curet electric
gratar mare
2 ceaoane cu pirostri
tricouri transalp
cazare 5 persoane

cam asta este varinta "la botul calului" si mentionez ca este fara avans si pe riscul carciumarului.
Spuneti cum va place sau veniti cu alte oferte.
In ceea ce privesc tricourile,stikere se poate face orice numai ca trebuie sa alegem tricourile sau sa le cumparam noi si sa ne hotaram ce punem pe ele exact si apoi primesc o oferta clara.

sa ne dam si sa ne vedem sanatosi
ady
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 6000

Mesajde vest pe Vin Iun 04, 2010 9:29 pm

ady scrie:Salut voios de pionier!
Asa cu v-am spus,am vorbit cu un carciumar si o societate de inscriptionari iar treburile stau cam asa:

Oferta carciumar:
mici+mustar-2,5 lei buc
ceafa/cotlet-9 lei buc
sandwichuri-2-3 lei buc
cafea-1,5 lei buc
paine-0,5 lei 1/4 paine
mujdei-0,5 lei portia
Cerinte carciumar:
transport (il asigur eu)
curet electric
gratar mare
2 ceaoane cu pirostri
tricouri transalp
cazare 5 persoane

cam asta este varinta "la botul calului" si mentionez ca este fara avans si pe riscul carciumarului.
In ceea ce privesc tricourile,stikere se poate face orice numai ca trebuie sa alegem tricourile sau sa le cumparam noi si sa ne hotaram ce punem pe ele exact si apoi primesc o oferta clara.

:Salutare:

suna bine!!!

:Geek3:
In Nemurirea Mea,Am Trecut Si Pe AICI... Imagine
vest
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Nu fii pork
Kilometraj: 40000

Mesajde vintze pe Sâm Iun 05, 2010 8:25 am

ady scrie:Salut voios de pionier!

Oferta carciumar:
mici+mustar-2,5 lei buc
ceafa/cotlet-9 lei buc
sandwichuri-2-3 lei buc
cafea-1,5 lei buc
paine-0,5 lei 1/4 paine
mujdei-0,5 lei portia
Cerinte carciumar:
transport (il asigur eu)
curet electric
gratar mare
2 ceaoane cu pirostri
tricouri transalp
cazare 5 persoane

fair enough
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde Alin Gabor pe Dum Iun 06, 2010 9:23 am

Am vazut ca aici posteaza in general ,,marii maestri'' si ai forumului si ai nr. de km, lucru care mi se pare absolut normal, dar daca vreti sa ne marim ca si familie si mai ales ca si numar de participanti de la an la an , parerea mea este ca ,,locatia'' trebuie sa fie una care sa produca atit incintare vizuala ( adica sa zici mama ce frumos este dupa ce ai ajuns, dar si relaxare si confort adica sa nu fi epuizat , nervos , plin de noroi si apa si in chiloti, ca sa iti vina sa mai vii si data viitoare. Eu cel putin am luat Transalp-ul ca sa ma simt bine in compania cit mai multor colegi , adica sa mergem la o plimbarica, un drum in afara asfaltului, cu putin munte si aer frumos si curat ... un riulet de munte ... apa curata ... chestii de genul asta si ca mine cred ca sunt multi . Deci cu tot respectul doritorilor de hard enduro , repet cu tot respectul, acest lucru se face in grupuri mai restrinse nu poti obliga pe toata lumea care vine ( mai ales pe cei cu pasageri, eu cred ca aduc si sotia ) sa faca trasee care la sfirsit sa le iasa ochii din cap , ca noi sa putem spune ,, mama ce tari am fost ''. Eu sper ca aceasta intrunire sa produca mai multa placere si relaxare decit nervi si sa lege cit mai multe prietenii si cunostiinte in toata Romania.

Cu respect, :Salutare:
Imagine
Alin Gabor
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Cred ca pot ...
Kilometraj: 54000

Mesajde pedros pe Dum Iun 06, 2010 2:54 pm

Alin Gabor scrie: Deci cu tot respectul doritorilor de hard enduro , repet cu tot respectul, acest lucru se face in grupuri mai restrinse nu poti obliga pe toata lumea care vine ( mai ales pe cei cu pasageri, eu cred ca aduc si sotia ) sa faca trasee care la sfirsit sa le iasa ochii din cap , ca noi sa putem spune ,, mama ce tari am fost ''. Eu sper ca aceasta intrunire sa produca mai multa placere si relaxare decit nervi si sa lege cit mai multe prietenii si cunostiinte in toata Romania.

Cu respect, :Salutare:

Ai pus puntul pe i, si asta-mi place mult. Sunt intrutotul de acord cu tine.
MA LAS DE MOTORETE SI O IAU DE LA CAPAT.
pedros
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: Paci mie drumu

Mesajde Mateos pe Dum Iun 06, 2010 11:00 pm

SALUTARE!!!
Nu prea inteleg nehotararea asta cu stabilirea locatiei. Mi s-ar parea foarte normal ca ce-i care au format, infiintat acest club si care au la activ cu siguranta multi km si experienta sa stabileasca locatia.Cine vrea si poate sa ajunga e k cine nu ...asta e.Care sunt din bucuresti nu vin la lepsa ca e prea aproape, la timisoara e prea departe, cei din timisoara nu vin in moldova....si tot asa.E normal si logic ca indiferent de zona cineva va fi prea aproape si altcineva prea departe.S-a stabilit de anul trecut ca intalnirea din 2010 va fi prin moldova si acum vad ca deja se vorbeste de mare, padis,codlea.
Nu vreau sa supar pe nimeni, sa fiu nepoliticos dar ca sa luam in calcul un vot al unuia care vrea intalnirea in fata blocului ca are o gaura-n buget sau s-o mutam pe luna ca distanta e prea scurta ....mi se pare chiar aberant.
Cu totii vrem sa mergem si multi facem sacrificii sa mai adunam de-o litra de benzina si de-o halba cu bere, dar cu siguranta indiferent de locatie cineva...macar unul va avea ceva de comentat si va fi contra.Luati unul dintre moderatori o hotarare si gata.E jumatea lu iunie si noi o lalaim cu voturi.
Mateos
Cum ii zice la ....

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii