cine stie poate vin pana acolo dar mai vad io
nu am dat cu bota asa ca nu ma rastigniti va rog
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
freeenduro scrie:Nu te rastigneste nimeni...dar... Si ptr ceilalti care se gandesc tot asa eu zic ca nimi c nu se poate face fara ceva bani iar taxa este chiar una modica. Vrem de toate dar daca se poate pe gratis. Vrem in varf de munte dar daca se poate sa oraganizeze cineva bautura sau mai stiu eu ce. Poti si puteti s-o da-ti de gard cat vreti ...fara bani si fara ceva organizare nu iese nimik frumos. Este vorba de intalnirea anuala a Transalpistilor din Romania si eu zic ca e putin totusi la capitolul deranj iar pe viitor v-om putea si mai mult. Anul trecut ti-a placut acolo un pic de artificie pe cerul Transalpic? sau ca unii sau altii ne-au adus berica sub nas? Cum ziceam, pe gratis nu se poate. Nu ma intelege gresit ca Doamne fereste nu o zic cu rautate...dar incearca sa organizezi si tu ceva mic si nesemnificativ si ai sa vezi ca apar costuri nebanuite.
Hai lasa motivele si vin-o cu solutia care te va aduce la Intalnire.
darkriver scrie:1 pat vreau si io in cabana, nu ma deranjeaza daca stam mai multi in camera, ideea e ca vin cu nevasta-mea, si n-am sidecase-uri la motor ca sa pun si cortul si sacii de dormit, deci am nevoie de un pat ca sa dorm io cu nevasta-mea, sau daca sunt paturi single, atunci 2 paturi... Poate ne cuplam mai multi sa luam camerele cu mai multe paturi, mai ieftine...
fairplaybiker scrie:freeenduro scrie:Nu te rastigneste nimeni...dar... Si ptr ceilalti care se gandesc tot asa eu zic ca nimi c nu se poate face fara ceva bani iar taxa este chiar una modica. Vrem de toate dar daca se poate pe gratis. Vrem in varf de munte dar daca se poate sa oraganizeze cineva bautura sau mai stiu eu ce. Poti si puteti s-o da-ti de gard cat vreti ...fara bani si fara ceva organizare nu iese nimik frumos. Este vorba de intalnirea anuala a Transalpistilor din Romania si eu zic ca e putin totusi la capitolul deranj iar pe viitor v-om putea si mai mult. Anul trecut ti-a placut acolo un pic de artificie pe cerul Transalpic? sau ca unii sau altii ne-au adus berica sub nas? Cum ziceam, pe gratis nu se poate. Nu ma intelege gresit ca Doamne fereste nu o zic cu rautate...dar incearca sa organizezi si tu ceva mic si nesemnificativ si ai sa vezi ca apar costuri nebanuite.
Hai lasa motivele si vin-o cu solutia care te va aduce la Intalnire.
nu ii cu suparare poate am vin ..dar anu viitor daca se face in padis o zona superba imi voi da toata silinta sa ajut dar asta ii alta mancare de peste.....aici la cluj suntem vreo 20 transalpuri paote si mai multe si continuam sa crestem
io am vreu doar sa imi spun parereaunde drag ii incalzirea globala
Schumy scrie: Sincer, nici eu nu as face 500km doar pentru intalnire. Anul trecut a fost Transalpina langa si a fost principalul motiv pentru care am fost atatia motociclisti din Cluj.
Angi scrie:Schumy scrie: Sincer, nici eu nu as face 500km doar pentru intalnire. Anul trecut a fost Transalpina langa si a fost principalul motiv pentru care am fost atatia motociclisti din Cluj.
pedros scrie:Andy, ziceai ca e criza, ca ti-sa luat din salariu, ca te reprofilezi. Prima oara taxa era 5-10 lei , pe urma 10 lei, acum 25-30 lei.Pina la sfarsitul lunii, o sa ajunga 50 lei.
Crezi ca stam 1 luna acolo, si ne trebe 10 butoaie de bere? Nu e intrunire Oficiala sa cinte mai stiu eu cine ca sa le asiguram transportul cu avionul sau elicopterul.
Nu uita ca benzina sa scumpit si multe altele, eu is mai chitros, cum ramine cu alti din regiuni mai indepartate,
pedros scrie:Bine, atunci fa cum vrei tu, eu nu mai comentez nimic.fa taxa cit vrei, si mai fa aceasta intalnire sxclusivista, doar ptr cei care-si permit.
Andy scrie:2. vino in pana mea cu alte idei daca nu-ti convine propunerea asta
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori