Va multumesc anticipat.
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
john scrie:darkriver scrie:1 pat vreau si io in cabana, nu ma deranjeaza daca stam mai multi in camera, ideea e ca vin cu nevasta-mea, si n-am sidecase-uri la motor ca sa pun si cortul si sacii de dormit, deci am nevoie de un pat ca sa dorm io cu nevasta-mea, sau daca sunt paturi single, atunci 2 paturi... Poate ne cuplam mai multi sa luam camerele cu mai multe paturi, mai ieftine...
pentru rezervari poti lua legatura cu viorel timisescu 0722573141 sau 0744573141 si iti spune exact ce trebuie sa faci!!
have fun!!
john scrie:... si una cu 1 pat dublu cu baie comuna...
darkriver scrie:Merci John, am luat legatura cu omul si am rezolvat camera.
Daca ar fi dispus cineva din zona sa aduca niste butoaie de bere si ceva mancare, cred ca ar avea clienti, ideea e buna, daca sta omul si la servit (pana la urma e profitul lui, ar avea tot interesul).
Da cabana aia nu are un bar, ceva? Clar ca mai ieftin e sa vina cineva cu cortul de bere si mancare, dar stiu io, in caz de urgenta, ca mi se termina apa, daca mi-i sete tare dimineata, sa am de unde lua ceva de baut fara alcool...)
edydavid scrie:Cateva informatii clare cu localizarea cabanei respectiv a locului de campare ne poate oferii cineva?
Nu ar strica o poza din google earth sau macar niste coordonate sau alte metode de identificare.
Inteleg ca intalnirea incepe de joi si se temina duminica.
Scuze daca sunt prea grabit dar de sambata plec si ma mai intorc miercuri inainte de intalnire si nu stiu daca o sa mai am acces la forum.

vest scrie:edydavid scrie:Cateva informatii clare cu localizarea cabanei respectiv a locului de campare ne poate oferii cineva?
Nu ar strica o poza din google earth sau macar niste coordonate sau alte metode de identificare.
Inteleg ca intalnirea incepe de joi si se temina duminica.
Scuze daca sunt prea grabit dar de sambata plec si ma mai intorc miercuri inainte de intalnire si nu stiu daca o sa mai am acces la forum.
![]()
daca intri pe forum si dai.... cu mous-ul in sectiunea home o sa vezi mare si klar(cred io) cam tot ce ai nevoie.
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori