TRANSALP MEETING ROMANIA 2010 [29 iulie - 01 august]

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: TRANSALP MEETING ROMANIA 2010 [29 iulie - 01 august]

Mesajde RomiC pe Dum Iun 06, 2010 11:13 pm

Mateos scrie:SALUTARE!!!
S-a stabilit de anul trecut ca intalnirea din 2010 va fi prin moldova si acum vad ca deja se vorbeste de mare, padis,codlea.
Nu vreau sa supar pe nimeni, sa fiu nepoliticos dar ca sa luam in calcul un vot al unuia care vrea intalnirea in fata blocului ca are o gaura-n buget sau s-o mutam pe luna ca distanta e prea scurta ....mi se pare chiar aberant.
Cu totii vrem sa mergem si multi facem sacrificii sa mai adunam de-o litra de benzina si de-o halba cu bere, dar cu siguranta indiferent de locatie cineva...macar unul va avea ceva de comentat si va fi contra.Luati unul dintre moderatori o hotarare si gata.E jumatea lu iunie si noi o lalaim cu voturi.

DE UNDE SI PANA UNDE tot discutati voi de Codlea ? :HMM: ca eu nu vad nici un fel de propunere a baietilor din Codlea ca ar vrea sa se organizeze aici INTRUNIREA. La Codlea am facut o 'intalnire ' de 1 Mai si atat , nicidecum nu am discutat despre INTRUNIRE aici .
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'
Kilometraj: 0

Mesajde B43XTM pe Dum Iun 06, 2010 11:21 pm

OFF: Nu e vorba de nici o Codlea... dar tot o sa mai venim noi odata peste voi asa... pe nepusa masa, sa vedem pe unde scoateti camasa :D

ON: indiferent unde hotaram (majoritatea) sa ne vedem la vara, va fi FOARTE TARE! :Dejtu2: cine nu poate sa vina, nu e nici exclus de pe forum si nici nu trebuie sa se chinuie sa ajunga daca i se pare locul neatractiv/plin de manelisti/greu de ajuns/etc.

Daca e destula vointa si spirit de aventura se ajunge, indiferent de loc, si as vrea sa il dau ca exemplu pe Dragos, care a venit la Codlea fara sa cunoasca pe nimeni (doar ce l-am intalnit cu O ZI inainte, pe strada la mine) si s-a descurcat foarte bine, desi emotiile de incepator curgeau garla cand traversa noroaiele de pe panta 'ceea mare.
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Schumy pe Lun Iun 07, 2010 9:48 am

Daca e asa de greu sa gasim un loc nou pentru intalnire, eu propun sa ne intalnim din nou la Obarsia Lotrului.
Trebuie sa recunosc ca mi-a placut foarte mult intalnirea de anul trecut. Locul de campare a fost suficient, ca locatie suficient de ferit de manelisti, trasee de facut in toate directile, accesibil din cea mai mare parte a tarii. Singurul bai ar fi pentru cei care se plictisesc repede. Dar in rest nu vad alte probleme.

Deci?
Schumy
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Apa, paie si bataie
Kilometraj: 37600

Mesajde Korben Dallas pe Lun Iun 07, 2010 9:56 am

Mateos scrie:SALUTARE!!!
Nu prea inteleg nehotararea asta cu stabilirea locatiei. Mi s-ar parea foarte normal ca ce-i care au format, infiintat acest club si care au la activ cu siguranta multi km si experienta sa stabileasca locatia.Cine vrea si poate sa ajunga e k cine nu ...asta e.Care sunt din bucuresti nu vin la lepsa ca e prea aproape, la timisoara e prea departe, cei din timisoara nu vin in moldova....si tot asa.E normal si logic ca indiferent de zona cineva va fi prea aproape si altcineva prea departe.S-a stabilit de anul trecut ca intalnirea din 2010 va fi prin moldova si acum vad ca deja se vorbeste de mare, padis,codlea.
Nu vreau sa supar pe nimeni, sa fiu nepoliticos dar ca sa luam in calcul un vot al unuia care vrea intalnirea in fata blocului ca are o gaura-n buget sau s-o mutam pe luna ca distanta e prea scurta ....mi se pare chiar aberant.
Cu totii vrem sa mergem si multi facem sacrificii sa mai adunam de-o litra de benzina si de-o halba cu bere, dar cu siguranta indiferent de locatie cineva...macar unul va avea ceva de comentat si va fi contra.Luati unul dintre moderatori o hotarare si gata.E jumatea lu iunie si noi o lalaim cu voturi.

1. Din cate stiu eu, clubul exista doar in sufletele noastre, oficial (juridic) nu e definitivat nimic
2. Nu imi amintesc sa fi comentat/scartait/obiectat cineva din vestul tarii referitor la locatie, cum ca ar fi prea departe. Dimpotriva, chiar vestul a propus nordul Moldovei
3. Se vorbeste de "mare, padis,codlea" pentru ca s-au propus si alte locatii dupa cea initiala (vezi motivatia, zic eu intameiata. a lui Crivatu')

S-a optat pentru vot tocmai pentru ca nimeni nu indrazneste (si pe buna dreptate) sa se aventureze in organizarea unui asemenea eveniment
Anul acesta o mai lalaim cumva, dar de anul viitor va trebui sa luam calul de haturi, ca nu se mai poate
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde vest pe Lun Iun 07, 2010 10:18 am

:Salutare:

tara noastra este destul de mare si frumoasa ca sa gasim un alt loc de intrunire decat cele doua de pana acum, indiferent cat de avanajos sau frumos a fost precedentul loc.in momentul acesta observ ca fiecare dintre noi avem pareri contradictorii in ceea ce priveste distanta,conditiile de cazare,hard enduro sau soft.prioritatea ar fii stabilirea locatiei.pentru ce-i care isi fac griji in ceea ce priveste programul vreau sa le amintesc ca acesta este LIBER la alegere ca si pana acum, adica se fac grupuri care merg unde hotaresc si nimeni nueste obligat sa mearga pe noroaie etc dca nu doreste.Asa a fost la celelalte 2 editii si a fost super!!!.in ceea ce priveste distanta locatiei nimeni nu o sa poate fii multumit pe deplin(RO e mare cum va spuneam)de aceea trebuie facute si concesii.
cineva spunea ca suntem din ce in ce mai multi si asa-i.sper sa nu fim "multi da prosti".....
degeaba facem liste cu locatii si le supunem la vot daca nimeni nu mai face nimik. una peste alta locatia propusa de John este cea mai palpabila in momentul de fatza si este pana acum singurul care si face ceva. daca nu mai avem si alte propuneri viabile atunci sa nu mai asteptam ca vine toamna....

:Geek3:
In Nemurirea Mea,Am Trecut Si Pe AICI... Imagine
vest
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Nu fii pork
Kilometraj: 40000

Mesajde Andy pe Lun Iun 07, 2010 11:16 am

Baieti, vazand:
- ca incep flame-uri pe subiectul locatiei,
- ca majoritatea si-a expus interesul ptr. Lepsa,
- ca John ne poate ajuta cu locatia de la Lepsa

am decis sa finalizam aici discutiile legate de alegerea locatiei, ptr.:
- a evita posibile pseudo-conflicte intre unii dintre voi/noi,
- a-i lasa pe artistii descoperiti printre noi sa-si finalizeze modelele de stickere/desene ptr. tricouri
- a nu rata locatia in cazul in care o inchiriaza altcineva.

Asa ca:

LOCATIA PTR. ITR 2010 - ed. III este LEPSA.

PS: comentariile ulterioare le primesc pe PM... JJ ;-p
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?

Mesajde vest pe Lun Iun 07, 2010 2:36 pm

:Salutare:

ASA sa fie!!!

Si amu ca avem locatia vin cu o propunere amendabila in sine....
Anul trecut la Obarsie in afara de Transalpisti si invitatii acestora au aparut si neinvitatii...Amintiti-va numai la
cutitul disparut/aparut a lui Adi, plus de necesitatea unor cheluieli efectuate de organizator(John) pentru cabana,gunoi etc care s-a lasat cu stransul banilor ad-hoc si la care am contribuit numai noi.
Pentru a se evita cele spuse de mai sus propun:

1) Aceia care nu sunt membrii TA club si nu poseda TA sa poata sa vina numai la recomandarea si insositi de membru TA club sau posesor TA.
2)Sa se perceapa o taxa de participant,membru TA club sau posesor TA 5-10 ron si pentru invitati 20-30 ron.

Orice alta propunere este Binevenita.

:Geek3:
In Nemurirea Mea,Am Trecut Si Pe AICI... Imagine
vest
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Nu fii pork
Kilometraj: 40000

Mesajde Angi pe Lun Iun 07, 2010 5:53 pm

vest scrie:2)Sa se perceapa o taxa de participant, ............ si pentru invitati 20-30 ron

Adica, daca vin cu gagica, sa dau 40-60 lei doar ca sa pot participa si eu la intalnire????? :shaking:
Pai in cazul asta, nici nu se mai pune problema sa vin :!: :!: :!:

Platesc si eu la fel ca toata lumea. Altfel.........va salut :Salutare: .......de la distanta :wink:
Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Alin Gabor pe Lun Iun 07, 2010 6:02 pm

Pentru neveste sa se ceara dublu , poate asa scap si eu de a mea si ramine acasa :lol:
Imagine
Alin Gabor
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Cred ca pot ...
Kilometraj: 54000

Mesajde Mateos pe Lun Iun 07, 2010 6:23 pm

Angi scrie:
vest scrie:2)Sa se perceapa o taxa de participant, ............ si pentru invitati 20-30 ron

Adica, daca vin cu gagica, sa dau 40-60 lei doar ca sa pot participa si eu la intalnire????? :shaking:
Pai in cazul asta, nici nu se mai pune problema sa vin :!: :!: :!:

Platesc si eu la fel ca toata lumea. Altfel.........va salut :Salutare: .......de la distanta :wink:

....Asta e doar taxa de intrare!!! Stai sa vezi la iesire ce-o sa fie. :lol: Sunt convins ca Vest face referire la o suma modica pentru mici cheltuiele la cabana, insa are o alta perspectiva legata de valoarea banului.Pentru el ala o fi rest la paine.
Cu banii astia(20-30 ron) intru la o intrunire moto si am si formatie care urla pana la 6 dimineata de nu poti sa dormi si apoi incep cocalarii cu manele, vad o caruta de smintiti care dau cu curu de pamant in incercarea de a ridica motoru pe o roata, exista posibilitatea sa mi se taie/fure cortu.......plus multe alte activitati sociale........In banii astia imi puteti oferi acelasi lucru?? :big2: :lol:
Mateos
Cum ii zice la ....

Mesajde vintze pe Lun Iun 07, 2010 6:35 pm

Mateos scrie:vest are o alta perspectiva legata de valoarea banului.Pentru el ala o fi rest la paine.

nu cred. daca ne taxa din perspectiva lui ne facea tarifele in euro :Nigar:
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde vintze pe Lun Iun 07, 2010 7:19 pm

spre lepsa se pot vizita vulcanii noroiosi, si, de asemenea, traseu pentru alta zi, http://www.calificativ.ro/FOCUL_VIU-a14596.html. uzunu spunea ca e destul de hard ca sa te solicite :Nigar: si ca nu ar mai face drumul pana acolo a doua oara...
de asemenea: http://www.calificativ.ro/LACUL_VULTURILOR_SAU_LACUL_FARA_FUND_DIN_MASIVUL_SIRIU-a14591.html#articol si http://www.calificativ.ro/DEALUL_ISTRITA-a14593.html#articol
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Andy pe Lun Iun 07, 2010 7:51 pm

Intr-adevar, din experienta anului trecut, zic ca ar trebui sa strangem o "taxa de participare" - probabil pe undeva la 10 RON / motocicleta (~100 motociclete x 10 RON = 1.000 RON), bani din care sa:
- ii dam lu' nenea ala care e responsabil de cabana d'o baterie de vin,
- luam niste lemne de foc (ca anu' trecut),
- luam niste benzina de generator (al baietilor de la Codlea cu care zicea Romi ca ne poate ajuta daca e nevoie),
- cotizam la o parte din cheltuielile celor care vor sta la cabana ptr. ca unii din noi vor apela la apa, curent, bude s.a. din cabana aia,
- asiguram evacuarea deseurilor care vor rezulta in urma intalnirii,
- eventual am putea face o tombola gen "cel mai (ne)norocos transalpist, i-am lua un intrerupator lu' Angi cu care sa-si asorteze cele doo sticle de vin sau altceva in acelasi spirit :Limboc: .

Si daca mai raman bani, mai facem o tombola in ultima seara cu premii in mici, bere si benzina (... daca mai ramane ceva).

Cred ca n-ar fi o problema ptr. nimeni si nu s-ar face nici diferente intre transalpisti vs netransalpisti, prietenii transalpistilor vs neprietenii transalpistilor, transalpistii vs nevestele lor etcsamd. Sper ca sunteti de acord cu cele de mai sus.
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Andy
Moderator

Mesajde vintze pe Lun Iun 07, 2010 8:22 pm

Andy scrie:Cred ca n-ar fi o problema ptr. nimeni si nu s-ar face nici diferente intre transalpisti vs netransalpisti, prietenii transalpistilor vs neprietenii transalpistilor, transalpistii vs nevestele lor etcsamd. Sper ca sunteti de acord cu cele de mai sus.

nici cu selectivii? :Nigar:
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Andy pe Lun Iun 07, 2010 8:31 pm

vintze scrie:nici cu selectivii? :Nigar:

Selectivii-s un fel de trasalpisti... in sinea lor. Da' care n-au descoperit inca "fortza"... adica doi-u'n V vroiam sa zic. :Limboc: Inca se concentreaza pe amanunte (a se citi pe intrerupatoare) :oops: :idea: :Limboc:
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Andy
Moderator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii