Andy scrie:
Parca incep sa citesc prin stelele alea ca mergem in bucovina anu' asta... dupa intalnire![]()
Cred ca vezi bine tu printre stele..
Moderatori: Andy, Korben Dallas
Andy scrie:
Parca incep sa citesc prin stelele alea ca mergem in bucovina anu' asta... dupa intalnire![]()
pedros scrie:Bine ca sa stabilit odata locatia.
Stiff Rider scrie:pedros scrie:Bine ca sa stabilit odata locatia.
da? s-a stabilit?
pedros scrie:Stiff Rider scrie:pedros scrie:Bine ca sa stabilit odata locatia.
da? s-a stabilit?
Da , Dragose , a ramas Lepsa.
Andy scrie:Korben Dallas scrie:Sunteţi campioni la bătut câmpii
Din ultimele doă pagini eu am înţeles doar că întrunirea va fi la Lepşa şi că taxa de participare va fi de 10 lei româneşti
Muzica şi-o ascultă fiecare la căştile aipodului personal, dansând în consecinţă
Na, că m-am molipsit de câmpinoză...
Hai Nicule, fi intelegator cu noi... ne mai racorim dupa ziua asta de luni... Informatiile relevante oricum sunt pe prima pagina...
apropos, care e AMR-u'? ca mi-e lene sa calculez
ady scrie:Salut voios de pionier!
Asa cu v-am spus,am vorbit cu un carciumar si o societate de inscriptionari iar treburile stau cam asa:
Oferta carciumar:
bere becks-4 lei pahar 0,4l (mai negociem)
mici+mustar-2,5 lei buc
ceafa/cotlet-9 lei buc
carnati afumati-5 lei buc
salata varza-2 lei portia
ciorba trezie (potroace)-5 lei portia
gulas cu cartofi-7 lei portia
sandwichuri-2-3 lei buc
sucuri/apa 0,5l-4 lei buc
cafea-1,5 lei buc
paine-0,5 lei 1/4 paine
mujdei-0,5 lei portia
sos picant-0,5 lei portia
Cerinte carciumar:
transport (il asigur eu)
lada frigorifica tip inghetata
curet electric
gratar mare
2 ceaoane cu pirostri
tricouri transalp
cazare 5 persoane
cam asta este varinta "la botul calului" si mentionez ca este fara avans si pe riscul carciumarului.
Spuneti cum va place sau veniti cu alte oferte.
In ceea ce privesc tricourile,stikere se poate face orice numai ca trebuie sa alegem tricourile sau sa le cumparam noi si sa ne hotaram ce punem pe ele exact si apoi primesc o oferta clara.
sa ne dam si sa ne vedem sanatosi
vest scrie::Salutare:
ASA sa fie!!!
Si amu ca avem locatia vin cu o propunere amendabila in sine....
Anul trecut la Obarsie in afara de Transalpisti si invitatii acestora au aparut si neinvitatii...Amintiti-va numai la
cutitul disparut/aparut a lui Adi, plus de necesitatea unor cheluieli efectuate de organizator(John) pentru cabana,gunoi etc care s-a lasat cu stransul banilor ad-hoc si la care am contribuit numai noi.
Pentru a se evita cele spuse de mai sus propun:
1) Aceia care nu sunt membrii TA club si nu poseda TA sa poata sa vina numai la recomandarea si insositi de membru TA club sau posesor TA.
2)Sa se perceapa o taxa de participant,membru TA club sau posesor TA 5-10 ron si pentru invitati 20-30 ron.
Orice alta propunere este Binevenita.
darkriver scrie:a, si inca ceva, poate aduce careva o chitara? Poate vine careva cu masina, zic si io... Ar fi fain sa bagam si o cantare seara la foc...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori